Aragon1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα έχω και εγώ μια paysafe τον 25 γερμανική αλλά δεν μπορώ να την βάλω σε ελληνικό λογαριασμό μπορεί να με βοηθήσει κανένας που έχει γερμανικό λογαριασμό ευχαριστώ εκ τον προτέρων
spartak1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Aragon1 είπε Καλησπέρα έχω και εγώ μια paysafe τον 25 γερμανική αλλά δεν μπορώ να την βάλω σε ελληνικό λογαριασμό μπορεί να με βοηθήσει κανένας που έχει γερμανικό λογαριασμό ευχαριστώ εκ τον προτέρων Γιατι να το κάνεις αυτο; Δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις απευθείας στο site Που θες;
Aragon1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δεν γίνεται μονο μέσω του λογαριασμού σου γίνεται μόνο δεν είναι όπως παλιά φίλε μου
amadou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αν το site που θες να την χρησιμοποιήξσεις είναι στην Ελλάδα, μάλλον δεν γίνεται αυτό που θα σου πω αλλα αν θες να αγοράσεις κάτι από εξωτερικό, ίσως αν συνεδθείς μέσω VPN (ή με κάποιο τρόπο αλλάξεις την Ελληνική IP) ίσως να μην χρειαστεί να κάνεις σύνδεση στο λογαριασμό σου στην Paysafe. Δεν ξέρω γιά όλες τις χώρες, αλλά πριν περίπου 6 μήνες έστειλα Payseafe code από μια χώρα ΕΕ (ΟΧΙ Ελλάδα) σε φίλο σε άλλη χώρα ΕΕ, που η χρήση της Paysafe είναι ακόμα όπως ήταν εδώ παλιά και τη χρησιμοποίηση χωρίς πρόβλημα. Μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει και εκεί το σύστημα ή η IP που θα βρεις να είναι από χώρα που έχει το ίδιο σύστημα με Ελλάδα, αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
spartak1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Aragon1 είπε Δεν γίνεται μονο μέσω του λογαριασμού σου γίνεται μόνο δεν είναι όπως παλιά φίλε μου Εγω πάντως μια χαρά χρησιμοποιω χωρίς λογαριασμό(paysafe εξωτερικου).
Aragon1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Και πως γίνεται αυτό χωρίς λογαριασμό στην paysafe που γίνεται αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα