Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους.οταν συνδεω το λαπτοπ με την τηλεοραση sharp 55" για να παιζω εκει τα παιχνιδια παρατηρω οτι υπαρχει καποιο lag που δεν υπαρχει οταν χρησιμοποιω την οθονη του λαπτοπ.οχι μονο οταν παιζω παιχνιδια αλλα κ στην επιφανεια εργασιας κουνοντας απλα το ποντικι.

Χρησιμοποιω ενα hdmi 10μετρων oem.υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο?

Σε μια lg του 2009 η οποια ηταν απλη lcd ουτε καν led με καλωδιo hdmi 1.5μετρων περιπου αλλα παλι oem δεν ειχα κανενα προβλημα με το ιδιο λαπτοπ.

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από murcielago580
Δημοσ.

Τσεκαρε καλωδιο και ...απομονωσε την ωρα που πεζεις να μην διχνει το λαπτοπ εικονα <μονο η οθονη της τβ να δειχνει> 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι συγνωμη για τα ελλειπη στοιχεια.λοιπον η τηλεοραση ειναι αυτη

https://www.displayspecifications.com/en/model/2e78b35

Στο οποιο σαιτ δεν λεει ποσο input lag εχει η συγκεκριμενη τηλεοραση.δεν μπορεσα να βρω καπου ποσο ειναι.υπαρχει περιπτωση επιλεγοντας pc στην επιλογη εικονας απο το μενου της τηλεορασης να αλλαζει κατι?αντι για δυναμικη τυπικη κλπ που εχει?

Το καλωδιο hdmi ειναι 1.4version οχι καλης ποιοτητας δλδ παιζει τα 10μετρα να τα ειχα παρει 5-10 ευρω πριν 3 χρονια περιπου.

Το λαπτοπ ειναι το lenovo y50-70 και εχει καρτα γραφικων gtx860m 4gb με τελςυταιους drivers περασμενους.

Επισης οσο ειναι συνδεδεμενο με την τηλεοραση εχω επιλεξει οντως να ειναι σβηστη η οθονη του λαπτοπ.

Τελος αναλυση την οποια εχω στην επιφανεια εργασιας ειναι full hd και σε παιχνιδια συνηθως hd γτ η καρτα γραφικων δεν τραβαει πλεον παραπανω σε καινουρια παιχνιδια πχ shadow of the tomb raider.

Επεξ/σία από murcielago580
Δημοσ.

Είχα πάρει ένα σχετικά ακριβό (νομίζω κοντά στα 20) απο eshop.gr ....Logilink η κάτι τέτοιο. Είναι braded (με ύφασμα) με επίχρυσες απολήξεις, υποστηρίζει 4Κ κ είναι v2.0 ....δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά..

Εμένα πάντως μου δούλεψε κ δουλεύει σωστά.

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, murcielago580 said:

υπαρχει περιπτωση επιλεγοντας pc στην επιλογη εικονας απο το μενου της τηλεορασης να αλλαζει κατι?

Ναι, συνήθως όταν επιλέγεις PC ή game mode απενεργοποιεί διάφορα και έχει αισθητή διαφορά στην απόκριση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...