greed Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Είχα θέμα με έναν μετρητή τον έκανα επιστροφή στο eShop για εγγύηση και μάλλον δεν φτιάχνεται αλλά ούτε υπάρχει απόθεμα προς αντικατάσταση.. μου στείλανε μήνυμα για συμψηφισμό. Πώς κάνω εξαργύρωση του; Δεν έχω account στο site τους... βασικά δεν είχα αλλά έκανα ένα σήμερα.. τον μετρητή τον είχα παραλάβει από το κατάστημα στο Γαλάτσι αν βοηθάει και εκεί τον έδωσα για service.
kormos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, greed είπε Καλησπέρα. Είχα θέμα με έναν μετρητή τον έκανα επιστροφή στο eShop για εγγύηση και μάλλον δεν φτιάχνεται αλλά ούτε υπάρχει απόθεμα προς αντικατάσταση.. μου στείλανε μήνυμα για συμψηφισμό. Πώς κάνω εξαργύρωση του; Δεν έχω account στο site τους... βασικά δεν είχα αλλά έκανα ένα σήμερα.. τον μετρητή τον είχα παραλάβει από το κατάστημα στο Γαλάτσι αν βοηθάει και εκεί τον έδωσα για service. Γιατί δεν μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά να σου εξηγήσουν;
greed Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Τους κάλεσα σήμερα 10 λεπτά σε αναμονή και τίποτα. Έφαγα τη κάρτα μου.
chsam Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, greed είπε Καλησπέρα. Είχα θέμα με έναν μετρητή τον έκανα επιστροφή στο eShop για εγγύηση και μάλλον δεν φτιάχνεται αλλά ούτε υπάρχει απόθεμα προς αντικατάσταση.. μου στείλανε μήνυμα για συμψηφισμό. Πώς κάνω εξαργύρωση του; Δεν έχω account στο site τους... βασικά δεν είχα αλλά έκανα ένα σήμερα.. τον μετρητή τον είχα παραλάβει από το κατάστημα στο Γαλάτσι αν βοηθάει και εκεί τον έδωσα για service. Πας εκει, εχοντας μαζι το χαρτι που σου εδωσαν οταν επεστρεψες το προιον, θα σου δωσουν ενα πιστωτικο με το οποιο θα αφαιρεθει η αναγραφομενη αξια απο αυτο που θα αγορασεις.Μπορεις επισης να παραγγειλεις οτι θες και οταν πας να το παραλαβεις, εχοντας μαζι το χαρτι που σου εδωσαν οταν επεστρεψες το προιον, θα τους πεις για το πιστωτικο και θα γινει η αφαιρεση. 1
georgerov Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος, όταν κάτι δεν επισκευάζεται και δεν υπάρχει και απόθεμα για αντικατάσταση μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων, βέβαια το e-shop δεν τα δέχεται εύκολα αυτά αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αν δεν θες να αγοράσεις κάτι άλλο με το ζόρι. 1
greed Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Αγόρασα βύσματα με on/off κλπ. Τώρα να κάνω σκηνικό για 11 ευρώ δεν λέει. Περιμένω να μου στείλουν για παραλαβή και βλέπουμε.
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) επιτόπου τα συνψηφιζουν στη παραλαβή .Αμα σε μάθουν και είναι εξυπηρετικό point και το χαρτί να μη κρατάς μαζί το βρίσκουν στο σύστημα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα