Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Το πρόβλημα είναι πως δεν μεταφέρεται έυκολα η τηλεόραση αυτή. Επίσης όπως ανέφερα το κουτί της είναι κομμένο. Λέω να τηλεφωνήσω το πρωί μήπως στείλουν αυτοί κάποιο φορτηγό για μεταφορά διότι μόνος να την μεταφέρω αδύνατο.

Πήγαινε την με το αστικό...

αλλιώς το φορτηγό θα έρθει, θα σε χρεώσει 80 ευρώ, θα φύγει και θα πάει στον κωτσόβολο, ώστε να την ελέγξει το τεχνικό τμήμα: ότι η τηλεόραση λειτουργεί, δεν έχει υποστεί βλάβη κλπ.

Τουλάχιστον στο πλαίσιο έτσι γίνεται, όχι για τηλέοραση των 1000 ευρώ, αλλά για ένα mouse των 10 που είχα επιστρέψει εγώ επειδή τελικά δεν το χρειαζόμουν (βασικά το χρειαζόμουν για μια μέρα, το άνοιξα, το χρησιμοποιήσα και το επέστρεψα 🙄)

Άρα εσύ θα πληρώσεις 80 ευρώ πχ στο φόρτηγο χωρίς να ξέρεις αν θα την δεχτούν πίσω -καλοχώνευτα... Και φυσικά αυτά τα 80 εύρώ δεν θα τα πάρεις πίσω και να την δεχτούν (δεν υπάρχει υπαναχώρηση στα μεταφορικά).

Δοκίμασε το αν τόσο πολύ σε καίει, αλλά πιστεύω πως πλέον την τηλεόραση την παντρεύτηκες.

Καλά γιατί πήρες τηλεόραση 1000+ ευρώ αν δεν μπορείς να την μεταφέρεις. Χτύπα κανά λάπτοπ σε αυτά τα χρήματα και αυτήν την ηλικία.

Εγώ είχα πάρει μια 32" Panasonic με 500 ευρώ το 2012 -η καλύτερη τότε με εξαίρεση ίσως την sony- και σήμερα τα κλαίω. Η τεχνολογία προχώρησε, όταν είναι σε λειτουργία πλέον βουίζει λίγο το ηλεκτρικό της κύκλωμα μέσα κλπ. 

Επεξ/σία από Yiannis87
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Λογικά αυτό θα έχει κάποια επιβάρυνση για σένα (κόστος μεταφορικών), το οποίο μάλιστα θα πρέπει να προκαταβάλεις στο φορτηγό που θα έρθει να την πάρει.

Στη συνέχεια το φορτηγό θα φύγει και θα πάει στον κωτσόβολο, ώστε να την ελέγξει το τεχνικό τμήμα: ότι η τηλεόραση λειτουργεί, δεν έχει υποστεί βλάβη κλπ.

Τουλάχιστον στο πλαίσιο έτσι γίνεται, όχι για τηλέοραση των 1000 ευρώ, αλλά για ένα mouse των 10 που είχα επιστρέψει εγώ επειδή τελικά δεν το χρειαζόμουν (βασικά το χρειαζόμουν για μια μέρα, το άνοιξα, το χρησιμοποιήσα και το επέστρεψα 🙄)

Άρα εσύ θα πληρώσεις 20 ευρώ πχ στο φόρτηγο χωρίς να ξέρεις αν θα την δεχτούν πίσω -καλοχώνευτα... Και φυσικά αυτά τα 20 εύρώ δεν θα τα πάρεις πίσω και να την δεχτούν (δεν υπάρχει υπαναχώρηση στα μεταφορικά).

Δοκίμασε το αν τόσο πολύ σε καίει, αλλά πιστεύω πως πλέον την τηλεόραση την παντρεύτηκες.

Καλά γιατί πήρες τηλεόραση 1000+ ευρώ αν δεν μπορείς να την μεταφέρεις. Χτύπα κανά λάπτοπ σε αυτά τα χρήματα και αυτήν την ηλικία.

Εγώ είχα πάρει μια 32" Panasonic με 500 ευρώ το 2012 -η καλύτερη τότε με εξαίρεση ίσως την sony- και σήμερα τα κλαίω. Η τεχνολογία προχώρησε, όταν είναι σε λειτουργία πλέον βουίζει λίγο το ηλεκτρικό της κύκλωμα μέσα κλπ. 

Γιατί πήρα τηλεόραση 1000+ ευρώ εφόσον δεν μπορώ να την μεταφέρω; Άρα να μην πάρω ξανά ψυγείο αν μου χαλάσει 😶.

Το θέμα δεν είναι τα 20 ευρώ. Πραγματικά σαν άνθρωπος δεν είμαι ιδιότροπος όμως η συγκεκριμένη τηλεόραση κάνει τόσο θόρυβο λες και σπάνε τα πλαστικά της από πίσω. Δικαιολογώ 1-2 τσικ Τσακ λόγω θερμοκρασίας αυτή όμως τρίζει κυριολεκτικά όση ώρα την έχεις ανοιχτή. 

