Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ψάχνω να βρω άδειες κάψουλες από αυτές που έχουνε μέσα στα φάρμακα όπως οι αντιβιώσεις γιατί τα θέλω να βάζω μέσα λίγη σόδα να πίνω για ένα θέμα που έχω και στο στομάχι ( Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ) τελευταίες μέρες γιατί δεν κάνει να πάρω ppi γιατί θέλω να κάνω εξέταση για το ελικοβακτηρίδιο ξέρετε κανένα ??? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Exodia The Forbidden One
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Maalox ή symeco δεν κάνει να πάρεις?
yonah Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 LOL, άσε τις σόδες σε καψάκια και εαν έχεις ξυνίλες (λόγω ΓΕΠ) πάρε κανένα αντιόξινο. Ειδάλως, κάνε υπομονή και παίρνεις την όποια πραζόλη σου χορήγησε ο γιατρός σου μετα το τεστ.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Maalox ή symeco δεν κάνει να πάρεις? Μου φέρνουν διάρροια 2 ώρες πριν, yonah είπε LOL, άσε τις σόδες σε καψάκια και εαν έχεις ξυνίλες (λόγω ΓΕΠ) πάρε κανένα αντιόξινο. Ειδάλως, κάνε υπομονή και παίρνεις την όποια πραζόλη σου χορήγησε ο γιατρός σου μετα το τεστ. Δοκίμασα καί γκαβισκον καί μαλοξ υγρό γιατί τά χάπια δεν κάνουν τίποτα αλλά μού φέρνουν διάρροιες όπως είπα. Υπομονή είναι μια κουβέντα δεν είναι μια δύο μέρες είναι είκοσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα