Προς το περιεχόμενο

Απο apple σε samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Πάντως το απλό με το plus έχουν σχετικά μικρή διαφορά χρηματικά. 

Αν μπορείς να πάρεις το plus ειναι πιο futureproof λόγω των 6 γίγα ram.

ειναι κουμπουτσα ρε γαμωτο. Μεσα μου γινεται μεγαλη μαχη για το ποιο απο τα 2 να επιλεξω αλλα πραγματικα ουτε σε τσεπη δεν θα χωραει..

Δημοσ.

Ο φίλος μου το βάζει στις τσέπες του μια χαρά 😛

Όντως είναι μεγάλο κινητό κι εγώ θα το ήθελα πιο μαζεμένο, αλλά η ram που έχει το καθιστά μονόδρομο. Στο λέω έχοντας στο μυαλό μου ότι έχεις iPhone. Μετά το χρόνο με τα 4gb μπορεί να δεις Και ψιλολαγκ. 

Δημοσ.

ισως χρειαζεται να το ωριμασω στο μυαλο οτι ειναι μονοδρομος για να το παρω. Μετα απο 2-3 χρονια θα ψιλοκολλαει το s9? Το 6s μου παει τρενο οπως την πρωτη μερα παντως και το εχω 3 χρονια +

Δημοσ.

Το iOS έχει αυτό το πλεονέκτημα ότι είναι smooth περισσότερα χρόνια. Σκέψου ο πατέρας μου χρησιμοποιεί 5s 😛

Μετά από 2 χρόνια ναι τα 4γιγα δε θα είναι αρκετά και ναι είναι αρκετά πιθανό να δεις μια μικρή καθυστέρηση. Αν και τώρα έρχεται το νέο ui της samsung που λένε ότι θα κάνει παπάδες. Όμως τα 4 γίγα είναι 4 γίγα. 

Ληξτο στο μυαλό σου ότι είναι μονόδρομος το plus, κι εγώ που περιμένω το σ10 , έχω συμβιβαστεί 😛

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μην κολλάει μετά από 2 χρόνια.

Εδώ δεν κολλάει το S8 (πετάει με one ui, δοκιμάσαμε την beta σε έναν φίλο που έχει το snapdragon μοντέλο)

Με το One UI αλλάζει τελείως η φάση των lagsung παιδιά. Αφήστε στο παρελθόν αυτές τις σκέψεις. 

Προχώρα στο μικρό αφού δεν σε βολεύει η γκουμούτσα και μην αγχώνεσαι για τίποτα.

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με @HateMe, προσωπικά έχω το S8 και τρέχει άψογα σκέψου (είμαι φουλ ικανοποιημένος) και ακόμα δεν έχει πάρει One UI.

Επίσης εκτός απ την ram που αναφέρει η @margaritagr μην ξεχνάμε και την μπαταρία,  με το Plus μοντέλο θα έχεις μεγαλύτερη...

Προσωπικά αν είχα την δυνατότητα και έκανα αγορά αυτήν την περίοδο θα πήγαινα καρφί στο Plus γιατί θέλω αυτήν την extra μπαταρία αλλά αν το μέγεθος είναι dealbreak για εσένα οκ πήγαινε στο απλό... Δεν θα καταλάβεις διαφορά όσον αφορά την απόδοση κλπ, και τα 2 είναι εξίσου τουμπανάκια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, txcellas είπε

Τι είναι αυτό το one ui που λέτε;

Μαζί με το νέο andoird 9.0 η Samsung διέθεσε και το καινούργιο της γραφικό περιβάλλον ονόματι One UI (user interface) το οποίο είναι πολύ πιο βολικό, πιο όμορφο και πιο γρήγορο! 

Ήδη το έχουν πάρει/παίρνουν όλα τα Galaxy S9/+/Note 9 και σε λίγο καιρό το περιμένουμε και στα Galaxy S8/+/Note 8 και πάει λέγοντας...

Σχετικό βίντεο: https://youtu.be/X3LVk0i6bY4

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι εδώ και αρκετο καιρό να φύγω από iPhone και να πάω σε Android αλλά φοβάμαι μην ξενερώσω με το Android!

Έχει κάνει κάποιος την αλλαγή αυτή πρόσφατα; Έχω το 8 plus (πιο πριν είχα όλα τα iPhone) και σκέφτομαι το για Samsung s9+. Τι λέτε;; 

Δημοσ.

Ακολουθεί η απάντηση μου σε διπλανό θέμα :

Ας πω λοιπόν και 'γω την εμπειρία μου. Από 6s που είχα κρατήσει για 3 χρόνια, 3gs που είχα για 4 με 5 χρόνια νωρίτερα, έκανα για πρώτη φορά τη μετάβαση και μετά από πολλή έρευνα και σκέψη πήγα σε s9+. Αρχικά έλεγα για το απλό s9 λόγω μικρότερου μεγέθους, πήρα όμως το μεγάλο για μπαταρία και κάμερα και δεν το μετάνιωσα. Εκτός από αυτά η έρευνα αγοράς μου συμπεριέλαβε και άλλα (1+ 6t, pocof1, mi8, pixel 2xl) καθένα με τα υπέρ και τα κατά του. Κατέληξα στο s9+ ως το καλύτερο all around.  Σαν σταθερότητα νομίζω ότι το Android υστερεί, αλλά η διαφορά δεν είναι χαοτική ώστε να σε κάνει να επιστρέψεις "τρέχοντας" στο ios. Θέλει επίσης μια περίοδο προσαρμογής για να συνήθισεις το μενού των ρυθμίσεων το οποίο είναι κάπως πιο περίπλοκο. Εμένα μου πήρε 2 μέρες. Μου άρεσαν οι ευκολίες και η "ανοιχτοτητα" του Android. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μέχρι και εφαρμογή για να έχεις πρόσβαση μέσω WiFi σε κοινόχρηστους φακέλους και αρχεία του σταθερού σου μπορείς να βάλεις. Οθόνη, ήχος απολαυση. Το μέγεθος συνηθίζεται. Φώτο στο αυτόματο άψογες και σε χαμηλό φωτισμό (μάλλον όχι οι καλύτερες αλλά σίγουρα στα 4-5 κορυφαία). 4k Video επίσης πολύ δυνατό. 960 fps Video όλα τα φράγκα.  Γενικά όπως καταλαβαίνεις πολύ ευχαριστημένος με ένα κινητό που βάζω τικ σε πολλά από τη λίστα των θέλω μου. Η μόνη μου έννοια σε βάθος χρόνου είναι οι αναβαθμίσεις και η ομαλότητα στη λειτουργία μιας και κρατάω τα κινητά μου για τουλάχιστον 3 χρόνια. Φυσικά δεν σνομπάρω τα iPhone ούτε ως ποιότητα ούτε ως οικοσύστημα και μάλλον θα συνέχιζα, αλλά για κάτι αντίστοιχο με το s9+ έπρεπε να σκάσω 600€ παραπάνω ή να βολευτώ με ένα iPhone 8 που σαν εμπειρία δεν νομίζω ότι θα μου πρόσφερε κάτι παραπάνω από το 6s που είχα. 

Καλή επιλογή... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Symbad είπε

Ας πω λοιπόν και 'γω την εμπειρία μου. Από 6s που είχα κρατήσει για 3 χρόνια, 3gs που είχα για 4 με 5 χρόνια νωρίτερα, έκανα για πρώτη φορά τη μετάβαση και μετά από πολλή έρευνα και σκέψη πήγα σε s9+. Αρχικά έλεγα για το απλό s9 λόγω μικρότερου μεγέθους, πήρα όμως το μεγάλο για μπαταρία και κάμερα και δεν το μετάνιωσα. Εκτός από αυτά η έρευνα αγοράς μου συμπεριέλαβε και άλλα (1+ 6t, pocof1, mi8, pixel 2xl) καθένα με τα υπέρ και τα κατά του. Κατέληξα στο s9+ ως το καλύτερο all around.  Σαν σταθερότητα νομίζω ότι το Android υστερεί, αλλά η διαφορά δεν είναι χαοτική ώστε να σε κάνει να επιστρέψεις "τρέχοντας" στο ios. Θέλει επίσης μια περίοδο προσαρμογής για να συνήθισεις το μενού των ρυθμίσεων το οποίο είναι κάπως πιο περίπλοκο. Εμένα μου πήρε 2 μέρες. Μου άρεσαν οι ευκολίες και η "ανοιχτοτητα" του Android. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μέχρι και εφαρμογή για να έχεις πρόσβαση μέσω WiFi σε κοινόχρηστους φακέλους και αρχεία του σταθερού σου μπορείς να βάλεις. Οθόνη, ήχος απολαυση. Το μέγεθος συνηθίζεται. Φώτο στο αυτόματο άψογες και σε χαμηλό φωτισμό (μάλλον όχι οι καλύτερες αλλά σίγουρα στα 4-5 κορυφαία). 4k Video επίσης πολύ δυνατό. 960 fps Video όλα τα φράγκα.  Γενικά όπως καταλαβαίνεις πολύ ευχαριστημένος με ένα κινητό που βάζω τικ σε πολλά από τη λίστα των θέλω μου. Η μόνη μου έννοια σε βάθος χρόνου είναι οι αναβαθμίσεις και η ομαλότητα στη λειτουργία μιας και κρατάω τα κινητά μου για τουλάχιστον 3 χρόνια. Φυσικά δεν σνομπάρω τα iPhone ούτε ως ποιότητα ούτε ως οικοσύστημα και μάλλον θα συνέχιζα, αλλά για κάτι αντίστοιχο με το s9+ έπρεπε να σκάσω 600€ παραπάνω ή να βολευτώ με ένα iPhone 8 που σαν εμπειρία δεν νομίζω ότι θα μου πρόσφερε κάτι παραπάνω από το 6s που είχα. 

Καλή επιλογή... 

Σαν να ήσουν φυλακισμένος και ελευθερώθηκες...  😊

Δημοσ.
Στις 15/1/2019 στις 5:17 ΜΜ, Symbad είπε

Καλή επιλογή... 

ολες τις σκεψεις μου ειπες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...