Ρίξε μια μάτια: https://www.dropbox.com/sh/pcz63krc0ub566m/AAAY9erzGNn8L06DJyekdHGaa?dl=0&m=

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε από την στιγμή που η ίδια η κατασκευάστρια θεωρεί ότι το φαινόμενο που περιγράφεις είναι φυσιολογικό, δεν πρόκειται κανένα κατάστημα να σου την αλλάξει ή αντικαταστήσει. Το ξέρω γιατί είχα ανάλογη εμπειρία με τηλεόραση SONY. Η μόνη λύση τώρα είναι αν μπορείς να το περάσεις ως υπαναχώρηση. Εκεί ισχύουν όλα όσα ανέφεραν οι προηγούμενοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε

ένα mouse των 10 που είχα επιστρέψει

βασικά το χρειαζόμουν για μια μέρα, το άνοιξα, το χρησιμοποιήσα και το επέστρεψα 

Εύγε... Είσαι ο Ήρωας μας!!!!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2019 στις 9:20 ΜΜ, TzortzisJosh είπε

Έχω μιλήσει πάνω από 5 φορές με τον Κωτσόβολο, δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα. Η αναφορά έγινε από τις 3 του μηνός, δηλαδή 3 μέρες μετά την αγορά. Μπορώ δηλαδή να την επιστρέψω έτσι απλά; Καλυπτομαι βέβαια και από τις 14 εργάσιμες

Ως απάντηση στο άλλο thread,  δεν υπάρχει κάποιο θέμα, απλά πριν μια βδομάδα ο. @manolis940 σου έδειξε τι ισχύει με παραπομπή σε thread, την οποία μάλλον δεν διάβασες, καθώς είχε μέσα αναφορά στην επιστροφή προιόντος λόγω υπαναχώρησης.

Οπότε πέρασε σχεδόν όλη η προθεσμία υπαναχώρησης, για να έρθω να σου γράψω ξεκάθαρα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αφού τα θες μασημένα και δεν μπορούσες να τα διαβάσεις/ψάξεις

Στις 12/1/2019 στις 8:09 ΜΜ, Yiannis87 είπε

Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις, αλλά εντός 14 ημερών έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά.

https://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon

Κορυφαίο, πως ξεκινάς και λες για το όρον με τις 10 εργάσιμες, κάτι που ισχύει στην περίπτωση ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ελαττώματος και όχι στη δική σου

και μετά πάλι μας λες τουλάχιστον 3-4 φορές πως η υπαναχώρηση είναι εντός 14 εργάσιμων και όχι ημερολογιακών ημερών.

Αν εγώ ή ο @bromiaris ή οποιοσδήποτε χρήστης του ινσόμνια αντιγράφουμε απλά τη πολιτική που αναφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε εσύ είσαι τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ που ουτε καν να τη διαβάσεις μπορείς, αφού προσπαθείς να πείσεις τους πάντες πως η υπαναχώρηση είναι σε εργάσιμες και όχι ημερολογικές όπως αναφέρεται.... Δεν ξέρω αν με πιάνεις? ή ζεις ακόμα στον δικό σου παράλληλο κόσμο? 

Στις 13/1/2019 στις 1:27 ΠΜ, TzortzisJosh είπε

Είναι 14 εργάσιμες. http://prntscr.com/m6fc7h 

Έχουν καταγράψει και τα τηλεφωνήματα και όλα απ΄ότι μου είπαν επίσης και το περιστατικό. Απλά μου απαντούν συνεχώς πως εφόσον η Samsung το βάφτισε φυσιολογικό, είναι φυσιολογικό. Στην ουσία αυτοί το καθυστερούν όσο περισσότερο γίνεται. 

Το κατάλαβες αυτό αγόρι μου? Ας το φορτωθείς ελπίζω το γουρούνι στο σακί, γιατί είσαι κολλημένος στα δικά σου πιστεύω και κυριότερα δεν σέβεσαι που σε βοηθήσαμε. Αν δεν σου είχα γράψει για την υπαναχώρηση ακόμα θα ψαχνώσουν, αλλά σαν γουρουνάκι στο σακί έρχεσαι μετά και μας λες δεν είναι κλασσική περίπτωση υπαναχώρησης κλπ...

Δεν έχω τι άλλο να σου πω, είσαι άξιος της τηλέροασης που πήγες και πήρες 😛 

Επεξ/σία από Yiannis87
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Yiannis87 είπε

(βασικά το χρειαζόμουν για μια μέρα, το άνοιξα, το χρησιμοποιήσα και το επέστρεψα 🙄)

33 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

είσαι άξιος της τηλέροασης που πήγες και πήρες 😛 

ΕΠΙΚΟΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ!!!

Ευχαριστώ ❤️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...