Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ad276 είπε

Να εχεις υπ οψιν σου οτι αν αγορστει απο σκρουτζ εχει ενα χρονο εγγυηση και οχι δυο οπως τα υπολοιπα.Ενω βλεπω τελευταια αρκετα θεματακια με τα χιαομι.

Ενω η huawei ειναι σαφως πιο αξιοπιστη απο την χιαομι,δεν ειναι τυχαιο που αυτη τη στιγμη ειναι δευτερη στον κοσμο.....

Και γιατι αναφερουν τα προβληματα..? Γιατι δεν υπαρχει το αναλογο support!!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ad276 είπε

Να εχεις υπ οψιν σου οτι αν αγορστει απο σκρουτζ εχει ενα χρονο εγγυηση και οχι δυο οπως τα υπολοιπα.Ενω βλεπω τελευταια αρκετα θεματακια με τα χιαομι.Εγω θα υπεραμυνθω την προταση μου στο Υ5 2018 η στο Honor 7s.Και τα δυο τα εχουν φιλικα μου προσωπα και ειναι πολυ ευχαριστημενες.

Ενω η huawei ειναι σαφως πιο αξιοπιστη απο την χιαομι,δεν ειναι τυχαιο που αυτη τη στιγμη ειναι δευτερη στον κοσμο.....

Όντως από skroutz έχει 1 χρόνο χωρίς service (μπλέκεις με Κίνα αποστολή κλπ) εκτός όμως αν το πάρεις από τα καταστήματα mygad.gr η youhou.gr που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση με δικό τους service κανονικότατα. 

Καλό και το Huawei σε αυτά τα χρήματα, σαν δεύτερη επιλογή μετά το 6A όμως κατά την γνώμη μου... 

Τι θεματάκια βλέπεις τελευταία στα Xiaomi? Σε όσα έχω δουλέψει η δουλεύω ακόμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είτε σε επίπεδο software είτε hardware! Επίσης μια χαρά αξιόπιστες συσκευές βγάζει πως κρίνεις ότι η Huawei είναι περίσσοτερο? 

5 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Και γιατι αναφερουν τα προβληματα..? Γιατι δεν υπαρχει το αναλογο support!!!

Αν το πάρεις κανονικά απ τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα info quest (από αλυσίδα δλδ) μια χαρά support έχεις όπως όλες οι εταιρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Τελος τα smartph... ειναι λαχειο και καθαρα πως θα σου κατσει(παρτιδα)

Εγω να ρωτησω κατι.. Εδωσα για κινητο 110ευρω και στα 2.5 χρονια εβγαλε προβλημα που δεν αξιζει να το φτιαξεις..  Με ευχαριστησε σε ολα και με καλυπτει ακομα σε ταχυτητα αλλα με προδωσε!!!  Εκανε την αποσβεση του????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, christos4 είπε

Ψάχνουμε για basic smartphone, μέχρι 100 ευρώ, ιδανικά λιγότερα. 

έμφαση στην αξιοπιστία, δηλαδή να μην έχει θέμα στις κλήσεις (ακουστικό και μικρόφωνο) και να μην κολλάει. 

προορίζεται για άτομο σε "μεγάλη" ηλικία, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. 

παρακάτω η φορμα: 

----------------

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100 ευρώ max, ιδανικά λιγότερα 
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κλήσεις, sms, IM (viber, whatsapp), κάμερα, chrome, maps 
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο 
8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;αδιαφορο 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι προτεραιότητα 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 
11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να βγάζει την μέρα με μέτρια χρήση 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο 

----------------

Υπάρχει καμιά επιλογή που να καλύπτει τα παραπάνω; 

ευχαριστώ! 

Μπορείς να κοιτάξεις στις αγγελίες το  

Letv x522 στα 85€ 

Από ότι βλέπω λέει ότι είναι του κουτιού.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος τα smartph... ειναι λαχειο και καθαρα πως θα σου κατσει(παρτιδα)

Εγω να ρωτησω κατι.. Εδωσα για κινητο 110ευρω και στα 2.5 χρονια εβγαλε προβλημα που δεν αξιζει να το φτιαξεις..  Με ευχαριστησε σε ολα και με καλυπτει ακομα σε ταχυτητα αλλα με προδωσε!!!  Εκανε την αποσβεση 

Σε ποιό κινητό αναφέρεσαι αρχικά? Ποιάς μάρκας? Και τι ζημιά έπαθες? 

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Αν το πάρεις κανονικά απ τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα info quest (από αλυσίδα δλδ) μια χαρά support έχεις όπως όλες οι εταιρίες.

Εμενα παντως η samsung δεν το εφτιαξε σωστα γι αυτο ξαναχαλασε!!! Τωρα πρεπει να ειμαστε και τεχνικοι για να μην μας κοροιδευουν!!!

Αν υπηρχαν ομως νομοι τσεκουρια οχι μονο σωστα θα μου το εφτιαχναν αλλα θα μου εδιναν και προσθετη εγγυηση!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως η samsung δεν το εφτιαξε σωστα γι αυτο ξαναχαλασε!!! Τωρα πρεπει να ειμαστε και τεχνικοι για να μην μας κοροιδευουν!!!

Αν υπηρχαν ομως νομοι τσεκουρια οχι μονο σωστα θα μου το εφτιαχναν αλλα θα μου εδιναν και προσθετη εγγυηση!!!

Μα εγώ μιλάω για το Xiaomi και την info quest ως απάντηση στο σχόλιο σου για το ότι δεν έχει support, που κολλάει τώρα η Samsung? 

Παρ ολα αυτά εγώ όσες φορές είχα θέμα (burn in, βύσμα κλπ) μια χαρά μου το έφτιαξαν στο service της Samsung πάντως εντός 1-2 ημερών κιόλας. 

