Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη θέλει να πάρει καινούργιο κινητό μέχρι 250 ευρώ. Έχει καταλήξει στο Samsung galaxy A8 μιας και έχει ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Δημοσ.

Επιασα στα χερια μου το  mia2 και για τα χρηματα του (μαξ 200 το 4/64) ειναι κινηταρα. Παρα πολυ γρηγορο, ωραιες καμερες, πολυ ωραια κατασκευη και ωραια οθονη. Η επομενη επιλογη θα ελεγα ειναι το mi 8 lite

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Markantonis είπε

Μια φιλη θέλει να πάρει καινούργιο κινητό μέχρι 250 ευρώ. Έχει καταλήξει στο Samsung galaxy A8 μιας και έχει ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Για μενα φίλε τα ποιο καλα σε αυτά τα λεφτά είναι sony xz1 +Nokia 7 plus

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν θέλει αποκλειστικά Samsung τότε ας πάει στο A8 που έχει και fast charge (σε σχέση με A7 Α6 κτλ που δεν έχουν τίποτα).

Αν είναι ανοικτή και σε άλλες μάρκες προτείνω Nokia 7 Plus!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κοιτάζοντας το Nokia 7 plus στο Skroutz, είδα ότι το dual είναι 100 ευρώ φθηνότερο από το μονόκαρτο και μου φάνηκε παράξενο - έχω ακούσει ότι τα δίκαρτα είναι προβληματικά, δεν ξέρω αν όντως ισχύει. Εκτός από τα Skroutzομάγαζα, έχετε να προτείνετε και κάποια άλλα; Παρατήρησα ότι στα επώνυμα μαγαζιά κοστίζει 450 ευρώ, τεράστια διαφορά από τα 250 των ιντερνετικών 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Markantonis είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κοιτάζοντας το Nokia 7 plus στο Skroutz, είδα ότι το dual είναι 100 ευρώ φθηνότερο από το μονόκαρτο και μου φάνηκε παράξενο - έχω ακούσει ότι τα δίκαρτα είναι προβληματικά, δεν ξέρω αν όντως ισχύει. Εκτός από τα Skroutzομάγαζα, έχετε να προτείνετε και κάποια άλλα; Παρατήρησα ότι στα επώνυμα μαγαζιά κοστίζει 450 ευρώ, τεράστια διαφορά από τα 250 των ιντερνετικών 

Χονδρικα στο σκρουτζ το έχουν 260€(το φθηνότερο χωρίς μεταφορικά).

Στο Best Price το έχουν 235€(χωρίς μεταφορικά).

Καλύτερα δες το από κοντά γιατί είναι λίγο μεγάλο

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Markantonis είπε

Μια φιλη θέλει να πάρει καινούργιο κινητό μέχρι 250 ευρώ. Έχει καταλήξει στο Samsung galaxy A8 μιας και έχει ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;Σ

Συμφωνω με τους προλαλησαντες αλλα ριξε και μια ματια και στo nokia 5.1 plus.Εχει παρα πολυ καλες κριτικες.....

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Markantonis είπε

Εγώ το έχω το α8. Ποιότητα κατασκευής Κ αίσθηση που παραπέμπει σε premium, αδιάβροχο, fast charge, εξαιρετική οθόνη, πολυ καλή μπαταρία, Dolby atmos ηχος με ακουστικα, κορυφαία σελφι κάμερα, πολυ καλή πίσω κάμερα (υστερεί στις νυχτερινές) υποστήριξη 4κ video μέσω snap cam. Επισης δεν κολλάει. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...