bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Ακριβώς ούτε καν τον χτυπάει πολύ. Δηλητήριο όπως ειπες Εγω το ειπα απο αποψη πικριλας για αλλιως και εγω μπορω να πιω 5,6 καφεδες και να κοιμηθω σαν πουλακι,με ενα στομαχι.. .κουφετο.Βεβαια βαζω καργα ζαχαρη και γαλα, να σου πω δεν ξερω αν , πως και ποσο αλλαζουν την επιδραση της καφεινης
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, stormrain είπε Πινω καθημερινα τον πρωτο καφε nescafe. Ενιοτε πινω decafeine. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μου βαλεις ντεκαφ και να μην το καταλαβω, ειναι αλλη γευση. Τωρα αν εκεινος πινει 5 την ημερα, υποψιαζομαι πως θα το καταλαβει απειρως πιο ευκολα. Ενα μισο μισο θα ηταν καλη περιπτωση για σενα θα νιωθεις τη δυναμη του καφε και κατι να μην παει καλα.
crom251 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και πρεπει να εχω πιει ντεκαφεινε 1-2 φορες στη ζωη μου και δεν ειμαι εξοικειωμένος πληρως με την διαφορα γευσης, πιστευω δεν θα το καταλαβαινα. Ισως ένοιωθα μια διαφορα στη γευση αλλα δεν θα μου πηγαινε στο μυαλο πως καποιος αλλαξε τους καφεδες και πινω ντεκαφεινε. Οσοι λενε πως θα το ξεχωριζαν, το λενε (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) επειδη οταν πινουν ντεκαφεινε ξερουν οτι ειναι ντεκαφεινε. Δοκιμασε το... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από crom251 1
*Kopanos* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε Δηλαδή με τι να τον άλλαζα; 😂🤣😂 Βάλε 70% καφέ 20% ντεκαφεινε και 10% χώμα και σιγα σιγα κοβε καφέ ανεβαζε χώμα. 2 1
Dvs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 θα το καταλάβει στην πρωτη γουλιά, έχει άλλη γεύση. Και μετα απο τα νεύρα που έχει με τους 5 καφέδες που πίνει καθημειρνά θα σε κάνει .... καφέ
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε Ο άνθρωπος πινει 5 φραπέδες νεσκαφε τη μέρα σκετους. Όλη του τη ζωή έτσι .θέλω να του δώσω ένα μάθημα ότι η εξάρτηση του αυτή είναι στο μυαλό του και όχι λόγω της καφεΐνης. Λέω να πετάξω τον νεσκαφε και στο ίδιο κουτάκι να γεμίσω νεσκαφε ντεκαφ. Θα το καταλάβει άραγε; Το ειχε κανει στο κολλητο μου η μανα του για τον ιδιο λογο. Το καταλαβε απο τη πρωτη γουλια οτι κατι δε παει καλα Αρχικα νομιζε οτι ηταν χαλασμενος και εβριζε 3 ωρες σερι...
Alexandros7474 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Ο ντεκαφ δεν είναι αθώος...οκ δεν έχει καφεινη που δεν κανει και κακό στα 5 φλυτζανια/24 ώρες, αλλά έχει ενα σκάσιμο αλλά. Ψαξτο. Έχει καφεΐνη ο ντεκαφ 1
ELMastas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μακάρι να το ξεκόψει,όπως και το τσιγάρο αυτά τα 2 πάνε συνήθως μαζί και είναι απο τις μεγαλύτερες εξαρτήσεις και φθείρουν συνεχώς τον οργανισμό.. αν μπορέσει να πίνει έστω το μισό θα είναι θετικό,γιατί είναι όντος δηλητήριο ο καφές,οχι μόνο λόγο πικρίλας γιατί τον πίνει σκέτο,αλλά και κυριολεκτικά αν το ψάξει κάποιος θα το ανακαλύψει και είναι ακριβώς γιαυτό,που αντιδρά το σώμα έτσι,σαν να ταράζεται/ξυπνάει γιατί αντιδρά σε μια τέτοια ουσία. Τώρα το οτι το έχουν συνηθίσει οι οργανισμοί,το οτι μπορούν να κοιμηθούν κάποιοι σαν πουλάκια,το οτι είναι μια βιομηχανία βλαπτικής εξάρτησης δισεκατομμυρίων,όλα ισχύουν και ολα παίζουν αλλά θα κάνουν την κουβέντα πολύ σοβαρή και οχι ιδιαίτερα διασκεδαστική,απλά τα αναφέρω για να υπάρχει ως σχόλιο και ίσως μπεί στα υπόψη,για κάποιον που θα θέλει να το ψάξει. 1
akpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Εντάξει, έχει καφεϊνη αλλά ελάχιστη. Για να σε επηρεάσει ο ντεκαφεϊνέ στο επίπεδο του κανονικού καφέ πρέπει να κατεβάσεις λίγα λίτρα, και γρήγορα Πάντως αν πίνει τόσο πολύ καφέ (5 φραπέδες τη μέρα;;;) και για χρόνια, δεν θα το πρότεινα για ένα επιπλέον λόγο: Το στερητικό της καφεϊνης είναι πίκρα. Και όσο μεγαλύτερη εξάρτηση έχεις, τόσο πιο γερά σε χτυπάει. Εντάξει, θα το καταλάβει με τη μια και δεν θα φτάσει εκεί, αλλά έτσι για το γαμώτο
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Τόσο χάλια που τον έχουν κάνει το Nes cafe τελευταία δεν νομίζω να πάρει χαμπάρι. Εγώ θα πρότεινα για πρώτη δόση να τον κεράσεις ένα σπέσιαλ φρέντο εσπρέσο αγορασμένο απέξω ώστε να του τον διχάσεις δραματικά να δει τι χάλια πίνει τόσα χρόνια και να τον κόψει μόνος του. Το θέμα είναι όμως μετά μην του δημιουργήσεις άλλη εξάρτηση όπως εγώ.Έκοψα το τσιγάρο και το νες καφέ αλλά με έχει φάει η αναζήτηση της καλύτερης γεύσης εσπρέσο. 1
christopher0016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τόσο χάλια που τον έχουν κάνει το Nes cafe τελευταία δεν νομίζω να πάρει χαμπάρι. Εγώ θα πρότεινα για πρώτη δόση να τον κεράσεις ένα σπέσιαλ φρέντο εσπρέσο αγορασμένο απέξω ώστε να του τον διχάσεις δραματικά να δει τι χάλια πίνει τόσα χρόνια και να τον κόψει μόνος του. Το θέμα είναι όμως μετά μην του δημιουργήσεις άλλη εξάρτηση όπως εγώ.Έκοψα το τσιγάρο και το νες καφέ αλλά με έχει φάει η αναζήτηση της καλύτερης γεύσης εσπρέσο. Ο Πιο άθλιος καφές είναι ο νες. Ότι χειρότερο δεν φιλτράρετε κιόλας.. χίλιες φορές ελληνικό που φιλτράρετε μόνος τού (κατακάθι) και έχει ωραία γεύση! Η φυσικά καπουτσίνο η φρέντο. Πλέον πίνω μόνο σκέτο. Παλιότερα έπινα μέτριο η γλυκό,Τώρα μισή κουταλιά ζάχαρη να έχει θα τον πετάξω, Καθαρά από θέμα γεύσης. ο ελληνικός σκέτος είναι απόλαυση! στο φρέντο βάζω κανέλα επειδή είμαι μερακλής! και στο καπουτσίνο λίγη σοκολάτα. 3
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ρε πατε καλά; Ο ντεκαφεΐνε είναι σαν νεροπλυμα.
talibanakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, mp123 είπε Lavazza pro μόνο οι αριστοκράτες. Σκουπιδια.. 1
bluesattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Για ρωτησε τον ποσες και τι κουταλιες βαζει ? Γιατι σε diy καταστασεις υπαρχουν μεγαλες διαφοροποιησεις , απο κουταλακι του γλυκου μεχρι της σουπας 😄 https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/systaseis-diatrofis/14854-posi-kafeini-exei-o-ellinikos-kafes Εγω αμα τα σουμαρω , καφεδες κοκακολες σοκολατες κλπ ειμαι εντος προδιαγραφων , στο πανω οριο βεβαια , Νταξ λοιπον, ωρα για το δευτερο καφεδακι 😄
dsvee Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ έτσι νόμιζα ότι δεν φιλτράρετε. Μέχρι που ειδα ένα ντοκιμαντέρ για το πως φτιάχνετε ο νές και κατάλαβα ότι είναι μούφα. Κανονικά φλιτραρετε και ουσιαστικά αφυδατώνουν το "ζουμί". Ενώ κρατάνε και το άρωμα από την διαδικασία και το τοποθετούν στο τέλος στην συσκευασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα