GiorgosXatzi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας. Έχω έρθει φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και στην περιοχή μου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ίντερνετ. Πήγα στην κοσμοτε και αυτό που μου είπαν είναι ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά υπομονή μήπως και κάποιος βγεί από κάποια γραμμή για να μπω εγώ. Το θέμα είναι ότι έχει φτάσει Ιανουάριος και από τον Σεπτέμβριο δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Δεν μπορώ επισης και να σπάσω με app του κινητού τα πλησιέστερα WiFi. Όταν είμαι σπίτι και ανοίγω το WiFi δεν σκαναρει και κανενα μαγαζί να πω να πάρω τον κωδικό και να συνδέομαι . Έχωκαταστρέψει όλα τα δεδομένα μου. Τι μου προτείνετε ?
kormos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, GiorgosXatzi είπε Καλησπέρα σας. Έχω έρθει φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και στην περιοχή μου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ίντερνετ. Πήγα στην κοσμοτε και αυτό που μου είπαν είναι ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά υπομονή μήπως και κάποιος βγεί από κάποια γραμμή για να μπω εγώ. Το θέμα είναι ότι έχει φτάσει Ιανουάριος και από τον Σεπτέμβριο δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Δεν μπορώ επισης και να σπάσω με app του κινητού τα πλησιέστερα WiFi. Όταν είμαι σπίτι και ανοίγω το WiFi δεν σκαναρει και κανενα μαγαζί να πω να πάρω τον κωδικό και να συνδέομαι . Έχωκαταστρέψει όλα τα δεδομένα μου. Τι μου προτείνετε ? Να περιμένεις Να πας σε άλλο πάροχο Να επιλέξεις κάποια από τα πακέτα με αρκετά δεδομένα που υπάρχουν Επέλεξε...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Περιμένω εδώ και πολύ καιρό. Θα συνεχίσω μήπως και ... Πήγα σε όλους και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Και τα πακέτα που μου πρότειναν δεν με συνέφεραν ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις