Netr0nic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Σήμερα έσκασε η επίσημη Beta του android 9.0 +One UI για το Galaxy S8 με exynos. Απ όσο διαβάζω είναι διαθέσιμη σε Ινδία και Αγγλία αν δεν απατώμαι... Υπάρχει τρόπος να την περάσω στην συσκευή μου η πρέπει να περιμένω? *Το S8 μου είναι Πολωνικής προέλευσης.
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασε αυτό τον τον τρόπο αν και για μένα καλύτερα να περιμένεις γιατί το ποστ λέει ότι πρέπει να περάσεις τις χώρας που είναι το κινητό.
Netr0nic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Το διάβασα άλλα απ ότι καταλαβαίνω δεν θα έχω αποτέλεσμα έτσι μιας και η χώρα προέλευσης του κινητού μου ειναι η Πολωνία ενώ η beta ισχύει για Ινδία και Αγγλία σωστά?
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Netr0nic είπε Το διάβασα άλλα απ ότι καταλαβαίνω δεν θα έχω αποτέλεσμα έτσι μιας και η χώρα προέλευσης του κινητού μου ειναι η Πολωνία ενώ η beta ισχύει για Ινδία και Αγγλία σωστά? Σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα