Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψηθεί λιγάκι για το Mi mix 3, αλλά κολλάω στο πρόβλημα που έχουν με τα HD streaming services τα Xiaomi. Ξέρω ότι έχουν θέμα με. Το πρωτόκολλο Widevine που σίγουρα δεν τους αφήνει να στριμαρουν HD στο Netflix. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται στο YouTube? Μπορείτε να επιλέξετε πχ ανάλυση 1080p ή 1440p? Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

.... μήπως ψειριζουμε λίγο την μαϊμού??? Εντάξει να μου έλεγες για καμιά tv 4K κ γενικά σε πολλές ιντσες,  όπου εκεί "ζεις" την διαφορά, οκ!

... αλλά στις 6.4" κ στα σύγχρονα panel τα οποία φοράνε... θα καταλάβεις διάφορα??!?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο mi8 έχει 1080p HDR στο YouTube. Πάνω από 1080 δεν πάει γιατί αυτή είναι η ανάλυση της οθόνης.

Επεξ/σία από chris_g92
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Έχω ψηθεί λιγάκι για το Mi mix 3, αλλά κολλάω στο πρόβλημα που έχουν με τα HD streaming services τα Xiaomi. Ξέρω ότι έχουν θέμα με. Το πρωτόκολλο Widevine που σίγουρα δεν τους αφήνει να στριμαρουν HD στο Netflix. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται στο YouTube? Μπορείτε να επιλέξετε πχ ανάλυση 1080p ή 1440p? Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων. 

Εγώ που έχω redmi note 5 με το chromecast 2 δεν έχω πρόβλημα στο streaming.

Ότι μου δώσει το πρόγραμμα που έχω αυτή την ανάλυση θα δω.

Στο YouTube πάει μέχρι 1080p(έχω 1+6 με youtube vanced).

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εγώ που έχω redmi note 5 με το chromecast 2 δεν έχω πρόβλημα στο streaming.

Ότι μου δώσει το πρόγραμμα που έχω αυτή την ανάλυση θα δω.

Στο YouTube πάει μέχρι 1080p(έχω 1+6 με youtube vanced).

YouTube vanced? Συγνώμη φίλε μου αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό. Η οθόνη σου είναι HD+? Νόμιζα ότι φτάνει μέχρι 1440p. Στο Netflix όμως πιάνει HD? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Η ανάλυση του mi mix3 είναι fhd+ οπότε η μέγιστη ανάλυση στο YouTube θα είναι η 1080 η οποία είναι μια χαρά για όλα τα κινητά σε αυτές τις ιντσες. Στο Netflix λόγω απουσίας widevine l1 η μέγιστη ανάλυση θα είναι 480p και πίστεψέ με φαίνεται διαφορά! Αν βλέπεις πολύ Netflix στο κινητό σίγουρα θα ξενερώσεις με αυτή την ανάλυση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darksoul93 είπε

Η ανάλυση του mi mix3 είναι fhd+ οπότε η μέγιστη ανάλυση στο YouTube θα είναι η 1080 η οποία είναι μια χαρά για όλα τα κινητά σε αυτές τις ιντσες. Στο Netflix λόγω απουσίας widevine l1 η μέγιστη ανάλυση θα είναι 480p και πίστεψέ με φαίνεται διαφορά! Αν βλέπεις πολύ Netflix στο κινητό σίγουρα θα ξενερώσεις με αυτή την ανάλυση.

Νομίζω ότι στο XDA κάτι έλεγαν για workaround api που το παρακάμπτει. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Νομίζω ότι στο XDA κάτι έλεγαν για workaround api που το παρακάμπτει. 

Ναι δεν έχω ασχοληθεί για να ξέρω πόσο εύκολο είναι η αν όντως δουλεύει αλλά άμα σε ψήνει το κινητό και ασχολείσαι γενικά μπορείς να το ψάξεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DarthGRE είπε

YouTube vanced? Συγνώμη φίλε μου αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό. Η οθόνη σου είναι HD+? Νόμιζα ότι φτάνει μέχρι 1440p. Στο Netflix όμως πιάνει HD? 

Το YouTube vanced είναι το αντίστοιχο του YouTube χωρίς διαφημίσεις και έχει και έξτρα πραγματάκια.

Μπορείς να δεις εδώ περισσότερα https://www.google.com/amp/s/www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa/amp

Η οθόνη μου είναι FHD+(1080x2280px) στο 1+6 και στο Redmi note 5 FHD+(1080x2160px)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το YouTube vanced είναι το αντίστοιχο του YouTube χωρίς διαφημίσεις και έχει και έξτρα πραγματάκια.

Μπορείς να δεις εδώ περισσότερα https://www.google.com/amp/s/www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa/amp

Η οθόνη μου είναι FHD+(1080x2280px) στο 1+6 και στο Redmi note 5 FHD+(1080x2160px)

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για το Vanced, είναι απίθανο. Να είσαι καλά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...