greekbusters Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Για να μην χαλάω τα δύο υπάρχοντα θέματα (που μου είναι και επίκαιρα ), επειδή θα πάω στην Βουλγαρία δύο βδομάδες σε δύο τρία βουνά θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα που έχουν ξαναερωτηθει μεν αλλά θέλω να τα έχω μαζεμένα 1) συμφέρει να πληρώνω με κάρτα ή να αλλάξω ευρώ σε λέβα; Η τράπεζα στις συναλλαγές κρατάει προμήθεια η όχι; Αν όχι να πληρώνω τα πάντα με κάρτα , αν και προτιμώ να κάνω τα πάντα με μετρητά 2) έχω κοσμοτε. Από εκεί θα μπορώ από το δικό μου νούμερο να καλέσω αντίστοιχο ελληνικό με το υπάρχον μου πακέτο ή θα έχω χρεώσεις έξτρα; Τα mb μου θα τα έχω κανονικά ή ισχύει κάτι άλλο στο ίντερνετ; Αν κάποιος γνωρίζει θα το εκτιμούσα . Ευχαριστώ πολύ
zx1234r Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1. Εγώ θα χρησιμοποιούσα την revolut που δεν έχει μεγάλο κόστος στις μετατροπές. 2. Τα πακέτα σου θα ισχύουν κανονικά σαν να είσαι Ελλάδα. Αλλά για καλό και για κακό, και για να αποφύγεις τυχόν μικρά γράμματα, ρώτα την cosmote. Εγώ πχ είχα καρτοκινητό wind, και κάθε φορά στο εξωτερικό χρεωνόμουν για το παραμικρό και εκ των υστέρων κατάλαβα πως ό,τι είχα ήταν δώρο απο ανανεώσεις γιαυτό και δεν μετρούσε στο διαθέσιμο υπόλοιπο. Μόλις αγόρασα με 10€ - 5GB ήμουν οκ. 1
BarcodeCrew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Για wind τα πακέτα δεν ισχύουν. Είχα δωρεάν λεπτά και όταν μια φορά μίλησα από Βουλγαρία προς αριθμό wind μου είχε φάει και την κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα