manwlhs13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, Φίλος που θα μας επισκέπτονταν απο Αγγλία αγόρασε δώρο ενα hoverboard για το γιο μου. Το έβαλε στη βαλίτσα του και πήγε αεροδρομιο. Εκει τον σταμάτησαν και του απαγόρευσαν να πετάξει με το δώρο στις αποσκευές του λόγω μπαταρίας οποτε αναγκαστικά το άφησε σε υπηρεσία φύλαξης στο αεροδρόμιο. Πλεον ο φίλος έχει γυρίσει Αγγλία και αναζητεί τροπο να το στείλει εδώ Ελλαδα. Οι απλές κούριερ δεν αναλαμβάνουν, καθώς ένας ιδιώτης δεν μπορει να στείλει δέμα με τόσο μεγάλη μπαταρία αλλα μονο εξουσιοδοτημένος έμπορος. Ακουσα κάπου οτι υπάρχουν μεταφορικές που φτάνουν Αγγλία με φορτηγά για αυτο το λόγο και μονο η και λεοφωρεια που μεταφέρουν φοιτητές μεχρι Αγγλία ( λίγο μούφα μου ακούγεται - μανάδες να στέλνουν τάπερ Αγγλία ? ) Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία και μπορει να βοηθήσει ?
TechnoState Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας δοκιμάσει με κάποια γνωστή εταιρεία courier (dhl, ups, fedex-σιγουρα ούτε αυτές το αναλαμβάνουν??) αν κ νομίζω ότι θα του κοστίσει όσο να αγοραζε κ ένα δεύτερο. Εγώ έχω γνωστό με μεταφορική (ΙΚΕ) κάνει διεθνείς μεταφορές (φορτηγο ψυγείο-οπωροκηπευτικα προϊόντα) σε όλη την Ευρώπη. Με έχει εξυπηρετήσει αρκετές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις αφού ο ίδιος κάνει μεταφορές-παραδοσεις σε Αγγλία, Γερμανία, κεντρική κ βόρεια Ευρώπη, οπου κινείται πιο πολύ. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Οι μεγάλες κούριερ διαθέτουν και υπηρεσία οδικής μεταφοράς και οι τιμές δεν είναι και τόσο απαγορευτικές. Αυτός είναι ο πιο άμεσος τρόπος. Από εκεί και πέρα φορτηγατζήδες και μεταφορικές ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια ωστόσο είναι πως θα σε κόψει στην τιμή και στο αν θα σε εξυπηρετήσει
gamanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στην Δηλιγιάννη απέναντι από την Τροχαία και προς Καραϊσκάκη έχει πολλές τέτοιες ταξιδιωτικομεταφορικές που φέρνουν φτηνά από Αγγλία. Μου είχαν στείλει κάτι ογκώδες και ευαίσθητο με αυτούς (αν και υπήρχε ένα θεματάκι στην συνεννόηση όλα καλά). http://newlinestravel.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα