Γιαούρτι Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 πως κοίταξα στη eurobank, παρατήρησα αυξήσεις σε συναλλαγές από 15/01/2019. το κόστος για αποστολή εμβάσματος δεν ήταν 1€; Βλέπω γίνεται 1,2€. Τώρα δε ξέρω και τι άλλες αλλαγές μπορεί να γίνανε. Τα ίδια ισχύουν παντού; Για το κόστος 5-6€ στις χρεωστικές κάρτες το ξέρω.
*Kopanos* Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αυξήσεις φωτιά 0,20€ Διαδώστε!!!!111! 1
panos4tw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Πλεον σε εμβασμα στην εθνικη απο αλλη τραπεζα αντι για 1 ευρω προμηθεια κραταει 3 ευρω... Σε πληρωμες στο AliExpress πλεον ακομα και για 1 δολλαριο, μου κραταει 1 ευρω για μετατροπη συναλλαγματος. Δεν ξερω ποτε εγιναν αυτες οι αλλαγες, αλλα ειναι σιγουρα σημαντικες.
eidikos33 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Το κράτος δουλεύει για τις τράπεζες και οι τράπεζες για το κράτος... Στο τέλος θα πληρώνουμε και για τις καταθέσεις που έχουμε Ήδη χρεώνουν τις κάρτες ανάληψης atm είτε για ανανέωση έκδοση καινούργιας η απώλεια
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Αυξήσεις φωτιά 0,20€ Διαδώστε!!!!111! εντάξει δεν είναι και φωτιά και γενικά δε με επηρεάζουν διότι έχω δωρεάν όλες αυτές τις συναλλαγές αλλά πάλι το σχόλιο σου δεν ήταν και τόσο έξυπνο. Το λέω ευγενικά. 6 λεπτά πριν, panos4tw είπε Πλεον σε εμβασμα στην εθνικη απο αλλη τραπεζα αντι για 1 ευρω προμηθεια κραταει 3 ευρω... Σε πληρωμες στο AliExpress πλεον ακομα και για 1 δολλαριο, μου κραταει 1 ευρω για μετατροπη συναλλαγματος. Δεν ξερω ποτε εγιναν αυτες οι αλλαγες, αλλα ειναι σιγουρα σημαντικες. μήπως εννοείς προμήθεια εισερχομένου; Γιατί αυτό ήταν 3€. Εγώ έγραψα για εξερχόμενο. δεν κοίταξα και τις άλλες αλλαγές όσο εξαρτόμαστε όλο και περισσότερο από τις τράπεζες τόσο θα ανεβαίνει το κόστος υπηρεσιών που ήταν δωρεάν. βλέπε ανανέωση χρεωστικής κάρτας
Vercis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Κανονικά τα SEPA transfer μέσα στην Ευρώπη θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης. Στην Γερμανία για παράδειγμα είναι όντως δωρεάν.
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Έχουν να πληρώσουν πολλές εθελούσιες μιας και επιτέλους αντελήφθησαν ότι ο τραπεζικός τομέας έχει μετασχηματιστεί παγκοσμίως και δεν ακολουθεί τα προ 50ετίας πρότυπα και επιπλέον 60.000 υπάλληλοι τραπεζών σε μια οικονομικά νεκρή χώρα είναι πλεονασμός. Ανακεφαλαιώσαμε το τραπεζικό σύστημα κάμποσες φορές, απολύσεις ΔΕΝ υπήρξαν σε έναν καθ' ύλην προβληματικό τομέα, μόνο ευνοϊκές εθελούσιες οι οποίες συνεχίζονται και αγαπητά μου συν - κορόιδα πάλι εμείς θα πληρώσουμε τους κεκαλυμμένους δημοσίους υπαλλήλους των τραπεζών.
kostakis81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, chill είπε Έχουν να πληρώσουν πολλές εθελούσιες μιας και επιτέλους αντελήφθησαν ότι ο τραπεζικός τομέας έχει μετασχηματιστεί παγκοσμίως και δεν ακολουθεί τα προ 50ετίας πρότυπα και επιπλέον 60.000 υπάλληλοι τραπεζών σε μια οικονομικά νεκρή χώρα είναι πλεονασμός. Ανακεφαλαιώσαμε το τραπεζικό σύστημα κάμποσες φορές, απολύσεις ΔΕΝ υπήρξαν σε έναν καθ' ύλην προβληματικό τομέα, μόνο ευνοϊκές εθελούσιες οι οποίες συνεχίζονται και αγαπητά μου συν - κορόιδα πάλι εμείς θα πληρώσουμε τους κεκαλυμμένους δημοσίους υπαλλήλους των τραπεζών. που τους ειδες τουσ 60000 καμια 20αρα θα ειναι
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, kostakis81 είπε που τους ειδες τουσ 60000 καμια 20αρα θα ειναι 13 χιλιάδες έχει μόνο η Πειραιώς!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις