thleorasakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) προχθες συμβαινει το εξης σε οποιαδηποτε σελιδα μπω και παω να κανω συνδεση μεσω facebook απλα δεν πατιεται η απλα κανει loading μεχρι το απειρο και δεν συνδεεται ενα παραδειγμα η πρωτη φωτο tripadvisor οπως ειπα το κανει παντου απλως το βαζω για παραδειγμα.Ακριβως το ιδιο μου κανει και στα παιχνιδια στο facebook.Εχω δοκιμασει απεγκατασταση browser-εναλλακτικα και τους υπολοιπους-διαγραφη cookies-cache με τα γνωστα προγραμματα-απενεργοποιηση antivirus-firewall-flash player ενημερωμενος και επισης εχω δωσει προσβαση να μπαινει αυτοματα χωρις ερωτηση.Ας δωσει καποιος τα φωτα του Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από thleorasakias
Crybal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δηλαδή στο κανει και ο ΙΕ? Εψαξε με antiviruw και malwarebytes για ιους?
thleorasakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Crybal είπε Δηλαδή στο κανει και ο ΙΕ? Εψαξε με antiviruw και malwarebytes για ιους? ναι δοκιμασα μεχρι και τον Browser comodo dragon!!!!!!με το avast-malawarebytes-adware cleaner τιποτα δεν βρηκε
Crybal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 ΜΠορεις να δεις τι dns εχει το pc και το ρουτερ?
thleorasakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Crybal είπε ΜΠορεις να δεις τι dns εχει το pc και το ρουτερ? 192.168.2.1
Crybal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Οχι ΙΡ...DNS. πχ.8.8.8.8 & 8.8.8.4 είναι της google
thleorasakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Crybal είπε Οχι ΙΡ...DNS. πχ.8.8.8.8 & 8.8.8.4 είναι της google ειναι ρυθμισμενο auto adress dns automatically το εχω γυρισει και σε 1.1.1.1 αν ρωτας γι αυτο αλλα τιποτα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από thleorasakias
Crybal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Βαλε της google.Καθαριsε την cache ολων των browser,δες στο startup των windows εαν ξεκιναει τιποτα περιεργο και κάνε επανεκκινηση. Κανε και μια επανεκκινηση στο ρουτερ
thleorasakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Crybal είπε Βαλε της google.Καθαριsε την cache ολων των browser,δες στο startup των windows εαν ξεκιναει τιποτα περιεργο και κάνε επανεκκινηση. τα εχω κανει συν αυτο που ειπες με το dns της google(Πριν απο λιγο) επισης κατι που ειχα ξεχασει να κανω μπηκα σε μια σελιδα που εχει μονο παιχνιδια με flash player ολα κομπλε.Μαλλον φιλε ειναι προβλημα απο το facebook εχω στειλει μηνυμα τεχνικη υποστηριξη αλλα με εχουν συνδεσει με καϊρο.Στο startup το εχω κοιταξει με το advace system care.
Silverage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, thleorasakias είπε τα εχω κανει συν αυτο που ειπες με το dns της google(Πριν απο λιγο) επισης κατι που ειχα ξεχασει να κανω μπηκα σε μια σελιδα που εχει μονο παιχνιδια με flash player ολα κομπλε.Μαλλον φιλε ειναι προβλημα απο το facebook εχω στειλει μηνυμα τεχνικη υποστηριξη αλλα με εχουν συνδεσει με καϊρο.Στο startup το εχω κοιταξει με το advace system care. Απενεργοποίησε το antivirus για λίγο και δες αν δουλεύουν.
thleorasakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Silverage είπε Απενεργοποίησε το antivirus για λίγο και δες αν δουλεύουν. το εχω γραψει φιλε οτι το εχω απενεργοποιησει.Εχω δοκιμασει και χωρις antivirus me unistall.
Silverage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Κάνε ping και tracert σε μερικές σελίδες να δείς τί βγάζει. Ή ένα speedtest.
thleorasakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Silverage είπε Κάνε ping και tracert σε μερικές σελίδες να δείς τί βγάζει. Ή ένα speedtest. αυτα εκανα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από thleorasakias
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Φτιάξε ένα δεύτερο fake account στο Facebook και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Ώστε να καταλάβεις αν είναι γενικότερο πρόβλημα με το Facebook ή ειδικά με το λογαριασμό σου.
thleorasakias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 μπηκα και με φιλο μου και εκανε το ιδιο 2 ώρες πριν, elorant είπε Φτιάξε ένα δεύτερο fake account στο Facebook και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Ώστε να καταλάβεις αν είναι γενικότερο πρόβλημα με το Facebook ή ειδικά με το λογαριασμό σου. το εκανα και αυτο και επαιζε.Ειναι προφανως με το λογαριασμο μου ειχε γινει πριν 3 χρονια κ το ειχαν διορθωσει.Τωρα δεν ασχολουνται καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα