STELLAKI13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα καπνιζω 2 πακετα την ημερα και αποφασισα να το γυρισω στο ηλεκτρονικο βρηκα μοντ geek vape 100w λοιπον ηθελα να ρωτησω ατμοποιητη καλο και ανθεκτικο που να παιρνει αντιστασεις 06 cubish???????ποιον θα προτεινατε? ΜΠΑΤΑΡΙΕς 26650 ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ?kai και ενα καλο φορτιστη ΓΙΑ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ποιον προτεινετε?διοτι δεν φορτιζει απευθειας (ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙς 2 ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΙΣΧΥΕΕΙ??ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκες η αγόρασες; αν βρήκες μην αγοράσεις αν αγόρασες ποιο αγόρασες; Cubish αντιστάσεις δεν υπαρχουν Αν εννοείς Cubis,δεν κανουν πως θα ήθελε να ατμιζεις; mtl η dtl ; Καλυτερα να πας σε ένα kit για αρχη Σου προτείνω το croma Kit με τον zenith που είναι φιλικό για αρχαριους Μην μπλέκεις με εξωτερικούς φορτιστές και μπαταρίες για αρχη και αργότερα παίρνεις ένα μοντ με εξωτερικές μπαταρίες που να φορτίζουν πάνω του Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Superuser
STELLAKI13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) TIS ANTISTASEISΤΗΣ ΕΙΧΑ ΕΧΩ 3 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ .ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ.OTAN LES NA ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΤΟ ΜΟΝΤ ΤΗΣ GEEK VAPE ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗ ΦΟΡΤΙΘΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ? ΜΤΛ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΔΤΛ . ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από STELLAKI13
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν απαντάς τις ερωτήσεις μου και δεν μπορω να σε βοηθήσω Το aegis είναι; Και δεύτερον γιατί άνοιξες καινούργιο θέμα υπάρχει ήδη σχετικό που μπορεις να ρωτάς κάποιος μοντ να το κλειδώσει και να μεταφέρει τα ποστ παρακαλω Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Superuser
STELLAKI13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΝΑΙ ΤΑ 100W .ΤΟ aegis TA MTL KAI TO DTL EINAI NA KATALABAINEIS THN TZOYRA ΕΝΟΟΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ Η ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ?ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ,ΤΑ ΔΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΤΖΟΥΡΑ ? dtl καλυτερα https://www.joyetechgreece.gr/προσφορές/ecig-zircon-kit-50w.html me ayto arxisa και μου εμειναν οι αντιστασεις ξεκινησα για να δω αν μπορεσω οντως να κοψω το τσιγαρο η ρουφηξια του ηταν τελεια αλλα το υγρο ερχοταν πανω συνεχεια ασε που μου χαλασε γιατι ρουφουσα πολυ και μεσα σε 3μηνες ταφτησε το usb toy .οποτε αποφασισα να παρω ενα μεγαλο και να κανω την δουλεια μου αλλα για να μην πανε πεταμενα τα λεφτα και ξαναγυρισω παλι στο τσιγαρο οπως τωρα θελω να κανω καλη επιλογη Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από STELLAKI13
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Mouth to lung όπως το υσιγαρο Direct to lung όπως ο ναργιλες εσυ ως αρχαρια πας σε mtl Ένας φιλικός προς τον χρήστη με εύκολη αναπλήρωση, αλλαγή αντίστασης και με πολύ καλή απόδοση είναι ο zenith tank της innokin Mπατάρια-ες θα πάρεις τις ijoy 26650 και φορτιστή όποιον θες
STELLAKI13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν λυνεται να καθαριστει το συγκεκριμενο σε ευχαριστω για την απαντηση dtl oμως θελω για το μελο 4 ?ti lete?kai me ta coil ειναι καλυτεροι? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από STELLAKI13
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σου είπα δεν κάνουν οι αντιστάσεις..πέταξε τις Dtl ατμοποιητη θες η mtl; Η δίκη μου πρόταση είναι σε: MTL Innokin zenith tank DTL Smok prince baby tank Μπαταρία σου έγραψα και φορτιστή πάρε έναν δυο θεσεων Αυτα από μένα καληνυχτώ Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Superuser
STELLAKI13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 dtl oi coil atmopoiteσ ειναι καλυτεροι ?
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δεν σε κατάλαβα.. εννοεις αν είναι καλύτεροι οι dtl ατμοποιητες;
STELLAKI13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 υπαρχουν ατμοποιειετες π.χ Zeus Dual RTA 4ml η pharaoh rta αθτοι ειναι επισκευασιμοι?επειδη πηρα αρχικα ενσωματωμενη μπαταρια μολις χαλασε το πεταξα αχρηστο πηγε και ξαναγυρισα παλι στο τσιγαρο για αθτο δεν θελω ενσωματωμενη
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Επισκευασιμοι είναι αυτοι είναι για γούστα και φασαρίες,δεν θες τέτοιους τωρα εσυ..αργότερα ισως παρε έναν smok prince baby που έχει τρία coil διαφορετικά μέσα και ένα σωρό αλλα να επιλεξεις τα καλύτερα είναι τα mesh coils Θες όμως υγρό χαμηλής περιεκτικότητας σε νικοτίνη...3αρι είναι καλα να ξέρεις όμως ότι οι dtl πινουν αλλά καλύπτουν καλύτερα την ανάγκη σου για τσιγάρο σε σχέση με τους mtl
STELLAKI13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 αρχικα δεν μπορω να αρχισω με 3αρι αν καπιζω 2 πακετα απο 18 και 12 μλ θα ξεκινησω οχι δεν θελω στικ στυλο δεν με καλυπτε οταν το χα με τιποτα . κανα καλο ατμοποιητη kai mpatarieς kales καμια μαρκα 26650
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δεν θα συνεννοηθούμε σήμερα... 12αρι υγρό σε dtl δεν μπορεί κανένας να κάνει..τα 12αρια είναι για mtl Λοιπόν θα τα γράψω μια φορά και αποφασιζεις Aegis mod ijoy 26650 2 μπαταριες φορτιστη μπαταριων 2 θεσεων Smok prince baby ατμοποιητη για τα παραπάνω θες 100€+ Για περισσότερες γνώμες ρωτά στο θρεντ που είναι για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και στο παρέθεσα πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις