Anonymousx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει τροπος να διαγραψω οριστικα το παλιο μου gmail ( η εστω να το απενεργοποιησω ) και να μεταφερω τα αρχεια του drive , τους αποθηκευμενους κωδικους και τους σελιδοδεικτες στο νεο gmail? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Anonymousx
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 22 minutes ago, Anonymousx said: και να μεταφερω τα αρχεια του drive , τους αποθηκευμενους κωδικους και τους σελιδοδεικτες στο νεο gmail? χειροκινητα μπορεις, την διαγραφη/απενεργοποιηση θα την αφησεις για το τελος, ανοιξε τα διπλα/διπλα και ξεκινα copy/paste (για το 1ο) και export/import για τα δυο επομενα 1
Anonymousx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, zx1234r είπε Το Google search τι είπε? Ειπε οτι δεν βγαζω ακρη και θελω να ειμαι σιγουρος γιατι εχω σημαντικα αρχεια.
*Kopanos* Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, zx1234r είπε Το Google search τι είπε? Να μπει στο ινσομνια και να ρωτήσει 😂
zx1234r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αν έχεις Google drive, η Google πλέον σου παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Στείλε τους ένα mailακι. Θα σε φτιάξουν πιο εύκολα και γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα