Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πειραματίζομαι με το κινητό μου εδώ και καιρό με διάφορες roms...Ωστόσο πέρασα πριν κάτι μέρες μια rom android pie και όταν πάτησα να μου βρει τα backups μου στην google ώστε να μην κάνω ρυθμίσεις εφαρμογές wifi κτλπ από την αρχή, δεν βρήκε τίποτα. Μέτα άλλαξα ξανά rom (Παρατήρησα ότι δεν γινόταν να καλέσω-θέμα της rom), και έβαλα Lineage OS που είχα πριν...πάλι δεν βρήκε backup..τα ξανά έκανα από την αρχή όλα (είχα 150+ κωδικούς από wifi τους οποίους έχασα) και το μόνο που έμεινε γενικά ήταν οι επαφές, ούτε τα μηνύματα δεν είχε. Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίχτηκε ή αν μπορώ να τα βρω κάπως αυτά όλα;

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπες στο google drive και αριστερά στην λίστα πήγαινε στην επιλογή backup και δες αν η συσκευή σου είναι εκεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Καλησπέρα,

Μπες στο google drive και αριστερά στην λίστα πήγαινε στην επιλογή backup και δες αν η συσκευή σου είναι εκεί.

Πλέον την έχει άλλα όταν πάτησα να το δω που έλεγε ότι δεν υπάρχει, όντως είχε εξαφανιστεί. Τώρα έχει αυτά που ξανά έκανα από την αρχή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Μπορεί και να βρήκες κάποιο bug σε μια από τις rom. Εγώ δεν το έχω ξανακουσει πάντως.

resurrection remix είχα αρχικά άλλα άρχισε να κολλάει γι'αυτό το άλλαξα..περίεργο πάντως γιατί ήταν και ενεργοποιημένο το backup

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TehJoHnX είπε

Καλησπέρα! Πειραματίζομαι με το κινητό μου εδώ και καιρό με διάφορες roms...Ωστόσο πέρασα πριν κάτι μέρες μια rom android pie και όταν πάτησα να μου βρει τα backups μου στην google ώστε να μην κάνω ρυθμίσεις εφαρμογές wifi κτλπ από την αρχή, δεν βρήκε τίποτα. Μέτα άλλαξα ξανά rom (Παρατήρησα ότι δεν γινόταν να καλέσω-θέμα της rom), και έβαλα Lineage OS που είχα πριν...πάλι δεν βρήκε backup..τα ξανά έκανα από την αρχή όλα (είχα 150+ κωδικούς από wifi τους οποίους έχασα) και το μόνο που έμεινε γενικά ήταν οι επαφές, ούτε τα μηνύματα δεν είχε. Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίχτηκε ή αν μπορώ να τα βρω κάπως αυτά όλα;

Ευχαριστώ! 

Πήρε και Pie το μωρό μου; 

Πέρασα ωραία 2 χρόνια μ αυτό το κινητό.

Μου λείπει λίγο ομολογώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HateMe είπε

Πήρε και Pie το μωρό μου; 

Πέρασα ωραία 2 χρόνια μ αυτό το κινητό.

Μου λείπει λίγο ομολογώ.

Ε...πήρε...κάπως...όσες rom είδα έχουν ένα θέμα με τις κλήσεις κατά τα άλλα αν δεν είχε, θα είχα pie τώρα. Εγώ κλείνω 3 χρόνο, ε αφού ακόμα δεν έφαγε bootloop, κάνω υπομονή με κάτι lags που τρώει και με μπαταριά που μαξ φτάνει 3h sot.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TehJoHnX είπε

Ε...πήρε...κάπως...όσες rom είδα έχουν ένα θέμα με τις κλήσεις κατά τα άλλα αν δεν είχε, θα είχα pie τώρα. Εγώ κλείνω 3 χρόνο, ε αφού ακόμα δεν έφαγε bootloop, κάνω υπομονή με κάτι lags που τρώει και με μπαταριά που μαξ φτάνει 3h sot.

Εμένα έφαγε 1 μήνα πριν λήξει η εγγύηση. Το έφτιαξαν και το πούλησα 190 ευρώ (235 το είχα πάρει) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...