GoMaR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Να νιωθω ασχημα που δεν εχω ιδεα ποια ειναι η Kylie Jenner και πως πρωτη φορα ακουω για τον λογαριασμο με το αυγο; 😂 2
Brashida Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, Narayan είπε Από την μία, δεν ασχολούμαι καθόλου με τον/τη/το Kylie Jenner και κάνω μειονεκτηκές σκέψεις για όσους τον/τη/το θεοποιούν. Από την άλλη, ποιός είναι αυτός που θα καθορίσει ποιά πράγματα στη ζωή είναι σημαντικά και ποιά ασήμαντα; Εγώ θεωρώ ασήμαντο να βγαίνω για καφέ και σημαντικό να παίζω video games, κάποιοι άλλοι θεωρούν ασήμαντα τα video games και σημαντικό να βλέπουν το Power of Love. Με ποιό δικαίωμα θα κρίνω εγώ ή θα με κρίνει κάποιος άλλος για τις προτιμήσεις που έχουμε; Γενικά πολύ butthurt φάση η συγκεκριμένη σελίδα, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Έχεις απόλυτο δίκιο στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά.Εσενα μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο να βγαίνεις για καφέ ακούς τους φαίνεται σημαντικό.Ο καθένας κρίνει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του εγώ εννοώ και μιλώ γενικά πχ οι γιατροί,οι μικροβιολογοι κλ.π βρίσκονται κοντά σε μια σπουδαία ανακάλυψη να αντιμετωπίσουν το ζώδιο του Ιουλίου.αυτο πχ είναι ένα σημαντικό πράγμα και μια σπουδαία ανακάλυψη αν γίνει πρώτα με το καλό συμφωνα με όσα λένε.Το να ασχολείσαι με τέτοια είναι το ακριβώς αντίθετο και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δύο.Φυσικα και θα ασχοληθείς και λίγο με ασήμαντα πράγματα αλλά να υπάρχει μια ταξη,βλέπω ότι ο κόσμος όσο πάει ασχολειται περισσότερο με τα ασήμαντα παρά με σημαντικά πραγματα,άποψη μ όλο αυτό,μπορώ να φέρω και άλλα παραδείγματα αλλά ας το αφήσουμε εδω.Δεν κρίνω ούτε αναγκάζω κανέναν λέω την γνώμη μου και μια άποψη γενική πάντα στο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις