cumulus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, G.TH. είπε Αν το δωμάτιο δεν χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, με επισκέπτες κτλ βάλε αυγοθήκες στο ταβάνι. Δεω γινεται διοτι ειναι το σαλονι.
HateMe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Plot twist 2: έχει δει τι φίνο γκομενάκι είναι ο ΤS και έψαχνε μια δικαιολογία. Και το θέλω λίγη ζάχαρη δεν πιάνει σε απόσταση>2 διαμερισμάτων Ήθελα να το γράψω κ αυτό αλλά ήδη έγραψα πολλά αχαχχαχαχαχα
Fortistis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, G.TH. είπε Αν το δωμάτιο δεν χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, με επισκέπτες κτλ βάλε αυγοθήκες στο ταβάνι. Αυτό είναι λάθος στην συγκεκριμένη περίπτωση.
kogba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χοντρό πλαστικό, όπως σου ανέφεραν ήδη. Μειώνει δραστικά το θόρυβο. Εγώ γυμνάζομαι στο σπίτι συχνά και ποτέ δεν ήρθε κάποιος να διαμαρτυρηθεί, γιατί έχω πάρει τα μέτρα μου: κάτι τέτοιο , το οποίο είναι πολύ βαρύ και συμπαγές, όχι μόνο μειώνει πάρα πολύ τον θόρυβο, αλλά και προστατεύει το δάπεδο(έτσι και αλλιώς πάντα αφήνω προσεκτικά κάτι και δεν το πετάω, όταν γυμνάζομαι) . Επίσης, όπως ήδη σου πρότειναν, πήγαινε και πρότεινέ της να κάνει κάποιος διάδρομο και να είσαι στο σπίτι της για να δεις αν πράγματι έχει τόσο θόρυβο ή αν φαντάζεται πράγματα(και μάλιστα δύο ορόφους απάνω) . Αν όντως έχει τόσο θόρυβο, φαντάσου πώς θα είναι στον κάτω όροφο... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από kogba 1
nipoa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 ειμαι στον πρωτο. στο απο πανω διαμερισμα του ΤΡΙΤΟΥ τους ακουω οποτε κατουρανε και στοχευουν κεντρο
georgeγ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 βασικα ειναι λαθος η αγορα διαδρομου για το σπιτι.πολυ συντομα θα το βαρεθεις οποτε θα ησυχασει και η γειτονισα
stefanos_th Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, nipoa είπε ειμαι στον πρωτο. στο απο πανω διαμερισμα του ΤΡΙΤΟΥ τους ακουω οποτε κατουρανε και στοχευουν κεντρο Α Η Δ Ε Ι Α
nipoa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι νταξει το συνηθησαμε. το κανω και εγω μερικες φορες. ετσι επικοινωνουμε Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από nipoa
Alexandros7474 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, cumulus είπε Ξεχασα να γραψω οτι η γιατρος που διαμαρτυρηθηκε μενει 2 οροφους απο πανω.Εγω ειμαι στο 2ο και αυτη στον 4ο και ο διαδρομος βεβαια ειναι στο σαλονι. Είναι ωραία ; Αν όχι την γράφεις . Εγω βασικά θα της έλεγα να μην μου απευθύνει ξανά τον λόγο γιατί με ενοχλεί και μου διαταράσσει την άσκηση μου , που ειναι βασικός παράγοντας της υγείας μου ( τους θρασύδειλους τους τρελάνουν τέτοιες απαντήσεις ) Αν θέλει ας καλέσει την αστυνομία . Θα τις εξηγήσουν οι αστυνομικοί τι σημαίνει ώρες κοινής ησυχία και θα γλυτώσεις την ταλαιπωρία 1
Dvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Όταν τρέχεις πάνω στον διάδρομο ακούγεται σε μια πολυκατοικία. Ο θόρυβος περνάει απο παντού και απο εντελώς κουλά μονοπάτια! Δεν πιστεύω οτι είναι κακό να κάνεις την ζωή της ευκολότερη όταν μπορείς να το κάνεις με μικρό κόστος και εύκολα για σένα. Βάλε κάτω απο τον διάδρομο έναν χοντρό ελαστικό πατο, θα προστατεύσει και το πατωμα σου απο φθορές και γδαρσίματα. 2 1
Froskeas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, nipoa είπε ειμαι στον πρωτο. στο απο πανω διαμερισμα του ΤΡΙΤΟΥ τους ακουω οποτε κατουρανε και στοχευουν κεντρο Αδερφέ εσύ είσαι σε χειρότερη μοίρα απο μένανε θαρρώ πως αρχίνισε να εξελίσσεται σε μάστιγα αισχίστου είδους η κεντρώα ούρηση επί λεκάνης. Κι αυτό, ΑΥΤΟ δεν πρέπει κι άλλο να θεριέψει. Πονάν τα ώτα μας, πονάν τα συγκαλά μας 3
talibanakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, G.TH. είπε Αν το δωμάτιο δεν χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, με επισκέπτες κτλ βάλε αυγοθήκες στο ταβάνι. Ακομα υπαρχει αυτος ο μυθος; 1
stefanos_th Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, nipoa είπε οχι νταξει το συνηθησαμε. το κανω και εγω μερικες φορες. ετσι επικοινωνουμε ειναι τραγικο να ζουμε σε πολυκατοικιες με αυτον τον τροπο.
cumulus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Dvs είπε Όταν τρέχεις πάνω στον διάδρομο ακούγεται σε μια πολυκατοικία. Ο θόρυβος περνάει απο παντού και απο εντελώς κουλά μονοπάτια! Δεν πιστεύω οτι είναι κακό να κάνεις την ζωή της ευκολότερη όταν μπορείς να το κάνεις με μικρό κόστος και εύκολα για σένα. Βάλε κάτω απο τον διάδρομο έναν χοντρό ελαστικό πατο, θα προστατεύσει και το πατωμα σου απο φθορές και γδαρσίματα. Μα γιαυτο ρωτησα πως μπορω να μειωσω το θορυβο.Δεν ειμαι ανθρωπος που λεει οτι απο τη στιγμη που δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας μπροω να σου παρω το κεφαλι.Απλα ζητησα κατανοηση απο τη στιγμη που ο διαδρομος χρησιμοποιειται 2-3 φορες την εβδομαδα απο 30-45 λεπτα τη φορα επειδη επι το πλειστον τρεχω εξω (το διαδρομο τον εχω σαν backup). Πριν 2 χρονια ειχα κανει μια σοβαρη εγχειρηση και επρεπε για κανενα 10ημερο να ξεκουραστω και να ειμαι ξαπλα.Εκεινη την περιοδο ομως ο αποκατω ξεκινησε να ανακαινιζει το μπανιο του και ο θορυβος ηταν εκκωφαντικος .Δεν του ειπα τιποτα αφου τηρουσε τις ωρες κοινης ησυχιας.Τι να του πω αλλωστε;Επειδη εγω ειμαι αρρωστος εσυ κανε τις εργασιες οταν γινω καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα