Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα

σε οικόπεδο εκτός σχεδίου και εκτός οικισμού 850τμ και δημιουργημένο πριν το 1962 εφαπτόμενο σε δημοτική οδό (19 μέτρα , άρτιο και οικοδομήσιμο) γνωρίζει κάποιος με πιο νόμο καθορίζεται η κάλυψη?

Ισχύει το 10% (πδ 24-05-1985) . Μπορεί να ισχύει και απόφαση Νομάρχη για το θέμα αυτό(της κάλυψης)?

ευχαριστώ, εκ' των προτέρων

αναφέρομαι σε συντελεστή κάλυψης για την ανέγερση κατοικίας

Επεξ/σία από Michales
Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι εκτος οικισμου και εκτος σχεδιου πως ειναι αρτιο και οικοδομησιμο ? ρωταω επειδη και εγω ψαχνομαι αυτον τον καιρο να φτιαξω ενα σπιτακι στας εξοχας και εχω πολλες αποριες

Δημοσ.

υπάρχει δυνατότητα υπό προϋποθέσεις ως προς τη θέση του ακίνητου(να εφάπτεται πχ σε δημοτική οδό), τη χρονική στιγμή δημιουργίας του οικοπέδου και κάποια αλλά στοιχεία όπως έκταση, πρόσωπο στο δρόμο και βάθος για ανοικοδόμηση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου εκτός σχεδίου και οικισμού

αυτό που δεν έχω αποσαφηνίσει είναι το ποσοστό κάλυψης για κατοικία.

keravnos21 μπορείς να δεις αυτό το link;  http://www.domiki.gr/content/kpn/text_2h/0.htm

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νέα εξέλιξη. Το κτήμα αυτό μαθαίνω οτι είναι οδδεπ που καποιος το χρησιμοποιουσε απο παλιά

Τι σημαινει αυτό γνωρίζει κάποιος?

Μπορεί να εχει συμβόλαια?

Δημοσ.

Οργανισμός Διοικήσεως και Διαχειρίσεως της Εκκλησιαστικής Περιουσίας.

Μίλα με Υπηρεσία Δόμησης της Εκκλησίας, πρώην Ναοδομία.

Δημοσ.

Μας λές οτι ανήκει ΟΔΔΕΠ. Ρωτάς αν μπορεί να έχει συμβόλαια.

Πως τότε είσαι σίγουρος οτι ο αγρος έχει ημ/νια δημιουργίας το 1962;  Είναι κληροτεμάχιο διανομής; 

Για να πάρεις τη παρέκκλιση πρέπει να αποδειχθεί η ημ/νια δημιουργίας και εννοείται η απόφαση με την οποία ο οδός στην οποία έχει πρόσωπο, βαφτίστηκε δημοτική.

Για τη κάλυψη, 10% εφόσον πρόκειται για κατοικία.

Δημοσ.

Ειμαι στο ψαξιμο. Μου ειπαν οτι καποια στιγμή ισως μπορει καποιος να εφτιαξε πρωτότυπο τιτλο δηλ. Χρησικτησια το '35 ή το '40 πχ. Μετά να εγιναν πωλήσεις. Ενω στην πραγματικοτητα ανηκε στην εκκλησια. Χρειαζεται ψαξιμο. Εαν οπως μου ειπαν ισχυει το παραπανω σεναριο τοτε δεν μπορω να το αποκτησω διοτι εκκλησιαστικά ακινητα δεν επιδέχονται χρησικτησια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...