pier88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία με το speed booster της cosmote. Μετρήσεις από σήμερα το μεσημέρι,ούτε καν ώρες αιχμής. Αντί να δίνει +60mbps που υπόσχονται κλέβει και 2mbps από την adsl αλλά το κορυφαίο το κάνει τα βράδια που η adsl από 15 πέφτει στα 2. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από pier88 1
alkis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Υπαρχει ηδη θεμα για το προβληματικο ha-35 ή για την προβληματικη υπηρεσια της cosmote-speedbooster. Καλυτερα να μαζευτουν ολα, ή τουλαχιστον να μην ανοιγουμε νεο θεμα και να χανεται ολη η συζητηση. Εμενα κανονικα κανει boost ολη την ωρα απο 4-5 που εχω ειμαι στα 35. Προσωπικα θελω 10 για να ειμαι ενταξει. Το μονο συστημικό προβλημα οπου εχω δει ειναι τα 2mbps που κλειδωνει πολλους κατα τις 9-12 το βραδυ. Spoiler Εσυ οπως εχεις αναφερει εχεις θεμα με την κεραια κινητης σου, γιατι οπως εχεις πει σε αλλο ποστ στο φορουμ ουτε με το κινητο σου εχεις καλη ταχυτητα. Αυτο δεν ενδιαφερει τους χρηστες του speedbooster μαζικα. Πρεπει να δηλωσεις βλαβη κινητης για την κεραια και οτι εχει χαμηλες ταχυτητες, ασχετα με το speedbooster. Το αν την φτιαξουν ειναι αλλο θεμα, αλλα αμα εισαι σε πυκνοκατοικημένη περιοχη τι περιμενεις; Προφανως μια κυψελη με 1000 χρηστες και μια αλλη με 10000 θα εχουν διαφορες.
pier88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alkis13 είπε Υπαρχει ηδη θεμα για το προβληματικο ha-35 ή για την προβληματικη υπηρεσια της cosmote-speedbooster. Καλυτερα να μαζευτουν ολα, ή τουλαχιστον να μην ανοιγουμε νεο θεμα και να χανεται ολη η συζητηση. Εμενα κανονικα κανει boost ολη την ωρα απο 4-5 που εχω ειμαι στα 35. Προσωπικα θελω 10 για να ειμαι ενταξει. Το μονο συστημικό προβλημα οπου εχω δει ειναι τα 2mbps που κλειδωνει πολλους κατα τις 9-12 το βραδυ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εσυ οπως εχεις αναφερει εχεις θεμα με την κεραια κινητης σου, γιατι οπως εχεις πει σε αλλο ποστ στο φορουμ ουτε με το κινητο σου εχεις καλη ταχυτητα. Αυτο δεν ενδιαφερει τους χρηστες του speedbooster μαζικα. Πρεπει να δηλωσεις βλαβη κινητης για την κεραια και οτι εχει χαμηλες ταχυτητες, ασχετα με το speedbooster. Το αν την φτιαξουν ειναι αλλο θεμα, αλλα αμα εισαι σε πυκνοκατοικημένη περιοχη τι περιμενεις; Προφανως μια κυψελη με 1000 χρηστες και μια αλλη με 10000 θα εχουν διαφορες. Σημασία έχει ότι πουλάνε μία υπηρεσία που δεν λειτουργεί και δεν το παραδέχονται ούτε λένε ξεκάθαρα τι φταίει. Μπορώ να το βάλω στο θέμα που λες αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα. 24 λεπτά πριν, alkis13 είπε Εσυ οπως εχεις αναφερει εχεις θεμα με την κεραια κινητης σου, γιατι οπως εχεις πει σε αλλο ποστ στο φορουμ ουτε με το κινητο σου εχεις καλη ταχυτητα. Αυτο δεν ενδιαφερει τους χρηστες του speedbooster μαζικα. Πρεπει να δηλωσεις βλαβη κινητης για την κεραια και οτι εχει χαμηλες ταχυτητες, ασχετα με το speedbooster. Το αν την φτιαξουν ειναι αλλο θεμα, αλλα αμα εισαι σε πυκνοκατοικημένη περιοχη τι περιμενεις; Προφανως μια κυψελη με 1000 χρηστες και μια αλλη με 10000 θα εχουν διαφορες. Είμαι σε αγροτική περιοχή που πυκνοκατοικημενη δεν τη λες κι ο πύργος (κεραια) της cosmote ειναι στο 1 χλμ.Πριν βάλω το booster τον Αύγουστο οι μετρήσεις της κινητής μέσα στο σπίτι μου έδιναν 120mbps γι αυτό εβαλα και το booster,τώρα στην καλύτερη πιάνω 40mbps και σε ώρες αιχμης 2mbps με κινητό 4g+ lte. Ορίστε και μια μέτρηση φρέσκια,φρέσκια. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από pier88
M@dB0x Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Υπαρχουν ηδη αλλα 2 θεματα εδω μεσα για το booster.
xristoss1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Για να την δινουν την υπηρεσια σε ολους και οι περισσοτεροι να εχουν θεμα προφανως με καποιο τροπο μοιραζουν σε ολους την ταχυτητα.. Με βολευε πολυ κι εμενα να το εβαζα κι εχω ξενερωσει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα