zoranb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, έχετε πάρει ποτέ απολυμαντικό/αποσμητικό για τη λεκάνη της τουαλέτας που να μην κάνει αφρό όταν τραβάτε το καζανάκι; Αναφέρομαι στα απολυμαντικά αυτά που μπαίνουν στο χείλος της λεκάνης και την απολυμαίνουν όταν τραβιέται το καζανάκι... αλλά όλα όσα ξέρω κάνουν αφρό... εγώ όμως δεν θέλω αφρό στη λεκάνη. 😉 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από zoranb
zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ίσως δεν διευκρίνησα... για τα πλαστικά λέω που είναι σαν κλιπάκι και προσαμόζονται στο χείλος της λεκάνης. Έχουν μέσα το απολυμαντικό σε στερεά μορφή και όταν περνάει το νερό γίνεται η διαδικασία... αλλά όπως είπα, ποιά είναι αυτά που δεν κάνουν αφρό έχετε δεί κάποιο; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από zoranb
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επικίνδυνη ερώτηση με επικίνδυνες προεκτάσεις.Δεν ξέρω ποιο χρησιμοποιείς και αν είναι καλή και η ικανοποιητική δράση του.Φυσικά το πόσο θα είναι αποτελεσματική είναι και συνάρτηση του τι έχει φάει ο άλλος την προηγούμενη μέρα.Αν π.χ. έχεις φάει ελαφρά καμιά σαλατούλα ή χόρτα το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό , ενώ αν έχεις φάει πατσά , σκορδαλιά , αυγά, ή φασολάδα με μπόλικο κρεμύδι και διπλό να έχεις βάλει ένα από κάθε τοίχωμα της λεκάνης ενδεχομένως να μην μπορούν να καλύψουν καλά την ατμόσφαιρα αν τυχόν είναι και το WC ή το μπάνιο μικρό. Και να πάμε οντόπιτς αφού ένα τέτοιο θέμα πάντα θέλει και την ιδιαίτερη εισαγωγή. Χρησιμοποίησε σε μορφή gel από τον Κινέζο με ένα ευρώ το κουτάκι.Βγάζουν ικανοποιητικό άρωμα και δεν αφρίζουν όπως έχω παρατηρήσει εγώ που ενίοτε χρησιμοποιώ τέτοια. Ακόμη μπορείς να ρίξεις μια ματιά να δεις το αποτέλεσμα πριν πατήσεις καζανάκι και αλλοιωθεί η μορφή και η εικόνα τους με σαπουνάδες και τυχόν χρώμα που βγάζει το σαπουνάκι. Προσπάθησα να απαντήσω όσο πιο σοβαρά μπορούσα σε ένα τέτοιο θέμα και ελπίζω να μην πέσει ψαλίδι και πάλι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα