Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορα εκπτωτικων ειδων north face &  columbia??

Καταστηματα αξιοπιστα για αποστολη σε Ελλαδα απο Ευρωπη με καλες τιμες???

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, lambros είπε

Αγορα εκπτωτικων ειδων north face &  columbia??

Καταστηματα αξιοπιστα για αποστολη σε Ελλαδα απο Ευρωπη με καλες τιμες???

Amazon es/de/it/co.uk/fr

Δημοσ.

Καλημερα , ειμαι νησι για αυτο.

Μια ερωτηση columbia ή northface. Ψαχνω για μπουφαν να ειναι λεπτο και ζεστο. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panosk1 είπε

https://www.columbiasportswear.gr/el/  Έχουν βάλει σε έκπτωση πολλά προοιοντα ,ένα μπουφάν που ειχα βάλει στο μάτι τον Δεκέμβρη το έβαλε τώρα με έκπτωση και το πήρα ,από αμαζον που κοίταξα δεν είχε διαφορά στις τιμές .

Ανδρικα παπουτσια δεν βλεπω....

Επισης, εβαλα στα μπουφαν 3-1 τιμη ως 120 ευρω, και δεν εφερε ουτε ενα αποτελεσμα....😧

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mindreader είπε

Ανδρικα παπουτσια δεν βλεπω....

Επισης, εβαλα στα μπουφαν 3-1 τιμη ως 120 ευρω, και δεν εφερε ουτε ενα αποτελεσμα....😧

Εγω ενα συγκεκριμενο μπουφαν που πηρα https://www.columbiasportswear.gr/el/alpine-action-jacket  ,στο Attica και στο site ειχε 199ευρω τα χριστουγεννα και τωρα με το που μπηκαν οι εκπτωσεις το πηρα 139ευρω απο το site,επισης και αλλα που ειχa δοκιμασει πιο ακριβα τα εβαλε 60 ευρω κατω.Για παπουτσια δεν κοιταξα καθολου.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

θέλω και εγώ τέτοιου τύπου αλλά να είναι ελαφρύ ζεστό αλλά να έχει αερισμό γιατί δεν θέλω να ιδρώνω. Έχετε κάτι δοκιμασμένο; 

Το συγκεκριμενο ειναι αρκετα ελαφρυ και το διαλεξα επιτηδες για αυτο τον λογο.Ειναι χωρις επενδυση που δεν ηθελα ,εντελώς αδιαβροχο ,ζεστο και διαπνεων .Ειχα δοκιμασει και το πιο χοντρο αλλα ειναι πολυ ζεστο για τα μερη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω αγορασει το north face  Gotham jacket πριν 2 χρονια και ειναι πολυ δυνατο.πουπουλο 550 και επισης ειναι αδιαβροχο και αντιανεμικο δεν περναει τιποτα.το εχω φορεσει πολλες φορες με  -5 και ειναι οκ .ελαφρυ γτ θελετε ? αν ειναι ελαφρυ δεν θα ειναι τοσο ζεστο το πουπουλο.το gotham ζυγιζει 1.5 κιλο

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.

Δεν μπορώ να περπατάω και να έχω βαρύ μπουφάν, με κουράζει, πόσο μάλλον κάνω και καμιά δουλειά. Γενικά δεν κρυώνω αλλά θέλω ένα μπουφάν να με κρατάει ζεστό αλλά να μην ιδρώνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...