Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, θελω να βρω μια επιφανεια εργασιας για να φτιαξω ενα δωματιο στο σπιτι να βαλω εκει το πισι κλπ.

Το κοστος ειναι σημαντικος παραγοντας θελω να αποφυγω ακριβα μασιφ ξυλα.

Θελω να ειναι σε ανοιχτοχρωμη αποχρωση οπως περιπου  εδω ή εδώ και με συγκεκριμενα ποδια οπως εδω ή έστω να μην εχει τα κλασσικα 4

Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις στο ξυλο να ειναι καλο κλπ, μου αρκει κατι τυπου ικεα αλλα επειδη πρεπει να εχει δυσκολες διαστασεις 220x80 θελω τη γνωμη σας που μπορω να απευθυνθω.

Πχ ενας ξυλουργος θα μπορεσει να μου το φτιαξει δεδομενου οτι θελω ενα οχι τοσο ποιοτικο ξυλο αλλα κατι τυπου ικεα?

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαινε σε ένα ξυλεμπορικό και πες να σου κόψει ένα κόντρα πλακέ στις διαστάσεις που θέλεις.Είναι ανοιχτόχρωμο και θα χρειαστεί μόνο ένα βερνίκι με ένα πινέλο.Πάρε και δύο καβαλέτα ,πέρασε τα το ίδιο βερνίκι,βίδωσε το επάνω και είσαι κομπλέ.Λογικά όλη η δουλειά θα σου βγει κανένα 80ρι.

δες εδώ στο περίπου...

Επεξ/σία από janpap08
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω για την απαντηση. μου την σπανε τα καβαλετα γιατι δες στη φωτο ποσο ωφελιμο χωρο πιανουν απο κατω. 

Ειδα σημερα στο πλαισιο αυτο που απο κοντα δειχνει πιο ομορφο αλλα δεν ειναι εως 160εκ. εγω θελω μεγαλυτερο.

Καθως και αυτο αλλα  μια απο τα ιδια. Αυτο που δεν με τρελαινει τοσο εχει τις διαστασεις που θελω.

Αποτι βλεπω εκει στο 200αρι παιζουνε. Αν βρω κατι αλλο αντιστοιχο του δρομεα που να μου αρεσει δεν εχω θεμα. αρκει να ειναι οι διαστασεις σωστες

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.

ναι αστα να πανε. αν μαρεσει ομως εμφανισιακα και το συγκεκριμενο εχει στυλ θα τα δωσω μιας και δεν βρισκω ευκολα μεγαλες διαστασεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Αυτό στο πλαίσιο έχει μια τάβλα μελαμίνη και δύο σιδερένια πόδια και θέλουν 229€ ;

Χαχαχαχα 😂😂😂

Αυτό σκεφτόμουν και εγω.Εντελώς απλή και εύκολη κατασκευή

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε και από IKEA τους πάγκους κουζίνας. Το Karlby χρησιμοποιείται από πολλούς για γραφείο υπολογιστή. Παίρνεις και πόδια ή/και κάποια συρταριέρα για βάσεις και είσαι έτοιμος

https://www.ikea.gr/kouzina/pagoi-kouzinas/karlby-pagkos-ergasias-57138/00335201/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά μην τα δώσεις

Δες την διάσταση,πάρε την τάβλα μελαμίνης και βιδωσε την πάνω σε σιδερένια πόδια σαν της φωτογραφίας. Θα σου κοστίσει 70 το πολύ 80€ να το κανεις και τα υπόλοιπα χρήματα τσεπουλα,κρίμα ρε συ...είναι εντελώς απλή κατασκευή.

Καλύτερα τα υπόλοιπα κάνε τα σουβλάκια και μπύρες και κέρασε την παρέα η βγες και γλεντήσε τα.

✌️

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αυτό στο πλαίσιο έχει μια τάβλα μελαμίνη και δύο σιδερένια πόδια και θέλουν 229€ ;

Χαχαχαχα 😂😂😂

Για ονομα του θεου.... Με μια ταβλα απο ξυλουργό και πόδια κανεις δουλειά με τα μισα και ισως και πιο λίγα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, wesker είπε

Για ονομα του θεου.... Με μια ταβλα απο ξυλουργό και πόδια κανεις δουλειά με τα μισα και ισως και πιο λίγα χρήματα.

Ακριβώς αυτό.

Πανάκριβα το δίνουν. Είναι εντελώς απλή κατασκευή με φθηνά υλικά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Metal_Head είπε

Τσέκαρε και από IKEA τους πάγκους κουζίνας. Το Karlby χρησιμοποιείται από πολλούς για γραφείο υπολογιστή. Παίρνεις και πόδια ή/και κάποια συρταριέρα για βάσεις και είσαι έτοιμος

https://www.ikea.gr/kouzina/pagoi-kouzinas/karlby-pagkos-ergasias-57138/00335201/

οντως αυτος ειναι ωραιος αλλα εχει διαστασεις 246...

2 λεπτά πριν, wesker είπε

δηλαδη παω σε ξυλουργο και του λεω θελω μια ταβλα, μια επιφανεια εργασιας μελαμινης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nikos121 είπε

οντως αυτος ειναι ωραιος αλλα εχει διαστασεις 246...

δηλαδη παω σε ξυλουργο και του λεω θελω μια ταβλα, μια επιφανεια εργασιας μελαμινης?

Ναι. Και το Πρακτικερ εχει, και στην κόβουν στις διαστάσεις που θέλεις.

https://www.praktiker.gr/p/melamini-spm-wenge-76845

Επεξ/σία από wesker
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, wesker είπε

Ναι. Και το Πρακτικερ εχει, και στην κόβουν στις διαστάσεις που θέλεις.

https://www.praktiker.gr/p/melamini-spm-wenge-76845

ναι αλλα αυτη ρε μαν δεν ειναι ουτε ποντος σε παχος. δεν θα ειναι καθολου στιβαρο σαν κατασκευη με μηκος 2m+ ασε που δεν θα φαινεται και ομορφο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos121 είπε

ναι αλλα αυτη ρε μαν δεν ειναι ουτε ποντος σε παχος. δεν θα ειναι καθολου στιβαρο σαν κατασκευη με μηκος 2m+ ασε που δεν θα φαινεται και ομορφο

Σαν εμφάνιση στην εβαλα να την δεις. Πιο παλιά που ειχα κοιτάξει ειχε μεχρι 3,5cm παχος στο ιδιο χρώμα. Δε χανεις κατι να κανεις μια βόλτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...