Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy Grand Neo Plus εδώ και 4 χρόνια.  https://gadgets.ndtv.com/samsung-galaxy-grand-neo-plus-2342

Η υπομονή μου και η ανοχή μου σε αυτό το σαράβαλο τελείωσε.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με τις χειμερινές εκπτώσεις θα κάνω την αγορά νέου  μου Smartphones

Το ποσό που διαθέτουμε: 500 - 600 + -

Είμαι μεταξύ δύο Huawei P20 Pro  η  του Samsung  Galaxy S9 Plus

Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας  και προτάσεις σας για καταστήματα που θα το βρω ποιο φτηνά .

Είμαι στην Eurobank σε περίπτωση προσφοράς Επιστροφή .

😎

Δημοσ.

Ανάμεσα στα 2 που αναφέρεις σου προτείνω το Galaxy S9+. Καλύτερη overall συσκευή και εμπειρία χρήσης κατά την γνώμη μου.

Επίσης είναι και κάποιες λεπτομέριες που για εμένα μετράνε όπως έχω ξανά αναφέρει σε άλλο μου post... 

ΤοS9+ έχει Gorilla Glass 5 όσον αφορά την προστασία οθόνης, η οθόνη του είναι HDR 10 ready με μεγαλύτερη ανάλυση/περισσότερα ppi, έχει ρυθμιζόμενο διάφραγμα στην main κάμερα, η selfie κάμερα έχει auto focus, είναι HDR και τραβάει σε μεγαλύτερη ανάλυση βίντεο. Η main κάμερα πάλι έχει αρκετά ανώτερο βίντεο και σταθεροποίηση απ το P20 Pro. Επίσης το S9+ είναι αδιάβροχο με IP68 (water proof) πιστοποίηση ενώ το P20 Pro με IP67 που είναι κατώτερη splash/dust resistant ουσιαστικά. Το P20 Pro έχει το θετικό πως έχει κατά 500mah μεγαλύτερη μπαταρία και κάπως καλύτερη main κάμερα (προτιμώ του S9+) με απλά ικανοποιητικό/καλό βίντεο όμως. 

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζουμε κάποιο κατάστημα με την ποιο χαμηλή τιμή για S9 + ?

Που οφείλεται η διαφορά στην τιμή ?

456000.JPG

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Petran1965 είπε

Γνωρίζουμε κάποιο κατάστημα με την ποιο χαμηλή τιμή για S9 + ?

Που οφείλεται η διαφορά στην τιμή ?

456000.JPG

Την πιο χαμηλή τιμή αυτή τη στιγμή την βρίσκω στο bestprice στα καταστήματα kiniti και netmobile (523€ τιμή εκκίνησης). Στο skroutz το έχουν ακριβότερα...

Link: https://www.bestprice.gr/item/2155271981/samsung-galaxy-s9-64gb-dual.html?qid=3i1rAm8yDW8_14234&seq=1

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε κάτι υποχθόνιο στην τιμή (μην σε προβληματίζει), απλά από κατάστημα σε κατάστημα διαφοροποιούνται οι τιμές... 

*Θα ήθελα να σου επισημάνω μόνο να αποφύγεις (γι'αυτήν την αγορά) το κατάστημα CellPhones στο bestprice μιας και στην περιγραφή αναφέρει πως το κινητό είναι μεταχειρισμένο για κάποιο λόγο και δεν ξέρω τι παίζει...

Θα σου πρότεινα αν διαλέξεις να το πάρεις μέσω bestprice να το πάρεις απ το κατάστημα Kiniti η Netmobile (από εκεί πήρα και το δικό μου) λόγω καλών τιμών και αξιολογήσεων! 

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος εκτός του Whitestone  ........αν θα ήταν καλά να αγόραζα κάτι ακόμα για να εκμεταλλευτώ την συσκευή . Εν παραδείγματι δεν γνωρίζω αν έχει καλά ακουστικά .

Τέλος θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια super θήκη  εκτός και αν δεν χρειάζεται .

https://www.skroutz.gr/s/16101096/Whitestone-Dome-Tempered-Glass-Galaxy-S9.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Petran1965 είπε

Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος εκτός του Whitestone  ........αν θα ήταν καλά να αγόραζα κάτι ακόμα για να εκμεταλλευτώ την συσκευή . Εν παραδείγματι δεν γνωρίζω αν έχει καλά ακουστικά .

Τέλος θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια super θήκη  εκτός και αν δεν χρειάζεται .

https://www.skroutz.gr/s/16101096/Whitestone-Dome-Tempered-Glass-Galaxy-S9.html

Θα σου πω ένα combo και τσέκαρε το αν θες.

1) Tempered glass: Whitestone Dome. Αν θες κάτι ποιό οικονομικό κοιτά την εταιρία T-max.

2) Άστα ως έχουν τα ακουστικά κατά την γνώμη μου. Είναι της AKG σε συνεργασία με την Samsung. Αποδίδουν πολύ καλά για νορμάλ χρήση.

3) Όσον αφορά την θήκη ναι χρειάζεσαι, προτείνω να κοιτάξεις κάτι σε Spigen να είσαι σίγουρος! Neo Hybrid, slim armor και άλλες... Έχει πολλές που είναι αντικραδασμικές με air cushion τεχνολογία που μετράει πολύ σε πτώσεις! Επίσης έχουν πιστοποίηση military grade κτλ.

Ελληνικό κατάστημα αποκλειστικά με Spigen θήκες: http://www.spaceboy.io

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Like 1
Δημοσ.

Μπήκα σήμερα να αγοράσω το S9 plus από kiniti.net και από  523 ευρώ εκτοξεύτηκε στα 577

Υπάρχει κάπου καλύτερα ?

hpro1.JPG

sas9.JPG

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Petran1965 είπε

Μπήκα σήμερα να αγοράσω το S9 plus από kiniti.net και από  523 ευρώ εκτοξεύτηκε στα 577

Υπάρχει κάπου καλύτερα ?

hpro1.JPG

sas9.JPG

Απ ότι βλέπω όχι... Όποιος το πρόλαβε τότε την έβγαλε καλά! 

Θα το ξανά βάλουν κάποια στιγμή στο μέλλον λογικά πάντως, να έχεις τον νου σου στο να τσεκάρεις καθημερινά... Κι εγώ έτσι πρόλαβα και πήρα το δικό μου τότε (το έχει βάλει το netmobile σε χαμηλή τιμή για κάποιες μέρες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...