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Μα εγώ μιλάω για το Xiaomi και την info quest ως απάντηση στο σχόλιο σου για το ότι δεν έχει support, που κολλάει τώρα η Samsung? 

Παρ ολα αυτά εγώ όσες φορές είχα θέμα (burn in, βύσμα κλπ) μια χαρά μου το έφτιαξαν στο service της Samsung πάντως εντως 2 ημερών κιόλας. 

Μα και στις αξιολογισεις της samsung αν κοιταξεις ειναι καλες αλλα εχει και φολες!!! Εσυ τι πιστευεις οτι απο την info quest δεν εχει κανεις...???

Σαν το support του lidl δεν εχω βρει!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Μα και στις αξιολογισεις της samsung αν κοιταξεις ειναι καλες αλλα εχει και φολες!!! Εσυ τι πιστευεις οτι απο την info quest δεν εχει κανεις...???

Σαν το support του lidl δεν εχω βρει!!!

Φίλε έχω μπερδευτεί φουλ όπως γράφεις. Απ ότι κατάλαβα έχεις μπερδέψει το service της μια εταιρίας με της άλλης μάλλον, τεσπα ας μην το επεκτείνουμε γιατί ήδη βγήκαμε off topic, το παιδί ήθελε να βρει ένα κινητό για τη μάνα του και εδώ η συζήτηση έχει πάει αλλού για αλλού! 

Δημοσ.

Απο τα λεγομενα μου θελω να πω οτι καλο κινητο ειναι αυτο με το πιο καλο support αλλα και γενικα να σου βγει αξιοπιστο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Από πού προκύπτει αυτό?

Για να μην το παω μακρια......ψαξε εδω στο ινσομνια και θα βρεις αρκετα θεματα με "προβληματικα" χιαομι.Ισως βεβαια επειδη ειναι τοσα πολλα πλεον σε σχεση με τα υπολοιπα να με ξεγελαει.

Φιλη αγορασε το redmi 6 μεχρι τωρα κανενα προβλημα αλλα το εχει μονο 10 μερες!!!!!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ad276 είπε

Για να μην το παω μακρια......ψαξε εδω στο ινσομνια και θα βρεις αρκετα θεματα με "προβληματικα" χιαομι.Ισως βεβαια επειδη ειναι τοσα πολλα πλεον σε σχεση με τα υπολοιπα να με ξεγελαει.

Και για samsung να ψάξεις περισσότερα θα βρεις. Για όποιο και να ψάξεις κάτι θα βρεις. Η τελευταία καταγεγραμμένη έκρηξη είναι σε samsung. Λοιπόν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, christos4 είπε

Ψάχνουμε για basic smartphone, μέχρι 100 ευρώ, ιδανικά λιγότερα. 

έμφαση στην αξιοπιστία, δηλαδή να μην έχει θέμα στις κλήσεις (ακουστικό και μικρόφωνο) και να μην κολλάει. 

προορίζεται για άτομο σε "μεγάλη" ηλικία, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. 

παρακάτω η φορμα: 

----------------

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100 ευρώ max, ιδανικά λιγότερα 
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κλήσεις, sms, IM (viber, whatsapp), κάμερα, chrome, maps 
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο 
8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;αδιαφορο 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι προτεραιότητα 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 
11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να βγάζει την μέρα με μέτρια χρήση 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο 

----------------

Υπάρχει καμιά επιλογή που να καλύπτει τα παραπάνω; 

ευχαριστώ! 

στις διακοπες πηρα στη μητερα μου απο lenovo exclusive το c plus με τα 1gb προσφορα στα 60 ευρω. τωρα το χει στα 80 οποτε καλυτερα αυτο με τα 2gb στα 90. https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=lenovo-moto-c-plus-4g-lte-5-gold-dualsim-official.html

αμα μπεις στη σελιδα της λενοβο το παραπανω καταστημα ειναι επισημος πωλητης και ισχυει κανονικα εγγυηση 2 χρονια. εχουν και τζαμπα μεταφορικα και αντικαταβολη

στιβαρη συσκευη, μπαταρια με μεγαλη χωρητικοτητα και αποσπωμενη. απο κει και περα δεν εχει κατι ιδιαιτερο νομιζω, τα αναμενομενα σ αυτα τα λεφτα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Και για samsung να ψάξεις περισσότερα θα βρεις. Για όποιο και να ψάξεις κάτι θα βρεις. Η τελευταία καταγεγραμμένη έκρηξη είναι σε samsung. Λοιπόν?

Σε samsung ειμαι παθων.......οχι απο εκρηξη μπαταριας αλλα απο ελαττωματικη συσκευη.

Παντως ελαχιστοι παραπονιουνται για προβληματικα huawei.Και μιλαμε για το no2 στους κατασκευαστες κινητων παγκοσμιως.Αυτο απο μονο του κατι λεει......ομοιως βεβαια και η xiaomi ειναι ο ταχυτερα αναπτυσσομενος κατασκευαστης.....και αυτο παλι κατι λεει.

Αρα εχουμε.....ισοπαλια.Απλα θεωρω οτι το launcher των huawei καλυτερο και πιο παραμετροποιησιμο απο αυτο των xiaomi.

Οποτε εαν καποιος ηδη εχει xiaomi κανενα θεμα,αν μεταπηδηξει ομως απο αλλη εταιρια ειναι λιγο θεμα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για μια μεγαλη γυναικα οπως στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Υ.Γ.Γουσταρω το avatar σου.Ειχε ενας γειτονας μου σε μαυρη.......την ειχα ερωτευτει.......

Επεξ/σία από ad276

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...