KostisGK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα. Εχω παραγγειλει απο τον νοεμβριο ενα φθηνιαρικο ζευγαρι γυαλια απο το wish. Μεχρι και εχθες το tracking ειχε κολλησει στο οτι ηταν ακομα στην κινα (23 νοεμβριου). Η ημερομηνια παραδοσης που ελεγε στο wish περασε και μου ειπε να περιμενω αλλες 5 μερες. Τωρα το παραξενο ειναι αυτο. Σημερα μπηκα να δω μπας και ηρθε η αν εχουμε κανα νεο και να τι βλεπω στο tracking του ελτα: 11/1/2019, 13:41:21 Μ.Δ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 11/1/2019, 09:54:17 Μ.Δ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Το προβλημα ειναι οτι δεν ηρθε ποτε στο σπιτι μου κανενας απο το ελτα. (Και αν δεν κανω λαθος δεν νομιζω να δουλευουν σαββατο). Το αστειο ειναι οτι την ωρα που λεει 13:41 ετυχε να ειμαι εξω απο το σπιτι μου. Τωρα τι κανω? Ξερει κανεις τι παιζει? Μηπως εχει γινει λαθος στο συστημα και δειχνει το tracking οτι θελει? Εγω το μονο που σκεφτηκα ειναι να παρω στο ταχυδρομειο τηλεφωνο την δευτερα να ρωτησω. Μηπως εχει καποιος "εμπειρια" με αυτο το θεμα? Ευχαριστω.
panos- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Καλά κάνουν που δεν στα φέρνουν, θα τυφλωθεις. Δευτέρα μπορείς να καλέσεις στο ταχυδρομείο αυτοί θα σου πουν τι γίνεται. Συνήθως το προς παράδοση το βγάζει όταν το παίρνει ο ταχυδρόμος στον σάκο του. Ίσως να το πήρε και να μην πρόλαβε να το φερει, και δεν το γύρισε πίσω στην αποθήκη άρα ακόμα φαίνεται ότι είναι σε αυτόν.
KostisGK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Α ωραια ευχαριστω. Χαχαχα ενταξει να τυφλωθω δεν νομιζω αλλα δεν περιμενω να ειναι κατι ποιοτικο. Για πλακα τα πηρα με 1 ευρω. Απλα φρικαρα επειδη τα περιμενα 2 μηνες και ειπα κατσε τι εγινε τωρα? Και παλι ευχαριστω!
TechnoState Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 ... εγώ λέω να μαζέψεις όλη την παλιοπαρεα κ αύριο, να κάνετε μια ωραία κυριακάτικη βόλτα στο σπίτι του ταχυδρόμου!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, KostisGK είπε Καλησπερα. Εχω παραγγειλει απο τον νοεμβριο ενα φθηνιαρικο ζευγαρι γυαλια απο το wish. Μεχρι και εχθες το tracking ειχε κολλησει στο οτι ηταν ακομα στην κινα (23 νοεμβριου). Η ημερομηνια παραδοσης που ελεγε στο wish περασε και μου ειπε να περιμενω αλλες 5 μερες. Τωρα το παραξενο ειναι αυτο. Σημερα μπηκα να δω μπας και ηρθε η αν εχουμε κανα νεο και να τι βλεπω στο tracking του ελτα: 11/1/2019, 13:41:21 Μ.Δ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 11/1/2019, 09:54:17 Μ.Δ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Το προβλημα ειναι οτι δεν ηρθε ποτε στο σπιτι μου κανενας απο το ελτα. (Και αν δεν κανω λαθος δεν νομιζω να δουλευουν σαββατο). Το αστειο ειναι οτι την ωρα που λεει 13:41 ετυχε να ειμαι εξω απο το σπιτι μου. Τωρα τι κανω? Ξερει κανεις τι παιζει? Μηπως εχει γινει λαθος στο συστημα και δειχνει το tracking οτι θελει? Εγω το μονο που σκεφτηκα ειναι να παρω στο ταχυδρομειο τηλεφωνο την δευτερα να ρωτησω. Μηπως εχει καποιος "εμπειρια" με αυτο το θεμα? Ευχαριστω. BTW 11 ήταν Παρασκευή όχι Σάββατο
KostisGK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ωχ! Εχεις δικιο. Δεν το προσεξα καν. Τελος παντων θα παρω στο ελτα να δω τι εγινε. Και παλι παρασκευη γυρω στις 2 γυρισα σπιτι μου και δεν ειδα τιποτα. Την δευτερα θα παρω τηλεφωνο να δω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, KostisGK είπε Ωχ! Εχεις δικιο. Δεν το προσεξα καν. Τελος παντων θα παρω στο ελτα να δω τι εγινε. Και παλι παρασκευη γυρω στις 2 γυρισα σπιτι μου και δεν ειδα τιποτα. Την δευτερα θα παρω τηλεφωνο να δω. Αν είναι πολυκατοικία παίζει ν το άφησε είσοδο (που εφόσον είναι συστημένο δεν έπρεπε) μπορεί να στο έφαγε κάνεις
KostisGK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Πολυκατοικία δεν το λες. Ειναι το σπιτι μου και αλλο ενα απο διπλα που μενουν κοντινοι συγγενεις. Η εισοδος και το γραμματοκιβωτιο ειναι κοινο. Αν ειχε παρει κατι το ματι τους θα μου το ειχαν πει. Τωρα τι να λεμε. Απλα ελπιζω να εχει γινει καποιο λαθος με το tracking γιατι απ' οτι εψαξα εχει γινει σε μερικους. Η αληθεια θα μαθευτει την δευτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα