Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλα τα παιδιά του forum.  Όποιος γνωρίζει και έχει όρεξη ας μου απαντήσει σε μερικές απορίες που έχω γιατι δεν εχω ιδεα με το αντικείμενο(app developer) . Υπάρχει μια ιδεα για εφαρμογή αλλα δεν εχω καθόλου γνώσεις πανω στο αντικείμενο. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής.

1)  Μπορει κάποιος σαν και μένα ανίδεος με το χώρο να μοιραστεί την ιδεα του με μια εταιρία κατασκευής εφαρμογών, όπου καταλαβαίνω ειναι και ο μοναδικός τρόπος να γίνει πραγματικοτητα η ιδεα μιας και εγω δεν εχω προσωπικά τις γνώσεις? Υπάρχει αξιοπιστία? 

2) Ειναι κανόνας οτι κατοχοι εφαρμογων ειναι κατα αποκλειστικότητα από το χωρο της πληροφορικής?  Ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τις τρέχουν κιολας. 

3) Πρέπει να υπάρχει εταιρία για δήλωση των εσόδων? Αν υποθετικά πουμε οτι η εφαρμογή έχει μεγαλα εσοδα τι γίνεται τότε ? Πως δουλεύει το συστημα.? 

Αν αναλάβει μια εταιρία να δημιουργήσει απο το μηδέν την εφαρμογή που θέλω μετα η εφαρμογη σε ποιον ανήκει? Ο κώδικας και ολη  δουλειά θα μου ανήκουν? Θα είμαι ιδιοκτήτης εγω? 

Οποίος μπορεί να μας ξεστραβωσει θα μας κάνει μεγάλη τιμή.. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

ξεκινάς να διαβάζεις για Android-ios-java-c++ κλπ κλπ κλπ και την φτιάχνεις μονος σου το να πας και να πεις μια επιστημονική ιδέα που σου ήρθε και να μπορέσει κάποιος να το κάνει πραγματικότητα θα έχει ίσος όλη την δικαιοδοσία γιατί αυτός έκατσε τις X ώρες φτιάχνοντας το εσύ απλά είπες την ιδέα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Milky way είπε

Επί πληρωμή. Οχι δωρεν εννοείται 

Το θέμα είναι ότι θα σκεφτεί πόσα μπορούν να βγουν απο την εφαρμογή πχ αν μπει στο play store/app store με τιμή 50 λεπτά η τζάμπα με πληρωμή σε πρεμιουμ κλπ θα μπορεί να βγουν και πολλά λεφτά πάνω από 100.000 πχ είσαι διατεθειμένος να δώσεις 50.000 πχ? Ο προγραμματισμός δεν είναι αλλαγή λάστιχα σε ποδήλατο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...