Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα, χρησιμοποιώ μόνο wifi, μου έρχεται το εξής μύνημα

MOΛIΣ ΣYNΔEΘHKEΣ ΣTO INTERNET ME XPEΩΣH 0,2E/MB. ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ME TA ΔIAΘEΣIMA ΠAKETA INTERNET KAI ΓIA NA ΔIAKOΠTETAI H ΠΛOHΓHΣH AYTOMATA OTAN ΣOY TEΛEIΩNOYN TA ΔIAΘEΣIMA MB ENEPΓOΠOIHΣE THN YΠHPEΣIA MY INTERNET ΣTO http://myinternet.cosmote.gr. ENAΛΛAKTIKA KAΛEΣE TO 13888 (13818 ΓIA ETAIPIKOYΣ ΠEΛATEΣ).

Υπάρχει περίπτωση να μου "τρώει" το υπόλοιπο € που έχω;

Δημοσ.

κατι παρομοιο μου συνεβη και εμενα πριν απο ακριβως δυο μηνες, και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη.

χρησιμοποιοντας δεδομενα, και εχοντας καταναλωσει μεσα στη μερα κυριολεκτικα 10mb, ενω ειχα περιπου 90mb υπολοιπο, μου ηρθε μηνυμα παρομοιο με το δικο σου, μονο που αντι για 0,2/mb, ειχα 2€ (για απεριοριστο ιντερνετ ολη την ημερα). 7/12 πηγα εκανα αιτηση χορηγησης καταστασης εξερχομενης κινησης, η οποια ερχεται εως ενα μηνα αργοτερα θεωρητικα, και ακομα δεν την εχω λαβει. και το αστειο ειναι οτι μου εχει ξανασυμβει ακριβως το ιδιο πραγμα.

Δημοσ.

Το είχα πάθει και εγώ με wind φοιτητικό. Το πρόβλημα ήταν πως τα mb που είχα ήταν τα κερδισμένα απο ανανέωση. Μόλις αγόρασα 5gb με 10€ ήμουν οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...