Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω βρει κάτι που με ενδιαφέρει απο το Taobao https://world.taobao.com/ μαγαζί απο τα βάθη της Κίνας. Υπάρχει λύση με τριγωνική αποστολή (υποθέτω), κάτι αξιόπιστο, γιατί μιλάμε για αξιόλογο ποσό;

Σας ευχαριστώ :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexisgav είπε

Ίσως αν τα κανόνιζες με κάποια μεταφορική από Κίνα μεριά.Στο alibaba έχει αρκετές αγγελίες με κινέζικες μεταφορικές.

Έχει ξαναγίνει, είναι αξιόπιστα αυτά; Παίρνουν PayPal;

Αν δεν σου κάνει κόπο βρες μου ένα λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε και μου φαινεται πως χρησιμοποιειται κυριως απο εμπορους που κανουν εισαγωγη προιοντων απο την Κινα.Δεν γνωριζω αν εξυπηρετουν μεμονομενες παραγγελιες η μικρου βαρους αλλα αξιζει η προσπαθεια.Απλα αναζητησε στο alibaba την λεξη dropshipping και θα σου βγαλει ενα σωρο αποτελεσματων τετοιων εταιριων.Σε μια μαλιστα διαβασα οτι εχουν γνωριμιες για την αποφυγη εκτελωνισμου (δεν γνωριζω και παλι αν ισχυει μην σε παρω στον λαιμο μου).Οσες εταιριες ειδα εγω δεχονται paypal και μαλιστα μια προσεξα οτι εχει επιλογη για παραλαβη πακετου και μετα την πληρωμη.Οριστε το λινκ https://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=dropshipping+europe

Επεξ/σία από alexisgav
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν στελνει σε αλλη χωρα γιατι δεν το κανεις με μια απο τις αλλες υπηρεσιες που μπορει απο εκει να το παραλαβει μεταφορικη και να στο στειλει εδω; Βεβαια οκ το κοστος δεν ξερω ποσο θα σου παει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/1/2019 στις 7:51 ΜΜ, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

Έχω βρει κάτι που με ενδιαφέρει απο το Taobao https://world.taobao.com/ μαγαζί απο τα βάθη της Κίνας. Υπάρχει λύση με τριγωνική αποστολή (υποθέτω), κάτι αξιόπιστο, γιατί μιλάμε για αξιόλογο ποσό;

Σας ευχαριστώ :)

Αν μιλάμε για μικρού βάρους και τιμής με μεταφορικά κάτω των 15 ευρώ υπάρχουν πολλές υπηρεσίες. Λέω 15 γιατί παίζουν και μεταφορικά 5-10 ευρώ για να είσαι σε ατέλεια.

Αν και σε προσωπική μου εμπειρία όταν κάτι μπήκε τελωνείο είχα στείλει την πληρωμή που έκανα στο taobao (που ήταν αξία προϊόντος + μεταφορικά για Κίνα) και ήμουν κομπλε.

Αν σκέφτεσαι πολλές αγορές μικρού βάρους και αξίας (πχ ανταλλακτικά κινητών ή αξεσουάρ) η πιο φθηνή λύση είναι να βρεις υπηρεσία που αναλαμβάνει την αποθήκευση και αποστολή των προϊόντων. Το κομμάτι αποθήκευσης δεν σε ενδιαφέρει εσένα φυσικά. Πέρυσι έκανα περίπου 70-80 αγορές έτσι.

Το χρησιμοποιούσα σε περίπτωσεις που η αξία μαζί με τα μεταφορικά έβγαινε 50% φθηνότερη από το να αγοράσεις το ίδιο πχ από ebay. 

Αν κάτι στο ebay AliExpress κάποιος το πουλάει με συστημένη αποστολή 10$ το προϊόν έχει αξία περίπου 3-5$. Οπότε ήδη με αγορά πχ 2 προϊόντων γλιτώνεις πολλά.

Το μόνο κακο είναι η επικοινωνία σε περίπτωση προβλήματος, εγώ παρέλαβα μερικά χαλασμένα αλλά δεν μπόρεσα να πάρω τα λεφτά πίσω μιας και ζητούσαν επιστροφή του προϊόντος. Αν κάνεις αρκετές παραγγελίες φυσικά δεν σε νοιάζει στο σύνολο είσαι κερδισμένος ακόμα κ με φυρα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...