Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pleo είπε

Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν μιλάμε για λειτουργικό σύστημα αλλά για οικοσύστημα. Μάθε πρώτα τη διαφορά και μετά.

Σύμφωνω ως προς το γεγονός ότι υπάρχει ασυμβατότητα όπως επίσης ότι στα σπίτια τους κάποιοι να θέλουν οικοσύστημα αλλά για ξενοδοχεία και συνέδρια πρώτη φορά το ακούω.Οπως και να έχει δεν μ απασχολεί το γεγονός.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δεν είναι υποκειμενικό. Στα σπίτια εγκατάσταση σημαίνει multiroom, multiroom σημαίνει μεζονέτα, μεζονέτα σημαίνει apple. Έτσι τους αρέσει, iphone και iPad έχουν. Τι να κάνουμε τώρα;

Στα ξενοδοχεία είναι απαραίτητος όρος στο συμβόλαιο, εκτός κι αν νομίζεις ότι ο αμερικάνος ή ρώσος τουρίστας χρησιμοποιεί κάτι άλλο εκτός από apple. Ο ένας γιατί αυτό ξέρει και αυτό εμπιστεύεται και ο άλλος γιατί είναι νεόπλουτος.

Στα συνεδριακά κέντρα εννοείται ότι θέλεις apple καθώς συρρέουν από όλες τις γωνιές του κόσμου, άρα και από τις προαναφερθείσες περιοχές. Και δεν μιλάμε για Mac OS εδώ.

Sad but true, άτιμη κΕνωνία κλπ.

Δεν ξερεις τι λες. Έχω μεζονέτα και Android. Γενικά λες κουφά, κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Pleo είπε

Στο android δεν χρειάζεται και πάλι συμβατότητα

Φυσικά και χρειάζεται απλά στοιχίζει πολύ λιγότερο

Επεξ/σία από Stamer
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Μια χαρά εχω καταλάβει. Εσύ δεν κατάλαβες οτι εγώ εχω καταλάβει αλλά απλά είπες να "προσβάλεις". Όσο για να μάθω την διαφορά... το πιο πιθανό είναι οτι όταν εγώ ασχολιόμουν με τέτοια οικοσυστήματα (ακόμα το κάνω) μάλλον έπαιζες με κουκλάκια

Δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει από όταν ασχολιόσουν με οικοσυστήματα. Σήμερα τα πράγματα είναι απλά. Ή είσαι συμβατός με apple ή πάιζεις με τον αγκαλίτσα.

Και δεν έχω βάλει ακόμα στην εξίσωση τους σκαφάτους. Εκεί να δείτε γλέντια...

2 λεπτά πριν, possiz είπε

Δεν ξερεις τι λες. Έχω μεζονέτα και Android. Γενικά λες κουφά, κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. 

Κι εγώ έχω κάνει εγκατάσταση σε πάρα πολλές. Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει συμβατότητα με apple.

Τι multiroom χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

patent troll ? και τι να λέει; γαμώ τις δουλειές κάνουν, τόσα εκατομύρια έχουν πάρει χωρις να έχουν κάνει και τίποτα στην ουσία, τώρα βέβαια στην Apple πολύ καλά κάνουν, τα λεφτα που θα πληρώσει δεν ειναι δικά τις, τα έχει πάρει κι αυτή κάνοντας το ίδιο πράγμα σε άλλες εταιρίες για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Φυσικά και χρειάζεται απλά στοιχίζει πολύ λιγότερο

Καθόλου δεν χρειάζεται συμβατότητα. Είναι απλό mirroring.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει από όταν ασχολιόσουν με οικοσυστήματα. Σήμερα τα πράγματα είναι απλά. Ή είσαι συμβατός με apple ή πάιζεις με τον αγκαλίτσα.

Και δεν έχω βάλει ακόμα στην εξίσωση τους σκαφάτους. Εκεί να δείτε γλέντια...

Από όταν ασχολιόμουν... Εσύ με ξέρεις καλά βλέπω (με ξέρεις κι απο χθες που λεμε). Όταν δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε δηλαδή. Τώρα λες για σκαφάτους... 

F*** waste of bandwidth...

1 λεπτό πριν, Pleo είπε

Καθόλου δεν χρειάζεται συμβατότητα. Είναι απλό mirroring.

OMG

εμ... εντάξει

Επεξ/σία από Stamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Istros είπε

Σύμφωνω ως προς το γεγονός ότι υπάρχει ασυμβατότητα όπως επίσης ότι στα σπίτια τους κάποιοι να θέλουν οικοσύστημα αλλά για ξενοδοχεία και συνέδρια πρώτη φορά το ακούω.Οπως και να έχει δεν μ απασχολεί το γεγονός.

Απασχολεί όμως τους υπόλοιπους όταν τρέχουν να κάνουν regulation μέσω δικαστικών αποφάσεων μπας και σώσουν το παιχνίδι. Και δεν το σώνουν είναι η πλάκα. Περισσότερο δύσκολα το κάνουν για τους ίδιους.

Πρώτη φορά ακούς για ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα; Τότε δεν έχεις ιδέα για τις ανάγκες τους.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pleo είπε

Απασχολεί όμως τους υπόλοιπους που τρέχουν να κάνουν regulation μέσω δικαστικών αποφάσεων μπας και σώσουν το παιχνίδι. Και δεν το σώνουν είναι η πλάκα. Περισσότερο δύσκολα το κάνουν για τους ίδιους.

Πρώτη φορά ακούς για ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα; Τότε δεν έχεις ιδέα για τις ανάγκες τους.

Μη σου πω ότι δεν έχω δεί ξενοδοχειο.Μονο στο ίντερνετ και αυτο από Android 

2 λεπτά πριν, Pleo είπε

Απασχολεί όμως τους υπόλοιπους που τρέχουν να κάνουν regulation μέσω δικαστικών αποφάσεων μπας και σώσουν το παιχνίδι. Και δεν το σώνουν είναι η πλάκα. Περισσότερο δύσκολα το κάνουν για τους ίδιους.

Για πες μας για τις ανάγκες τους στα συνέδρια και τι ακριβώς συστήματα χρησιμοποιούν για συμβατότητα στο οικοσύστημα?

Δημοσ.

παιδιά αυτό με τις πατέντες είναι πολύ σοβαρό θεμα τουλάχιστον για τους δημιουργούς , ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για να πατεντάρεις κατι πρεπει να  απευθυνθεις σε ευρωπαικό ή αμερικάνικο γραφείο για να ισχύει παγκοσμίως , ξέρω για το Ηνωμένο Βασίλειο υπαρχει ένα επίσημο γραφείο για πατέντες και ένα στην αμερική αλλά ποιο απο τα δύο έχει παγκόσμια ισχύ ? Επίσης υπάρχουν κάποια έξοδα , για να κατοχυρωθεί η πατέντα σου πληρώνεις φυσικά αλλα δεν γνωρίζω άν χρειάζεται να πληρώνεις καθε χρόνο ή  μία φορά για παντα ή για κάποια χρόνια

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Istros είπε

Πρόστιμο για το update που έριχνε τις επιδόσεις,πρόστιμο γιατί τα έκανε πλακάκια με την Ιρλανδική κυβέρνηση και δεν πλήρωνε φόρου,πρόστιμο για χρήση πατεντών της Virnetx,πρόστιμο για κλοπή δικαιωμάτων από την Qualcomm.Προφανως δεν φταινε τα patent trolls αλλά κάτι αλλο δεν παει καλά εκεί στην apple

Istros πονάς και φταίει ο Μηλαράς :lol: 

• Confused 1
Δημοσ.

Τα μισα posts της είδησης είναι του pleo και όλα του τα posts γράφουν την λέξη εγκατάσταση μέσα.

Το περίεργο είναι ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει τπτ απο οτι έχει πει.

😂😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...