RedPriest Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Ο άνθρωπος πινει 5 φραπέδες νεσκαφε τη μέρα σκετους. Όλη του τη ζωή έτσι .θέλω να του δώσω ένα μάθημα ότι η εξάρτηση του αυτή είναι στο μυαλό του και όχι λόγω της καφεΐνης. Λέω να πετάξω τον νεσκαφε και στο ίδιο κουτάκι να γεμίσω νεσκαφε ντεκαφ. Θα το καταλάβει άραγε; Περιμενα να δω με αγωνία με τι θα άλλαζες τον καφε για να τον κάνεις φάρσα και βλέπω το ντεκαφ και ξενέρωσα 😂 Στο θέμα μας τωρα σιγουρα θα το καταλάβει απο την γευση και μόνο. Ίσως και από το χρώμα δεν ξέρω. Στον espresso ο ντεκαφ δεν κάνει τόσο καλη κρέμα και στο φρέντο ειναι πιο ανοιχτοχρωμος.
MegalosVeziris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, RedPriest είπε Περιμενα να δω με αγωνία με τι θα άλλαζες τον καφε για να τον κάνεις φάρσα και βλέπω το ντεκαφ και ξενέρωσα 😂 . Δηλαδή με τι να τον άλλαζα; 😂🤣😂 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από MegalosVeziris
lek88 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε Δηλαδή με το να τον άλλαζα; 😂🤣😂 Με καστανοχωμα!! Πολλά έχουν διαβασει τα μάτια μας εδώ μέσα!!! Έχουμε τρομάξει 😂
ELTASSOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ο ντεκαφ δεν είναι αθώος...οκ δεν έχει καφεινη που δεν κανει και κακό στα 5 φλυτζανια/24 ώρες, αλλά έχει ενα σκάσιμο αλλά. Ψαξτο.
G.TH. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ένας θείος μου χρησιμοποιεί ντεκαφεινε nescafe gold blend και όσες φορές τον δοκιμάζω μου φέρνει αρκετά κοντά στον κανονικό φραπέ. Βέβαια δεν νομίζω ότι δεν θα το καταλάβει εκτός αν του το παρουσιάσεις ότι άλλαξες μάρκα
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο πατέρας σου το πιο πιθανό είναι να πίνει πλέον τον καφέ από συνήθεια και όχι επειδή του αρέσει η γεύση από τον νεσκαφε... οπότε δεν έχεις να χάσεις και τίποτα με το να δοκιμάσεις ντεκαφ, εκτός αν έχει ΤΟΥΣ γευστικούς κάλυκες, οπότε και έχασες... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από AtiX 1
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξερεις τι θα ειχε ακομα πεισσοτερο πλακα ? Να αλλαξει το ντεκαφεινε με κανονικο καφε και πανω που θα εκανες (προσπαθωντας να συγκρατηθεις μεχρι την τελευταια στιγμη) την αποκαλυψη να σου πει...10 η αλεπου, 11 τα αλεπουδακια ? 😆 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από bluesattack
vrwmiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Σε αδικεψε στη μοιρασιά α; περισσότερα χωράφια έδωσε στα αλλά αδέλφια α; μίλα όλα 1
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω να προτείνω μια πλάκα στον πατερα σου για σένα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Πες του ότι κι ο Κλούνεϊ πίνει ντεκάφ, δεν είναι ντροπή. 1
MegalosVeziris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ξερεις τι θα ειχε ακομα πεισσοτερο πλακα ? Να αλλαξει το ντεκαφεινε με κανονικο καφε και πανω που θα εκανες (προσπαθωντας να συγκρατηθεις μεχρι την τελευταια στιγμη) την αποκαλυψη να σου πει...10 η αλεπου, 11 τα αλεπουδακια ? 😆 Με τα τσιγάρα που έχει καπνίσει στη ζωή του δε καταλαβαίνει και πολλά από γεύση Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από MegalosVeziris
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Εχουν αρκετη διαφορα οι δυο καφεδες παντως .Βεβαια ανηκει στο στρατοπεδο που πινει τον καφε δηλητηριο , δηλαδη χωρις γαλα και ζαχαρη, οποτε η επιστημη σηκωνει τα χερια γενικως 1
MegalosVeziris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, bluesattack είπε Εχουν αρκετη διαφορα οι δυο καφεδες παντως .Βεβαια ανηκει στο στρατοπεδο που πινει τον καφε δηλητηριο , δηλαδη χωρις γαλα και ζαχαρη, οποτε η επιστημη σηκωνει τα χερια γενικως Ακριβώς ούτε καν τον χτυπάει πολύ. Δηλητήριο όπως ειπες 1
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Πες του ότι κι ο Κλούνεϊ πίνει ντεκάφ, δεν είναι ντροπή. Πρέπει να του στήσει και το σκηνικό με Nespresso
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα