netpumber Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Μέχρι στιγμής έχω ένα σύστημα το οποίο έχει μια οθόνη (LG FLATRON IPS234) και για λόγους εργασίας αγόρασα άλλες δυο (Dell U2417H). Αυτό που θέλω να κάνω τώρα, είναι να συνδέσω και τις τρείς αυτές οθόνες στο σύστημα αυτό. Από ένα παλαιότερο thread και δεδομένου οτι έχω την GeForce 210 για GPU και την H81M-G για motherboard είχε βγεί (με τη βοήθεια του Sheogorath) το συμπέρασμα πως μπορώ να συνδέσω δυο οθόνες στην GPU και μια στην motherboard ή δυο στη motherboard και μια στην GPU. To θέμα όμως που προοκύπτει τώρα είναι, πως έχω τις εξής εξόδους: motherboard: DVI, VGA GPU: HDMI, DVI, VGA Ενώ οι καινούριες οθόνες έχουν output από DisplayPort, HDMI και mini DisplayPort και έχουν μαζί τους καλώδια από miniDisplayPort σε DisplayPort. Υποθέτοντας οτι θα κρατήσω την παλιά οθόνη με το HDMI, στην κεντρική μονάδα μένουν μόνο DVI και VGA εσοχές. Η ερώτησή μου σε αυτό το σημείο είναι η εξής: 1) Να πάρω adapters από DisplayPort σε DVI ή VGA ή 2) Να πάρω μια νέα κάρτα γραφικών που να παίρνει ως είσοδο τρία DisplayPort ή HDMI( αγοράζοντας 2 ακόμα HDMI καλώδια) Επίσης επειδή είμαι ψιλοάσχετος από hardware και ειδικά από GPUs στην περίπτωση που θα υποστηρίξετε τη δεύτερη λύση, αν μπορείτε προτείνετε και κάποια κατάλληλη GPU και σχετικά οικονομική. Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάζεται να είναι κάτι τούρμπο για gaming και τέτοια. Ένα linux μηχάνημα έχω κι αυτό χωρίς πολλά πολλά γραφικά. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από netpumber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα