SPQR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το LG Q Stylus που έχει USB type C. Το PC μου όμως έχει USB 3.0 και 2.0 θύρες. Θα μπορέσω να το συνδέσω με το καλώδιο του φορτιστή που παρέχεται στην συσκευασία η θα χρειαστώ κάποιον μετατροπέα; Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε, Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Θα χρειαστεί μετατροπέα. Λογικά αυτό https://www.daisat.gr/p/20288/cablexpert-a-usb2-cmaf-01-usb2-0-type-c-adapter-cm.html?ref=2
dhmak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λογικά τα κινητά με usb c πρέπει να έχουνε στην συσκευασία τους https://www.skroutz.gr/s/12177373/Samsung-Regular-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Μαύρο-1-5m-EP-DW700CBE.html Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από dhmak
SPQR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 @saruman ευχαριστώ. @dhmak στην συσκευασία παρέχεται αυτό το καλώδιο μαζί με τον φορτιστή: Το θέμα είναι (επειδή είμαι άσχετος) εκτός από τον φορτιστή θα είναι ασφαλές να το συνδέσω και με το PC για μεταφορά δεδομένων ; Αλλιώς μάλλον πάμε για το καλώδιο που πρότεινες.
chsam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, SPQR είπε @saruman ευχαριστώ. @dhmak στην συσκευασία παρέχεται αυτό το καλώδιο μαζί με τον φορτιστή: Το θέμα είναι (επειδή είμαι άσχετος) εκτός από τον φορτιστή θα είναι ασφαλές να το συνδέσω και με το PC για μεταφορά δεδομένων ; οχι Αλλιώς μάλλον πάμε για το καλώδιο που πρότεινες. Οχι φιλε μου δεν χρειαζεται να αγορασεις αλλο καλωδιο, με αυτο της συσκευασιας θα κανεις την δουλεια σου.Μονο αν θες ταχυτητα μεταφορας δεδομενων usb 3.0 με τον υπολογιστη θα πρεπει να αγορασεις καλωδιο usb type-c που να υποστηριζει usb 3.0 1
SPQR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, chsam είπε Οχι φιλε μου δεν χρειαζεται να αγορασεις αλλο καλωδιο, με αυτο της συσκευασιας θα κανεις την δουλεια σου.Μονο αν θες ταχυτητα μεταφορας δεδομενων usb 3.0 με τον υπολογιστη θα πρεπει να αγορασεις καλωδιο usb type-c που να υποστηριζει usb 3.0 chsam αν ισχύει αυτό που λες, αυτό είναι που ήθελα να μάθω. Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα του usb 3.0 Να είσαι καλά αν είναι έτσι!
chsam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Εχω ενα xiaomi mi4c με type c οποτε στο λεω με σιγουρια.Μην αγχωνεσαι.Απλα καποια στιγμη παρε ενα δευτερο ή κ καποιο ανταπτορακι usb type-c σε micro usb σε περιπτωση αναγκης φορτισης και οι γυρω σου εχουν μονο καλωδιο micro usb. 1
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, SPQR είπε @saruman ευχαριστώ. @dhmak στην συσκευασία παρέχεται αυτό το καλώδιο μαζί με τον φορτιστή: Το θέμα είναι (επειδή είμαι άσχετος) εκτός από τον φορτιστή θα είναι ασφαλές να το συνδέσω και με το PC για μεταφορά δεδομένων ; Αλλιώς μάλλον πάμε για το καλώδιο που πρότεινες. Όπως είπε και ο @chsam δεν χρειάζεσαι. Είσαι κομπλέ με το γνήσιο. Μην σου πω ότι για μεταφορά δεδομένων θέλεις το γνήσιο για να δουλέψει σωστά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα