thetiesthatbind Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, η κοπέλα μου πήρε πρόσφατα ένα Redmi Note 5 και διαπίστωσε ότι όταν το φορτίζει, στο πίσω μέρος του κινητού νιώθει μια αίσθηση δόνησης, σα να διαπερνά ρεύμα. Το τσέκαρα και εγώ και ισχύει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τόσο στο σπίτι μου όσο και στο δικό της, σε περίπτωση που έφταιγε η πρίζα δηλαδή. Χρησιμοποιει τον εργοστασιακό φορτιστή που είχε η συσκευασία. Ειναι ελάττωμα του κινητού; Χρειάζεται σέρβις/αλλαγή; Να σημειώσω ότι η συσκευή είναι καινούργια. Ευχαριστω εκ των προτέρων Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από thetiesthatbind
WaveExDare Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασε πρώτα ένα άλλο καλώδιο usb που φεύγει από το φορτιστή και πάει στο κινητό για να δεις άμα είναι διαρροή του καλωδίου. η πλακέτα φόρτισης με την πλακέτα της μητρικής είναι δύο απομονωμένα κομμάτια ενώνονται με καλωδιοταινίες οπότε η διαρροή πρέπει να προέρχεται από το κύκλωμα της μπαταρίας θεωρητικά τώρα εάν έχει τέτοιο θέμα το κινητό θα καεί δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσει για να φύγει προς τα έξω ηλεκτρισμός και αν πεις ότι είναι κακός ο φορτιστής η ότι έχει κακό εξάρτημα μέσα του κινητό θα καεί δεν αντέχει. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας για service η αντικατάσταση και φούσκωσε τα λίγο γιατί αν δεν σε πιστέψουν θα σε βάλουν σε διαδικασία επισκευής το κινητό θα το πάρεις μετά από 15 μέρες. Εκτός εάν πέσεις σε καλό κατάστημα. 1
lek88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Το ίδιο συμβαίνει και στο τάμπλετ το δικό μου (iPad) εδώ και 5 χρονια. Από τη μέρα που το αγόρασα το κάνει αυτό. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα. Δεν είναι απόλυτο ότι θα σου καεί 100% αλλά πήγαινε το στο σέρβις να είσαι σίγουρος. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, WaveExDare είπε Δοκίμασε πρώτα ένα άλλο καλώδιο usb που φεύγει από το φορτιστή και πάει στο κινητό για να δεις άμα είναι διαρροή του καλωδίου. η πλακέτα φόρτισης με την πλακέτα της μητρικής είναι δύο απομονωμένα κομμάτια ενώνονται με καλωδιοταινίες οπότε η διαρροή πρέπει να προέρχεται από το κύκλωμα της μπαταρίας θεωρητικά τώρα εάν έχει τέτοιο θέμα το κινητό θα καεί δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσει για να φύγει προς τα έξω ηλεκτρισμός και αν πεις ότι είναι κακός ο φορτιστής η ότι έχει κακό εξάρτημα μέσα του κινητό θα καεί δεν αντέχει. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας για service η αντικατάσταση και φούσκωσε τα λίγο γιατί αν δεν σε πιστέψουν θα σε βάλουν σε διαδικασία επισκευής το κινητό θα το πάρεις μετά από 15 μέρες. Εκτός εάν πέσεις σε καλό κατάστημα. Είναι αγορασμένο από το You όποτε στην Info Quest θα πάει. 6 ώρες πριν, lek88 είπε Το ίδιο συμβαίνει και στο τάμπλετ το δικό μου (iPad) εδώ και 5 χρονια. Από τη μέρα που το αγόρασα το κάνει αυτό. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα. Δεν είναι απόλυτο ότι θα σου καεί 100% αλλά πήγαινε το στο σέρβις να είσαι σίγουρος. Ευχαριστώ 1
txcellas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Το ίδιο γίνεται και σε 1 ταμπλέτ μου και στο λαπτοπ!
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μετά από ακόμη έναν έλεγχο διαπίστωσα ότι ευθύνεται το εργοστασιακό πριζακι φόρτισης. Ο ανταπτορας δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα