Lampos21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η καλυτερη λυση ειναι να δηλωθω κατοικος εξωτερικου που εχω και συγγενεις και εχω δουλεψει και θα φύγω σε λιγο καιρο αλλα η γραφειοκρατεια σε αυτο το θεμα με ανησυχει αρκετα Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Lampos21
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Κανεις στην οικογένεια δεν εχει εισόδημα και αγοράζουν σπίτια . Ε θα το πω τωρα! Μνημόνια μεχρι να κλείσει το insomnia 2 2
Lampos21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Κανεις στην οικογένεια δεν εχει εισόδημα και αγοράζουν σπίτια . Ε θα το πω τωρα! Μνημόνια μεχρι να κλείσει το insomnia Ρε μαγκα αν ο αλλος εχει δουλεψει σαν τον σκυλο και εχει βαλει στην ακρη δυο φραγκα δικαιωμα του δν ειναι να θελει να αγορασει ενα διαμερισμα/γκαρσονιερα 30-40χιλ για να μην θέλει να πληρώνει νοικι ή να τα κανει οτιδηποτε γουσταρει;Ποιο ειναι το πρόβλημα σε αυτο;Το κράτος για ποιο λογο με περιορίζει εφοσον δειχνω οτι τα λεφτα αυτα ειναι νόμιμα αλλα τα εβαλα πριν 10 χρονια στην ακρη;
g_alkis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Το κράτος σε περιορίζει γιατί δεν είναι δικά σου λεφτά άλλα άλλου σκύλου.
Lampos21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Το κράτος σε περιορίζει γιατί δεν είναι δικά σου λεφτά άλλα άλλου σκύλου. Και αυτος που έβγαλε τα φράγκα με τον ιδρωτα του να αγορασει το σπιτι,εφοσον δεν εχει αρκετο εισοδημα τα τελευταία χρόνια σε περιορίζει και σου ζηταει προστιματα και μλκιες. Λες και η ανεργία ειναι στο 2% οπως στην Αυστρία και πρεπει 2 στους 100 μονο να μην εχουν εισοδημα, με 25-30% ανεργία και στην επαρχία 40-45% γιατί να υπάρχει δηλαδη αυτος ο νομος και να μην υπαρχουν αλλα κριτηρια; 1
g_alkis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ο ιδρωμένος σκύλος έβγαλε τα 40 χιλιάρικα με λογική ανάλωση από τα δηλωμένα εισοδήματά του, δεν υπάρχει θέμα με το κράτος. Αν ο ιδρωμένος σκύλος έβγαλε τα 40 χιλιάρικα με μη λογική ανάλωση (του στυλ έτρωγε αέρα κοπανιστό, ζούσε σε σπηλιά και αποταμίευε το 90% των δηλωμένων εισοδημάτων του) ή με μη δηλωμένα εισοδήματα, καλώς σε περιορίζει το κράτος. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από g_alkis
Lampos21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Αν ο ιδρωμένος σκύλος έβγαλε τα 40 χιλιάρικα με λογική ανάλωση από τα δηλωμένα εισοδήματά του, δεν υπάρχει θέμα. Αν ο ιδρωμένος σκύλος έβγαλε τα 40 χιλιάρικα με μη λογική ανάλωση (του στυλ έτρωγε αέρα κοπανιστό και αποταμίευε το 90% των δηλωμένων εισοδημάτων του) ή με μη δηλωμένα εισοδήματα, καλώς σε περιορίζει το κράτος. Εσυ τι θεωρεις λογικη αναλωση και ο καθενας;Εγω μπορει να τρωω χαβιαρι καθε πρωι επειδη ετσι εχω μαθει ή να τρωω μια φρυγανιά με βούτυρο.Εσυ θα καθορισεις το δικό μου το κανονικό; Με 40% ανεργία μετα το 2010 στην επαρχία εσυ λες οτι καλα κανει το κράτος και δν αφηνει τον άνεργο να επενδύσει τα χρήματα του οπως αυτός θέλει ας κατσει οπως είναι.Μαλιστα...
Alexandros7474 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Lampos21 είπε Εσυ τι θεωρεις λογικη αναλωση και ο καθενας;Εγω μπορει να τρωω χαβιαρι καθε πρωι επειδη ετσι εχω μαθει ή να τρωω μια φρυγανιά με βούτυρο.Εσυ θα καθορισεις το δικό μου το κανονικό; Με 40% ανεργία μετα το 2010 στην επαρχία εσυ λες οτι καλα κανει το κράτος και δν αφηνει τον άνεργο να επενδύσει τα χρήματα του οπως αυτός θέλει ας κατσει οπως είναι.Μαλιστα... 1) Δεν σε περιορίζει κανένας να αγοράσεις σπιτι . 2 ) Αν κάποιος είναι άνεργος 10 χρόνια και θέλει να αγοράσει σπιτι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι άνεργος αλλά δουλεύει μαύρα η κάνει παράνομες δραστηριότητες . Και για αυτά τα μαύρα έρχεται και τον φορολογεί και καλά κάνει . 3 ) όταν θέλεις να συζητήσεις σοβαρά μην γράφεις παπαρολογιες του τύπου 45% ανεργία στην επαρχία . Μην υποτιμάς την νοημοσύνη των συνομιλητών σου
Lampos21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alexandros7474 είπε 1) Δεν σε περιορίζει κανένας να αγοράσεις σπιτι . 2 ) Αν κάποιος είναι άνεργος 10 χρόνια και θέλει να αγοράσει σπιτι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι άνεργος αλλά δουλεύει μαύρα η κάνει παράνομες δραστηριότητες . Και για αυτά τα μαύρα έρχεται και τον φορολογεί και καλά κάνει . 3 ) όταν θέλεις να συζητήσεις σοβαρά μην γράφεις παπαρολογιες του τύπου 45% ανεργία στην επαρχία . Μην υποτιμάς την νοημοσύνη των συνομιλητών σου Αν στην δικη σου περιοχή ειναι καλύτερα συγχαρητήρια εδω και σε όλες σχεδόν τις επαρχίες ειναι ετσι το πράγμα.Η Ελλάδα είναι μιση Αθηνα και ολοι οι άλλοι.Στην Αθήνα εχει 10 με 15% ανεργία βαση πληθυσμού ποσο εχει η υπόλοιπη Ελλάδα θες να μου πεις;Οταν επισης 45-50+ άνθρωποι που ειναι άνεργοι και δν έχουν πιθανότητες δν πάνε καν να δηλωθούν και τρώνε απο τις συντάξεις των γερων. Αν δν ξες τι ειναι φτώχεια και δν εχεις δει το πράγμα δν πρεπει να μιλας. Για να εχω ανοίξει θεμα εχω ρωτήσει προφανώς και δν είναι 10 χρονια είναι λιγοτερα προφανώς και κάποιοι θα εχουν δουλέψει και μαυρα κτλ το θέμα ειναι οτι ολοι μπαίνουν στην ιδια μαζα.Αυτο ειναι το πρόβλημα μου.
Alexandros7474 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Lampos21 είπε Αν στην δικη σου περιοχή ειναι καλύτερα συγχαρητήρια εδω και σε όλες σχεδόν τις επαρχίες ειναι ετσι το πράγμα.Η Ελλάδα είναι μιση Αθηνα και ολοι οι άλλοι.Στην Αθήνα εχει 10 με 15% ανεργία βαση πληθυσμού ποσο εχει η υπόλοιπη Ελλάδα θες να μου πεις;Οταν επισης 45-50+ άνθρωποι που ειναι άνεργοι και δν έχουν πιθανότητες δν πάνε καν να δηλωθούν και τρώνε απο τις συντάξεις των γερων. Αν δν ξες τι ειναι φτώχεια και δν εχεις δει το πράγμα δν πρεπει να μιλας. Για να εχω ανοίξει θεμα εχω ρωτήσει προφανώς και δν είναι 10 χρονια είναι λιγοτερα προφανώς και κάποιοι θα εχουν δουλέψει και μαυρα κτλ το θέμα ειναι οτι ολοι μπαίνουν στην ιδια μαζα.Αυτο ειναι το πρόβλημα μου. Υπάρχουν στοιχεία για την ανεργία . Δεν χρειάζεται να σου πω εγω κάτι . Διαβασε τα . μιλας για την φτώχεια την περισσότερων καγιέν παγκόσμιος στην Θεσσαλία που τρώγανε τις επιδοτήσεις και δεν καλλιεργούσαν τα χωράφια ; Παραδειγμα προς μίμηση για την επαρχία είναι η Κρήτη . Οποίος θέλει να δουλέψει να φάει ψωμάκι δουλευει φίλε και στο λέω εγω που δουλεύω από τα 15. Οποιος περιμένει να ξαναέρθει το ΠΑΣΟΚ να ταΐσει την τεμπελιά του έχει πρόβλημα .
ELTASSOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Lampos21 είπε Ρε μαγκα αν ο αλλος εχει δουλεψει σαν τον σκυλο και εχει βαλει στην ακρη δυο φραγκα δικαιωμα του δν ειναι να θελει να αγορασει ενα διαμερισμα/γκαρσονιερα 30-40χιλ για να μην θέλει να πληρώνει νοικι ή να τα κανει οτιδηποτε γουσταρει;Ποιο ειναι το πρόβλημα σε αυτο;Το κράτος για ποιο λογο με περιορίζει εφοσον δειχνω οτι τα λεφτα αυτα ειναι νόμιμα αλλα τα εβαλα πριν 10 χρονια στην ακρη; Σορρυ αλλα αν δεν ειναι φορολογημενα η νομιμα απαλλαγμενα πχ εισαγωγη συναλλαγματος, ειναι παρανομα λεφτα και δεν γινεται τιποτα...και για πες μας δηλ δουλεψε σαν σκυλος πως αποδεικνυεται?...και αν σου πει ο αλλοσ οτι ειναι απο σωματεμπορια ναρκωτικα ληστειες λαδωματα τι θα πεις/τε. Ρωτα και τον ακη
kax54638 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Lampos21 οι ρεαλιστικές επιλογές σου είναι 2: 1. Αγοράζει ο πατέρας σου το σπίτι στο δικό του όνομα (εφόσον μπορεί να δικαιολογήσει αυτό το ποσό από παλαιότερα δηλωμένα εισοδήματα) και κάποια στιγμή στο μέλλον κάνει γονική παροχή (σου το χαρίζει δηλαδή). Σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσεις 2 φορές συμβολαιογράφο και υποθηκοφυλακείο. 2. Σου κάνει δωρεά το ποσό που χρειάζεσαι για αγορά του διαμερίσματος (εφόσον μπορεί να το δικαιολογήσει) και αγοράζεις το σπίτι στο όνομα σου πληρώνοντας μια φορά συμβολαιογράφο και υποθηκοφυλακειο. Επίσης ο πατέρας σου θα πληρώσει επιπλέον φόρο 10% της αξίας του ποσού της δωρεάς. Τα βάζεις κάτω και βλέπεις ποιά περίπτωση σε συμφέρει. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από kax54638 1 1
Lampos21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Υπάρχουν στοιχεία για την ανεργία . Δεν χρειάζεται να σου πω εγω κάτι . Διαβασε τα . μιλας για την φτώχεια την περισσότερων καγιέν παγκόσμιος στην Θεσσαλία που τρώγανε τις επιδοτήσεις και δεν καλλιεργούσαν τα χωράφια ; Παραδειγμα προς μίμηση για την επαρχία είναι η Κρήτη . Οποίος θέλει να δουλέψει να φάει ψωμάκι δουλευει φίλε και στο λέω εγω που δουλεύω από τα 15. Οποιος περιμένει να ξαναέρθει το ΠΑΣΟΚ να ταΐσει την τεμπελιά του έχει πρόβλημα . Σου δωσα παράδειγμα για την ανεργια. Εγω παντως δηλωμενη κανονικά εργασια για άνθρωπο 55+ σε επαρχια ακομα δν εχω βρει ουτε ακούσει. 7 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Σορρυ αλλα αν δεν ειναι φορολογημενα η νομιμα απαλλαγμενα πχ εισαγωγη συναλλαγματος, ειναι παρανομα λεφτα και δεν γινεται τιποτα...και για πες μας δηλ δουλεψε σαν σκυλος πως αποδεικνυεται?...και αν σου πει ο αλλοσ οτι ειναι απο σωματεμπορια ναρκωτικα ληστειες λαδωματα τι θα πεις/τε. Ρωτα και τον ακη Δν μιλησαμε για παρανονα χρηματα.
bilya Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lampos21 είπε Σου δωσα παράδειγμα για την ανεργια. Εγω παντως δηλωμενη κανονικά εργασια για άνθρωπο 55+ σε επαρχια ακομα δν εχω βρει ουτε ακούσει. Δν μιλησαμε για παρανονα χρηματα. τα λεφτά απο μαύρη εργασία παράνομο χρήμα θεωρείται
Lampos21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, bilya είπε τα λεφτά απο μαύρη εργασία παράνομο χρήμα θεωρείται Ναι δν μίλησα για μαυρη εργασια ομως αυτο το συμπέρανες εσυ.Κανονικα απλα κάποιες χρονιές με ελάχιστο εισόδημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα