akatsim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ασχημα της μπηκε το 19, πολλα φαπ πεφτουν απανωτα.
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, insomniakias123 είπε Κανένα πρόβλημα. Πάλι οι πελάτες θα πληρώσουν το μάρμαρο. Κάτι σαν τη φορολογία ένα πράγμα Η φορολογία είναι αναγκαστική. Καμία σχέση. Επίσης άλλο να πληρώνεις τον Cook και άλλο τον Καρανίκα. Εσύ το βλέπεις ίδιο;
akatsim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Stamer είπε Πέρα από την πλακα, σιγά μην ιδρώσουν για τόσα λεφτα. Τις αυξήσεις τις κάνουν επειδή έτσι γουστάρουν και επειδή μπορούν. Εγω νομιζω μισο δις κασερι θα ιδρωσει και πολυ μαλιστα.
Stamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, akatsim είπε Εγω νομιζω μισο δις κασερι θα ιδρωσει και πολυ μαλιστα. Για τα λεφτά όχι δεν θα ιδρώσει, για αλλά, διαδικαστικά τους ναι, σίγουρα πρέπει να σκεφτούν πάλι κάποια πράγματα.
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 γιατι χαρακτηριζεται ως patent troll, απο την στιγμη που εχει κερδισει ολες τις δικες; δεν το καταλαβαινω αυτο. 1 2
randomcat Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Seriously - κανείς δεν θα το πει; Καλό το γκομενάκι στο τάμπλετ. 😜 1
Stamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, KilliK είπε γιατι χαρακτηριζεται ως patent troll, απο την στιγμη που εχει κερδισει ολες τις δικες; δεν το καταλαβαινω αυτο. Μου θυμίζει αυτούς που αγοράζουν ένα domain ξέροντας ότι θα το χρειαστεί μετά κάποια μεγάλη εταιρεία (και όχι μόνο) ώστε να τους το πουλήσουν. Στην ουσία αυτό λέει και στο άρθρο, ότι κατωχυρώνει πατέντες γνωρίζοντας ότι θα τις χρησιμοποιήσουν μεγάλοι. Θεωρία βέβαια μου ακούγεται, δεν ξέρω
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Stamer είπε Μου θυμίζει αυτούς που αγοράζουν ένα domain ξέροντας ότι θα το χρειαστεί μετά κάποια μεγάλη εταιρεία (και όχι μόνο) ώστε να τους το πουλήσουν. Στην ουσία αυτό λέει και στο άρθρο, ότι κατωχυρώνει πατέντες γνωρίζοντας ότι θα τις χρησιμοποιήσουν μεγάλοι. Θεωρία βέβαια μου ακούγεται, δεν ξέρω Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός από το σφραγιδοπάτημα. 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει λύση.Ας πληρώσουν όλοι οι κάτοχοι iPhone απο 1.80$ για να σώσουν την καημένη την Apple που ζορίζεται οικονομικά. 😂 1
Istros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, Pleo είπε Όχι προφανώς. Απλά η γνώμη μου είναι πως είναι κάπως δύσκολο να προσπαθήσεις να επιβάλεις δια του regulation την οδό που παίρνει η αγορά. Κατά πάσα πιθανότητα όλα αυτά θα οδηγήσουν την apple να προσφέρει πάλι κάτι το οποίο θα θέλουν όλοι να εντάξουν στο οικοσύστημά τους και... φτου κι απ' την αρχή. Κάτι έχουν πιάσει λάθος οι υπόλοιποι, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν έχουν πιάσει κάτι λάθος απλά η apple κλέβει πατέντες με μόνο γνώμονα το εύκολο κέρδος ,όπως έκανε και με τις πατέντες της Qualcomm και της απαγόρευσαν τις πωλήσεις iPhone 7-8 στην Κίνα και σε άλλες χωρες.Καποιοι fan δεν τα βλέπουν αυτά και προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει η γενική πτώση του χρηματιστηρίου. 3
Hardreset1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1500ε επομενο μοντελο 1500ε επομενο μοντελο
Pleo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Istros είπε Δεν έχουν πιάσει κάτι λάθος απλά η apple κλέβει πατέντες με μόνο γνώμονα το εύκολο κέρδος ,όπως έκανε και με τις πατέντες της Qualcomm και της απαγόρευσαν τις πωλήσεις iPhone 7-8 στην Κίνα και σε άλλες χωρες.Καποιοι fan δεν τα βλέπουν αυτά και προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει η γενική πτώση του χρηματιστηρίου. Δυστυχώς, και λέω δυστυχώς γιατί δεν είμαι fanboy - το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα, πως όλοι θέλουν να έχουν συμβατότητα με το οικοσύστημά της και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Δεν μπορείς να παλέψεις δια της δικαστικής οδού την ανεπάρκεια.
Istros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Pleo είπε Δυστυχώς, και λέω δυστυχώς γιατί δεν είμαι fanboy - το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα, πως όλοι θέλουν να έχουν συμβατότητα με το οικοσύστημά της και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Δεν μπορείς να παλέψεις δια της δικαστικής οδού την ανεπάρκεια. Ποια ανεπάρκεια?Δια τις δικαστικής οδού διεκδικείς τα δικαιώματα σου.Οταν χρησιμοποιείς κάτι που κάποιος άλλος εφηύρε τότε πρέπει να πληρώσεις δικαιώματα διαφορετικά πληρώνεις πρόστιμο.Τι σχέση έχει το οικοσύστημα της apple με τις πατέντες? 2
coffeex Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Εμ και η apple patent troll, ή μήπως έχεις ξεχάσει τι γελοίες πατέντες έχει κάνει ανα καιρούς;
Arvien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Και γαμώ τις buisiness. Πατεντάρεις ό,τι βλακεία σου έρθει στο μυαλό, περιμένεις κάποια εταιρία να την χρησιμοποιήσει και μετά της πατάς μια μήνυση για αποζημίωση. Πως δεν το είχα στεφτεί τόσο καιρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα