Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 ULTIMATE TEAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρεις κανείς να μου απαντήσει με σιγουριά...;

Αν αγοράσω το FIFA 19 μεταχειρισμένο, θα μπορώ να συνεχίσω το Ultimate Team ή αυτός ο κωδικός χρησιμοποιείται μόνο μία φορά και δεν θα έχω πρόσβαση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ParmaxMic είπε

Καλησπέρα, ξέρεις κανείς να μου απαντήσει με σιγουριά...;

Αν αγοράσω το FIFA 19 μεταχειρισμένο, θα μπορώ να συνεχίσω το Ultimate Team ή αυτός ο κωδικός χρησιμοποιείται μόνο μία φορά και δεν θα έχω πρόσβαση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Κανονικα θα μπορεις..Δεν εχει να κανει με το παιχνιδι-δισκακι αλλα με το save σου!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/1/2019 στις 8:23 ΜΜ, nevermore είπε

Καλώς ήρθες στο finesse shot simulator 2019. :D

Δε θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα..

Εν τω μεταξύ το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί να μάθει να πατάει το παλιόκουμπο μετά το σουτ οπότε για εμένα δυστυχώς δεν πολυπαίζει το finesse...Εδώ βέβαια θα μου πεις παίζω ακόμα με το d-pad και χάνω τα μισά πέναλτυ χωρίς λόγο, εκεί θα κολλήσουμε...χοχο

Αν θέλει κάποιος να παίξουμε 3 fut friendly για να πάρουμε το fut swap deal παίχτη που δίνει, ας στείλει pm το Nickname του να παίξουμε κανά απόγευμα...

• Like 1
Δημοσ.

37 λεπτά πριν, s2117 είπε

Δε θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα..

Εν τω μεταξύ το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί να μάθει να πατάει το παλιόκουμπο μετά το σουτ οπότε για εμένα δυστυχώς δεν πολυπαίζει το finesse...Εδώ βέβαια θα μου πεις παίζω ακόμα με το d-pad και χάνω τα μισά πέναλτυ χωρίς λόγο, εκεί θα κολλήσουμε...χοχο

Αν θέλει κάποιος να παίξουμε 3 fut friendly για να πάρουμε το fut swap deal παίχτη που δίνει, ας στείλει pm το Nickname του να παίξουμε κανά απόγευμα...

Σιγά μην στο στείλω και π.μ. Πάρτο να έχεις :D

An_Zi4 απλά είμαι στο χβοχ να ξέρεις και συνήθως τα βράδια είμαι μέσα, όποτε μπορώ (αχ αυτός ο ελεύθερος χρόνος) ....

Οποίος θέλει με κάνει add για κανένα χαλαρό ματσάκιον

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nevermore είπε

Σιγά μην στο στείλω και π.μ. Πάρτο να έχεις :D

An_Zi4 απλά είμαι στο χβοχ να ξέρεις και συνήθως τα βράδια είμαι μέσα, όποτε μπορώ (αχ αυτός ο ελεύθερος χρόνος) ....

Οποίος θέλει με κάνει add για κανένα χαλαρό ματσάκιον

Cross play ps4-xbox να φανταστώ, δεν...; Εγώ είμαι παιδί της sony

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλώς ήρθες και καλή αρχή!

Διαλέγεις αγώνες online ή όχι, κυρίως σε τουρνουά για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα για να μπορέσεις να φτιάξεις τις ομάδες που θέλεις

Δημοσ.
Στις 2/2/2019 στις 1:52 ΜΜ, gevinio35 είπε

Παιδιά καλησπέρα νέος στο fifa ultimate team τώρα ξεκινάο τι κάνω στην αρχή; εννοώ παιζω πρώτα σε τουρνουά; 

1 λεπτό πριν, ParmaxMic είπε

Καλώς ήρθες και καλή αρχή!

Διαλέγεις αγώνες online ή όχι, κυρίως σε τουρνουά για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα για να μπορέσεις να φτιάξεις τις ομάδες που θέλεις

Κατάλαβα με τα κοινς που θα παίρνω παρατήρησα ότι με την ήττα πάλι παίρνεις κοινς

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ParmaxMic είπε

Όσο καλύτερα είναι τα ποσοστά σου, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις!

Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολυ

4 λεπτά πριν, ParmaxMic είπε

Όσο καλύτερα είναι τα ποσοστά σου, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις!

Στις 2/2/2019 στις 1:52 ΜΜ, gevinio35 είπε

Παιδιά καλησπέρα νέος στο fifa ultimate team τώρα ξεκινάο τι κάνω στην αρχή; εννοώ παιζω πρώτα σε τουρνουά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...