Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρόταση φιλίας γίνεται από ένα 3ο πρόσωπο προς εσένα. Δλδ ένας φίλος σου σου στέλνει ως πρόταση ένα προφίλ που πιστεύει πως θα πρέπει να γίνεται φίλοι. Δεν το κανει αυτοματα το fb

Δημοσ.

Κατάλαβα!κάποιος από τους κοινούς μας φίλους δηλαδή  έκανε την ενέργεια!
Ευχαριστώ ήσουν πολύ κατανοητός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο σίγουρο είναι ότι δεν το κάνει το fb?Σήμερα κι άλλη πρόταση φιλιας από ασχετους κοινούς μεταξύ από την προηγουμενη.Τοσο πια

Επεξ/σία από monotis
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Lakou είπε

Φίλε μου το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές όλες αυτές οι προτάσεις τις κάνει μόνο του το fb 

Mε συγχωρείς για την επανάληψη τότε.Στο παρόν τοπικ δεν το πρόσεξα να αναφέρετε καπου,και η παραπάνω απάντηση που πηρα ήταν ότι γίνετε από κοινό φίλο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, monotis είπε

Mε συγχωρείς για την επανάληψη τότε.Στο παρόν τοπικ δεν το πρόσεξα να αναφέρετε καπου,και η παραπάνω απάντηση που πηρα ήταν ότι γίνετε από κοινό φίλο.

Παρεξήγησες το ύφος μου φίλε δεν το ανέφερα για να  υποβιβάσω την ερώτηση σου. 

Δημοσ.

To FB δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ απο μονο του.

Μπορει να σου "Προτεινει" φιλους, ως εκει ομως.

Αντιθετα οπως σου "Προτεινει" εσενα καποιους "Προτεινει" και εσενα σε καποιους.

Απο εκει και περα υπαρχουν και τα μιλουνια Ψευτικα προφιλ που κανουν αβερτα add ασχετους για να "δειχνουν" οτι ειναι και καλα πραγματικα προφιλ.

Δημοσ.

Αποθήκευσα αριθμό κινητού μου ενός ατόμου στο κινητό μου χωρίς να το έχω φίλο στο fb. Αργότερα όταν μπήκα στο fb είδα στο "άτομα που ίσως γνωρίζετε" μια κοπέλα από την ίδια δουλειά με αυτό το άτομο που μεταξύ τους είναι φίλοι. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου στέλνουν αιτήματα φιλίας και δεν μπορώ να βρω την επιλογή να δεχτώ. Στέλνω κι εγώ τότε αίτημα φιλίας αλλά δεν γίνεται τίποτε. Τι γίνεται;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, alieus είπε

Μου στέλνουν αιτήματα φιλίας και δεν μπορώ να βρω την επιλογή να δεχτώ. Στέλνω κι εγώ τότε αίτημα φιλίας αλλά δεν γίνεται τίποτε. Τι γίνεται;

Σίγουρα μιλάμε για αιτήματα φιλίας ή για πρόταση φιλιας..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πρόταση φιλίας...στο mozilla και στο edge που έχω λογαριασμούς δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αυτό γίνεται στον λογαριασμό που έχω στο chrome...

Επεξ/σία από alieus
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alieus είπε

Για πρόταση φιλίας...στο mozilla και στο edge που έχω λογαριασμούς δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αυτό γίνεται στον λογαριασμό που έχω στο chrome...

Όπως και να έχει η προτάσεις φιλίας είναι κάτι σαν random συσχετισμός από κοινούς φίλους... σου γίνεται η πρόταση εσένα και στην ουσία εσυ μετά κανείς αίτημα φιλίας αν θες. (Βρίσκει φίλους για σένα κοινώς)

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, alieus είπε

τι εννοείς?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xacti είπε

τι εννοείς?

στην εφαρμογη facebook που εχω εγκατεστημένη σε mozilla και edge όταν μου κάνουνε πρόταση φιλίας μπορώ να βρω επιλογη ότι δεχομαι..στο facebook που έχω εγκατεστημένο στο chrome δεν έχω τετοια επιλογή...

1 ώρα πριν, Lakou είπε

Όπως και να έχει η προτάσεις φιλίας είναι κάτι σαν random συσχετισμός από κοινούς φίλους... σου γίνεται η πρόταση εσένα και στην ουσία εσυ μετά κανείς αίτημα φιλίας αν θες. (Βρίσκει φίλους για σένα κοινώς)

Σωστά, αλλά πολλές προτασεις φιλίας γίνοται και απο άτομα χωρίς να έχουμε κοινούς φίλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...