christos4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ψάχνουμε για basic smartphone, μέχρι 100 ευρώ, ιδανικά λιγότερα. έμφαση στην αξιοπιστία, δηλαδή να μην έχει θέμα στις κλήσεις (ακουστικό και μικρόφωνο) και να μην κολλάει. προορίζεται για άτομο σε "μεγάλη" ηλικία, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. παρακάτω η φορμα: ---------------- 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100 ευρώ max, ιδανικά λιγότερα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κλήσεις, sms, IM (viber, whatsapp), κάμερα, chrome, maps 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;αδιαφορο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι προτεραιότητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να βγάζει την μέρα με μέτρια χρήση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο ---------------- Υπάρχει καμιά επιλογή που να καλύπτει τα παραπάνω; ευχαριστώ!
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, christos4 είπε Ψάχνουμε για basic smartphone, μέχρι 100 ευρώ, ιδανικά λιγότερα. έμφαση στην αξιοπιστία, δηλαδή να μην έχει θέμα στις κλήσεις (ακουστικό και μικρόφωνο) και να μην κολλάει. προορίζεται για άτομο σε "μεγάλη" ηλικία, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. παρακάτω η φορμα: ---------------- 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100 ευρώ max, ιδανικά λιγότερα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κλήσεις, sms, IM (viber, whatsapp), κάμερα, chrome, maps 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;αδιαφορο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι προτεραιότητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να βγάζει την μέρα με μέτρια χρήση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο ---------------- Υπάρχει καμιά επιλογή που να καλύπτει τα παραπάνω; ευχαριστώ! https://www.skroutz.gr/s/15411993/Cubot-J3-16GB.html?from=account_favorites εχει και δωρο την θηκη! και 2 χρονια εγγυηση! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από gia_nnis 1
ad276 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Huawei y5 2018 η Honor 7s ειναι απολυτως αξιοπιστα και αποφευγεις καθε ειδους καρακινεζιες....... 1
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ad276 είπε Huawei y5 2018 η Honor 7s ειναι απολυτως αξιοπιστα και αποφευγεις καθε ειδους καρακινεζιες....... Μην βαζεις τετοιους χαρακτηρισμους γιατι πλεον κυκλοφορουν πολλα σκουπιδια στην αγορα ανεξαρτητος brand..!!! Aπο support αναλογα τι θα σου χαλασει.. σου βγαζουν την πειστει μεχρι να στο φτιαξουν σωστα.. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, gia_nnis είπε https://www.skroutz.gr/s/15411993/Cubot-J3-16GB.html?from=account_favorites εχει και δωρο την θηκη! και 2 χρονια εγγυηση! Κινητο με cortex a7 γιατι να το παρει; Φθηνο, δε λεω, αλλα μη λειτουργικο. Απο μενα redmi 6A. Το αμεσως ισχυροτερο κοστιζει 110 (redmi 6). Ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το y5 αλλα ειναι πιο ασχημο. Η μπαταρια θα την καλυπτει και με το παραπανω. 4 1
gia_nnis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Κινητο με cortex a7 γιατι να το παρει; Φθηνο, δε λεω, αλλα μη λειτουργικο. Απο μενα redmi 6A. Το αμεσως ισχυροτερο κοστιζει 110 (redmi 6). Ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το y5 αλλα ειναι πιο ασχημο. Η μπαταρια θα την καλυπτει και με το παραπανω. 4 ώρες πριν, christos4 είπε Ψάχνουμε για basic smartphone, μέχρι 100 ευρώ, ιδανικά λιγότερα. έμφαση στην αξιοπιστία, δηλαδή να μην έχει θέμα στις κλήσεις (ακουστικό και μικρόφωνο) και να μην κολλάει. προορίζεται για άτομο σε "μεγάλη" ηλικία, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. παρακάτω η φορμα: ---------------- 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100 ευρώ max, ιδανικά λιγότερα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κλήσεις, sms, IM (viber, whatsapp), κάμερα, chrome, maps 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;αδιαφορο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι προτεραιότητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να βγάζει την μέρα με μέτρια χρήση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο ---------------- Υπάρχει καμιά επιλογή που να καλύπτει τα παραπάνω; ευχαριστώ!
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 @gia_nnis Συνεχιζω να υποστηριζω αυτο που λεω. Cortex a7 + 1 gb ram ουτε για τα βασικα δεν ειναι. Εκτος βεβαια αν το χει ΜΟΝΟ για τηλεφωνα. Το redmi 6a ειναι μακραν καλυτερη και on budget. Ολοι μπορουν να καταλαβουν την αργοπορια και το κολλημα. 3 1
gia_nnis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε @gia_nnis Συνεχιζω να υποστηριζω αυτο που λεω. Cortex a7 + 1 gb ram ουτε για τα βασικα δεν ειναι. Εκτος βεβαια αν το χει ΜΟΝΟ για τηλεφωνα. Το redmi 6a ειναι μακραν καλυτερη και on budget. Ολοι μπορουν να καταλαβουν την αργοπορια και το κολλημα. Μια χαρα θα τρεχει viber και μικροεφαρμογες πχ φακος Για βασικη χρηση ειναι super!!! Tο μονο αρνητικο ειναι η οθονη του TN χανει σε οπτικες γωνιες.. Βασικα εγω αυτο περιμενα να πει καποιος σαν αρνητικο..
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Μια χαρα θα τρεχει viber και μικροεφαρμογες πχ φακος Για βασικη χρηση ειναι super!!! Tο μονο αρνητικο ειναι η οθονη του TN χανει σε οπτικες γωνιες.. Βασικα εγω αυτο περιμενα να πει καποιος σαν αρνητικο.. Η οθονη ειναι απο τα χαρακτηριστικα που ουτε θα την απασχολουν την γυναικα. Τι να πω. Ας κρινει ο φιλος που ανοιξε το θεμα. Αν τα μονα που θα χει στο κινητο ειναι viber ενας φακος και τηλεφωνα ας παει στο φθηνο. Αν εχει σκοπο να κανει εστω και ελαχιστο browsing (να δει τον καιρο, να δει καμια συνταγη, να διαβασει καμια είδηση) το cubot θα τα βρει σκουρα. Οπως το χω εγω στο μυαλο μου στην περιπτωση του cubot δινει 5 παιρνει 5 και στο xiaomi δινει 7 παιρνει 10. 1
christos4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω θα προτιμήσω την λύση της xiaomi για να αντέξει λίγο παραπάνω καιρό και να μην της βγάλει την πίστη σε μικροbrowsing. Ευχαριστώ! 1
Netr0nic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, gia_nnis είπε Μια χαρα θα τρεχει viber και μικροεφαρμογες πχ φακος Για βασικη χρηση ειναι super!!! Tο μονο αρνητικο ειναι η οθονη του TN χανει σε οπτικες γωνιες.. Βασικα εγω αυτο περιμενα να πει καποιος σαν αρνητικο.. Υπάρχουν πολύ πιο αξιόπιστες λύσεις σε αυτά χρήματα... Γιατί να μην πάει σε ένα κινητό με περισσότερη ram και καλύτερο επεξεργαστή αφού υπάρχει η επιλογή? Το ότι λες ότι θα τρέχει καλά το viber και τον φακό τώρα τι να πω... Με 1GB ram όχι viber ούτε τις κλήσεις δεν θα μπορεί να ανοίξει σε λίγο καιρό! Κι εγώ προτείνω Xiaomi χωρίς δεύτερη σκέψη. 1
gia_nnis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Netr0nic είπε Υπάρχουν πολύ πιο αξιόπιστες λύσεις σε αυτά χρήματα... Γιατί να μην πάει σε ένα κινητό με περισσότερη ram και καλύτερο επεξεργαστή αφού υπάρχει η επιλογή? Το ότι λες ότι θα τρέχει καλά το viber και τον φακό τώρα τι να πω... Με 1GB ram όχι viber ούτε τις κλήσεις δεν θα μπορεί να ανοίξει σε λίγο καιρό! Κι εγώ προτείνω Xiaomi χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν το κινητο δεν αντιπροσωπευει τα χαρακτηριστικα του και 3αρα ram και καλυτερο επεξεργαστη να εχει παλι προβλημα θα εχεις...! Κινητο ανωτερο σε χαρακτηριστικα απο το δικο μου και πηγαινε αισθητα πιο αργα..!!! Ακομα και στις οθονες υπαρχουν διαφορες με ιδια χαρακτηριστικα..!!!
Netr0nic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Αν το κινητο δεν αντιπροσωπευει τα χαρακτηριστικα του και 3αρα ram και καλυτερο επεξεργαστη να εχει παλι προβλημα θα εχεις...! Κινητο ανωτερο σε χαρακτηριστικα απο το δικο μου και πηγαινε αισθητα πιο αργα..!!! Ακομα και στις οθονες υπαρχουν διαφορες με ιδια χαρακτηριστικα..!!! Θα σου πω τότε ότι το 6A αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά του και με το παραπάνω σε αυτά τα χρήματα, το λέω και από προσωπική εμπειρία/δοκιμή αλλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στις ανάλογες αξιολογήσεις. Εγώ δεν πάω να βγάλω άχρηστο το κινητό που προτείνεις αλλά αντικείμενα να το δεις έχει ανωτέρα χαρακτηριστικά! Ξέρουμε πολύ καλά πως με την πάροδο του χρόνου και με την εγκατάσταση εφαρμογών το κινητό θα χρειαστεί ram οπότε γιατί να μην πάει στην πολύ καλή επιλογή του 6A πχ που έχει περισσότερη? Μια χαρά σταθερό είναι το λειτουργικό της Xiaomi ειδικά σε σχέση με άλλες κινεζιές... Θα ήθελα να ακούσω ποιό κινητό ήταν αυτό που είναι ανώτερο (με περισσότερη ram και καλύτερο επεξεργαστή) από το δικό σου με το 1GB και πάει χειρότερα... Γνωστής εταιρίας η κάνα ότι να ναι? Γιατί περίεργο μου φαίνεται αυτό... Εκτός αν είχε αλλά θέματα που το έκαναν έτσι... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic 1
ad276 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, christos4 είπε Νομίζω θα προτιμήσω την λύση της xiaomi για να αντέξει λίγο παραπάνω καιρό και να μην της βγάλει την πίστη σε μικροbrowsing. Ευχαριστώ! Να εχεις υπ οψιν σου οτι αν αγορστει απο σκρουτζ εχει ενα χρονο εγγυηση και οχι δυο οπως τα υπολοιπα.Ενω βλεπω τελευταια αρκετα θεματακια με τα χιαομι.Εγω θα υπεραμυνθω την προταση μου στο Υ5 2018 η στο Honor 7s.Και τα δυο τα εχουν φιλικα μου προσωπα και ειναι πολυ ευχαριστημενες. Ενω η huawei ειναι σαφως πιο αξιοπιστη απο την χιαομι,δεν ειναι τυχαιο που αυτη τη στιγμη ειναι δευτερη στον κοσμο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα