opcorsa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gauss00 είπε ξενοδοχειο φιλε ψαξου σε κανα νησι με 300 φραγκα ουτε ενοικιαζομενα 40ετιας τυπε..
flienky Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αγόρασε 3 ταξί και νοίκιαζέ τα. Τώρα που έφυγε το uber δεν θα σε ενοχλησει κανένας.
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τι τιμες νομιζεις οτι εχουν ? Ξέρω ακριβώς τι τιμές έχουν και το σχέδιό σας δεν βγαίνει. Η απόδοση θα είναι υπερβολικά μικρή.
dollyyy19 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 βρες καμια δουλεια να περνας ενα 8ωρο εργαζομενος.και θα πληρωνεσαι και δεν θα εχεις χρονο να φας αυτα που μαζεψαν οι γονεις σου.αν ξεκινησεις δικη σου δουλεια,θα τα φας πριν το καταλαβεις. 1 2
flienky Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kirileman είπε Ξέρω ακριβώς τι τιμές έχουν και το σχέδιό σας δεν βγαίνει. Η απόδοση θα είναι υπερβολικά μικρή. Να σημειώσουμε πως η επένδυση για τα Airbnb ειναι κάτι νέο στην αγορά, με μολις λίγα χρόνια που υπάρχουν. Δεν ξέρουμε πως θα ειναι σε 10 με 15 χρονια ώστε κάποιος να παει να δώσει όλα τα life savings του και να τα επενδύσει εκεί. Ειναι πολύ risky. Μπορεί φυσικά να του βγούν και σε καλό αλλά μπορει και το αντίστροφο. 2
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, flienky είπε Να σημειώσουμε πως η επένδυση για τα Airbnb ειναι κάτι νέο στην αγορά, με μολις λίγα χρόνια που υπάρχουν. Δεν ξέρουμε πως θα ειναι σε 10 με 15 χρονια ώστε κάποιος να παει να δώσει όλα τα life savings του και να τα επενδύσει εκεί. Ειναι πολύ risky. Μπορεί φυσικά να του βγούν και σε καλό αλλά μπορει και το αντίστροφο. Δεν θυμίζει έντονα εποχές χρηματιστηρίου και φωτοβολταϊκών; 8
flienky Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kirileman είπε Δεν θυμίζει έντονα εποχές χρηματιστηρίου και φωτοβολταϊκών; Χαχα ακριβως το ιδιο!
k_w_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kirileman είπε Ξέρω ακριβώς τι τιμές έχουν και το σχέδιό σας δεν βγαίνει. Η απόδοση θα είναι υπερβολικά μικρή. Οταν λες ξερεις τι εννοεις ? Απο XE και spitogato ? Οι 9/10 αγγελιες ειναι απο μεσιτικα.. Πχ στην δρομο που μενω πουληθηκε 40τμ ισογειο 60κ βεβαια ηθελε αλλα 10 για να γινει ανακαίνιση... 1 λεπτό πριν, flienky είπε Να σημειώσουμε πως η επένδυση για τα Airbnb ειναι κάτι νέο στην αγορά, με μολις λίγα χρόνια που υπάρχουν. Δεν ξέρουμε πως θα ειναι σε 10 με 15 χρονια ώστε κάποιος να παει να δώσει όλα τα life savings του και να τα επενδύσει εκεί. Ειναι πολύ risky. Μπορεί φυσικά να του βγούν και σε καλό αλλά μπορει και το αντίστροφο. Στο φιναλε και να πεθανει το airbnb τα νοικιαζεις σε μονιμο κατοικο με κλασσικο συμβολαιο... Τα ακινητα και ο χρυσος δεν πεθαινουν ποτε... Απλα καποια εποχη λογο τραπεζων ολα τα ακινητα ειχαν υπερτιμηθει και τωρα πεσαν στα κανονικα επιπεδα οι τιμες τους.
manolis115 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μήπως μια καλή ιδέα είναι να φέρεις 10,20,30 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από Βουλγαριά και να ανοιξείς μάντρα που θα πουλάς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα; Ο Έλληνας όσο κρίση και να έχει το αυτοκινητό του δεν το αφήνει. Απλώς αντί για καινούργιο θα αγοράσει μεταχειρισμένο τώρα στην κρίση. Πάντως ένα μαγαζί που έχει σχέση με αυτοκίνητα θα έχει σίγουρη δουλειά πιστεύω.
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Οταν λες ξερεις τι εννοεις ? Απο XE και spitogato ? Οι 9/10 αγγελιες ειναι απο μεσιτικα.. Πχ στην δρομο που μενω πουληθηκε 40τμ ισογειο 60κ βεβαια ηθελε αλλα 10 για να γινει ανακαίνιση... Όταν λέω ξέρω ακριβώς, εννοώ ακριβώς. Εσύ πώς γνωρίζεις ότι το ισόγειο πουλήθηκε στις 60.000; Ήσουν στο συμβόλαιο; 1
flienky Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Οταν λες ξερεις τι εννοεις ? Απο XE και spitogato ? Οι 9/10 αγγελιες ειναι απο μεσιτικα.. Πχ στην δρομο που μενω πουληθηκε 40τμ ισογειο 60κ βεβαια ηθελε αλλα 10 για να γινει ανακαίνιση... Στο φιναλε και να πεθανει το airbnb τα νοικιαζεις σε μονιμο κατοικο με κλασσικο συμβολαιο... Τα ακινητα και ο χρυσος δεν πεθαινουν ποτε... Απλα καποια εποχη λογο τραπεζων ολα τα ακινητα ειχαν υπερτιμηθει και τωρα πεσαν στα κανονικα επιπεδα οι τιμες τους. Να τα κάνει ακίνητα, από το να τα έχει σε μετρητά, ναι συμφωνώ, λόγω του πληθωρισμού. Αλλά να μην βασίζεται ότι στα επόμενα Χ χρόνια θα έχει σταθερό εισόδημα από τα Airbnb, η και να το έχει σίγουρο ότι θα πάρει τα λεφτά του πίσω κάποτε. Υπάρχουν και άλλες επιλογές, ένα ταξι κάνει 100κ, το νοικιάζεις 70-80 την ημέρα, αν θες το δουλευεις κιόλας. Μπορείς να αγοράσεις σπίτι σε περιοχή που θα γίνει η νεα γραμμή μετρό γτ σε 10 χρονια θα εχει αυξηθει η τιμη του. Αγόρασε μετοχές της coca cola που στα τελευταια 30 χρονια μακροπρόθεσμα η τιμη μετοχής αυξάνεται.
k_w_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Όταν λέω ξέρω ακριβώς, εννοώ ακριβώς. Εσύ πώς γνωρίζεις ότι το ισόγειο πουλήθηκε στις 60.000; Ήσουν στο συμβόλαιο; Περιπου ....
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Περιπου .... Τι περίπου; Ήσουν ή δεν ήσουν την ώρα της υπογραφής;
k_w_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kirileman είπε Τι περίπου; Ήσουν ή δεν ήσουν την ώρα της υπογραφής; Ρε φιλε ζηταγε 70 και εγω της εδινα 50 και δεν μου το εδινε.. Το πηρε φιλος μου τελικα με 60 ακριβως.
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ρε φιλε ζηταγε 70 και εγω της εδινα 50 και δεν μου το εδινε.. Το πηρε φιλος μου τελικα με 60 ακριβως. Οκ, υπολόγισε τώρα την απόδοση αυτής της επένδυσης με σκοπό το airbnb (ανακαίνιση, έξοδα αγοράς, κόστος καθαρισμού δωματίου κλπ, φόρος airbnb, κόστος συντήρησης ακινήτου κλπ) και πες μου αν συμφέρει. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από kirileman
Προτεινόμενες αναρτήσεις