Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilios40 είπε

οι δικοι σου εχουν προβλημα ..και δεν σου το δειχνουν για να μη στεναχωριεσαι ...οπως ολοι οι γονεις ... ;)

Τέλος πάντων το θέμα του ποστ νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω να είναι ούτε το τι θα κάνουν οι γονείς μου, ούτε πως θα γίνω νυχου η πως θα βρω γκόμενο - χορηγό.  

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mpigonia είπε

Τέλος πάντων το θέμα του ποστ νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω να είναι ούτε το τι θα κάνουν οι γονείς μου, ούτε πως θα γίνω νυχου η πως θα βρω γκόμενο - χορηγό.  

ετσι σε θελω ❤️ ...δοκιμαστικα να πας απο μενα εχεις την αδεια μου  :) ... αλλα να εχεις καλη αμυνα για αρνητικες εμπειριες ...και λιγα λευτα για χασουρα απο το ολο ντραβαλο .... μακαρι να εισαι τυχερη και να εχεις εξελιξη γρηγορη πριν μετανιωσεις ωστε να σου αρεσει και τοτε βεβαια να μεινεις...

Επεξ/σία από bilios40
  • Like 1
Δημοσ.

Ειτε μεσω Βιέννης, ειτε μεσω Πραγας, ειτε μέσω Μπρατισλαβας. Απο εκει και περα με τρενο η λεωφορειο φτανετε ευκολα στο Μπρνο

• Thanks 1
Δημοσ.

Η προοπτική που απλά το κορίτσι ζητάει συμβουλή η άποψη επειδή της είναι πιο εύκολο λόγο ότι δεν μας ξέρει?? Πριν μέρες είχαμε παρόμοιο πόστ με κοπέλα που ήθελε την γνώμη μας στο να πάει εξωτερικό... Όσοι-όσες μπορέσετε φυγέτε και να μας στείλετε τα νέα σας τις εμπειρίες σας... δεν είναι παντού ρόδινα αλλά απ το να είσαι στον οαέδ με 360€ πχ η να σε συντηρούν οι δικοί σου ενώ θές και μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό για εμένα μην το σκέφτεσαι ούτε εσύ ούτε οι φίλες σου. Εδώ μέσα θ'ακούσεις και κάποιες μ@λακίες αλλά οι περισσότεροι είναι προσγειωμένοι οπότε κάνε αυτό που λέει η καρδούλα σου.

5 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

πως προφερεται λεκτικα το Μπρνο? μπρουνό? μπίρνο? τι ονομα ειναι αυτο?

Brünn λέγεται στα Γερμανικά και είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας σε πληθυσμό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παντως οι τρολλιές είναι λες και είναι γραμμένες από το ίδιο άτομο... Λέει ο άλλος, δε πας σε άλλη χώρα για 750 ευρώ. Στη Τσεχία που έχει κορώνες κ μπορείς να βρεις σπίτι με 200 ευρώ ενοίκιο αν είσαι τυχερός. Ε κάτσε στην Ελλάδα ρε μαλ... για 500 με 300 ευρώ ενοίκιο κι ένα κάρο φόρους για να ταίζουν τα κομματόσκυλα. Ά ρε βόλεμα ορισμένοι, πάω στοίχημα 45 ρηδες με δουλειά στο δημόσιο ή επαγγελματίες άνεργοι που δε μπορούν χωρίς γονικό επίδομα....

• Like 6
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mpigonia είπε

Γεια σας παιδιά!  Είμαι νέο μέλος στο forum, και θα ήθελα την βοήθεια σας. Λοιπόν θα μπω κατευθείαν στο θέμα, με 3 φίλες μου συζητάμε να πάμε για μια δουλειά στην Τσεχία, συγκεκριμένα στο Μπρνο. Μας είπαν οτι είναι σε ενα εργοστάσιο αυτοκινήτων και ότι η εταιρεία μας παρέχει σπίτι. Η ερώτηση που θα ήθελα αρχικά να σας κάνω είναι εαν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με το πως θα έρθουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται. Μας έχουν πει οτι βολεύει περισσότερο να πετάξουμε απο Θεσσαλονίκη προς Βιεννη και απο εκεί να πάρουμε το τρένο για Μπρνο. Θα σας είναι εύκολο να μας δώσετε πληροφορίες αρχικά για αυτό και έπειτα για το Μπρνο και τις συνθήκες εργασίας εκεί;; 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμμη για την "έκθεση" 😅😅

Για την μετακίνηση, αν ειστε βόρεια, πιο πολύ συμφέρει με Wizzair από θεσσαλονικη - Βιένη (βγαλτε και καρτα μελους για 1 χρονο που κοστιζει 30 ευρώ και παρέχει 10ευρω εκπτωση την πτηση και αλλες εκπτώσεις) αλλιως θεσσαλονικη - Μπρατισλάβα με Ryan air. Και οι 2 πετάνε Παρασκευή και Δευτέρα. Μετά τρένο ή λεωφορείο ανάλογα. Regiojet για τρενα - λεωφορεία, Flixbus λεωφορεία και cd.cz για τρένα. 

Για τα λεφτά 750 ειναι σχετικά λίγα αλλά εφόσον παρέχουν σπίτι ειναι οκ. Αν μιλάτε αγγλικά ειναι πιο καλα τα λεφτά αν βρειτε δουλεια σε call center ΑΤΤ, ΙΒΜ, kiwi κλπ. 

Πολλές πληροφορίες στο γκρουπάκι greeks in Brno στο facebook που εχει πανω απο 1000 μέλη.  

• Thanks 1
Δημοσ.

Να πας και να μαζέψεις εμπειρία. Κι εγώ όταν είχα πρωτοπάει Αγγλία, μέχρι να βρω δουλειά στο αντικείμενό μου πήγα σε σουβλατζίδικο για να γεμίζω τον χρόνο μου και να μην τρώω από τα έτοιμα. Η δουλειά στο εξωτερικό, οπουδήποτε στον κόσμο, είναι πολύ ωραία και χρήσιμη εμπειρία. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...