Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα θέμα με έναν μετρητή τον έκανα επιστροφή στο eShop για εγγύηση και μάλλον δεν φτιάχνεται αλλά ούτε υπάρχει απόθεμα προς αντικατάσταση.. μου στείλανε μήνυμα για συμψηφισμό. Πώς κάνω εξαργύρωση του; Δεν έχω account στο site τους... βασικά δεν είχα αλλά έκανα ένα σήμερα.. τον μετρητή τον είχα παραλάβει από το κατάστημα στο Γαλάτσι αν βοηθάει και εκεί τον έδωσα για service.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greed είπε

Καλησπέρα. Είχα θέμα με έναν μετρητή τον έκανα επιστροφή στο eShop για εγγύηση και μάλλον δεν φτιάχνεται αλλά ούτε υπάρχει απόθεμα προς αντικατάσταση.. μου στείλανε μήνυμα για συμψηφισμό. Πώς κάνω εξαργύρωση του; Δεν έχω account στο site τους... βασικά δεν είχα αλλά έκανα ένα σήμερα.. τον μετρητή τον είχα παραλάβει από το κατάστημα στο Γαλάτσι αν βοηθάει και εκεί τον έδωσα για service.

Γιατί δεν μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά να σου εξηγήσουν;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, greed είπε

Πας εκει, εχοντας μαζι το χαρτι που σου εδωσαν οταν επεστρεψες το προιον, θα σου δωσουν ενα πιστωτικο με το οποιο θα αφαιρεθει η αναγραφομενη αξια απο  αυτο που θα αγορασεις.Μπορεις επισης να παραγγειλεις οτι θες και οταν πας να το παραλαβεις, εχοντας μαζι το χαρτι που σου εδωσαν οταν επεστρεψες το προιον,  θα τους πεις για το πιστωτικο και θα γινει η αφαιρεση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, όταν κάτι δεν επισκευάζεται και δεν υπάρχει και απόθεμα για αντικατάσταση μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων, βέβαια το e-shop δεν τα δέχεται εύκολα αυτά αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αν δεν θες να αγοράσεις κάτι άλλο με το ζόρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα βύσματα με on/off κλπ.

Τώρα να κάνω σκηνικό για 11 ευρώ δεν λέει.

Περιμένω να μου στείλουν για παραλαβή και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιτόπου τα συνψηφιζουν στη παραλαβή  .Αμα σε μάθουν και είναι εξυπηρετικό point και το χαρτί να  μη κρατάς μαζί το βρίσκουν στο σύστημα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...