Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μαγκες,μιας και το παλιο μου κινητο τα εφτυσε εκανα μια σχετικη ερευνα αγορας και θα ηθελα και την αποψη σας.Το μπατζετ μου ειναι maximum 270 ευρω,οποτε εχω καταληξει σε 3 κινητα:

1) Google Pixel XL

2) Huawei Honor 10

3)Huawei Mate 10 Lite

Βασει το τι προσφερει το καθε ενα,τεινω περισσοτερο στο πρωτο,και ειδικοτερα βλεποντας την τιμη του που εχει πεσει στο 70% απο τοτε που βγηκε (2016) θεωρω πως ειναι πολυ καλη ευκαιρια.Εσεις ποιο προτεινετε;;.Nα επισημανω οτι με ενδιαφερει πολυ η καμερα στο κινητο,και φυσικα μετα η αποδοση.Ευχαριστω!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, theo_bart είπε

Καλημερα μαγκες,μιας και το παλιο μου κινητο τα εφτυσε εκανα μια σχετικη ερευνα αγορας και θα ηθελα και την αποψη σας.Το μπατζετ μου ειναι maximum 270 ευρω,οποτε εχω καταληξει σε 3 κινητα:

1) Google Pixel XL

2) Huawei Honor 10

3)Huawei Mate 10 Lite

Βασει το τι προσφερει το καθε ενα,τεινω περισσοτερο στο πρωτο,και ειδικοτερα βλεποντας την τιμη του που εχει πεσει στο 70% απο τοτε που βγηκε (2016) θεωρω πως ειναι πολυ καλη ευκαιρια.Εσεις ποιο προτεινετε;;.Nα επισημανω οτι με ενδιαφερει πολυ η καμερα στο κινητο,και φυσικα μετα η αποδοση.Ευχαριστω!

Για μενα δες Nokia 7 plus,sony xz1, Google pixel xl αν και να παίρνει ανανεώσεις Μαξ 6 μήνες ακόμα.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Καλές οι επιλογές σου, αλλά

Γιατί έχεις αποκλεισει κάποιο νεότερο της xiaomi σε αυτή την κατηγορία τιμής???

Σε ορισμένα μοντέλα η φωτογραφική λήψη έχει βελτιωθεί αισθητά.

.... επειδή είναι λίγο παλιά αυτά που παραθέτεις, δεν σε νοιάζουν οι αναβαθμίσεις (έστω τα security updates)?

Ας πούμε, κάτι τέτοιο....

Screenshot_20190118-070632__01.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω το xz1 πολυ δυνατή συσκευή αλλα απο αυτα που εχω διαβασει και το nokia είναι πολύ καλο σε όλους τους τομείς αλλα εχω δει δείγματα και απο το mix 2s που λεει ο φιλος παραπάνω και εχω μείνει εντυπωσιασμένος!

Πολυ δυνατό φωτογραφικά.

Οχι οτι το xl θα με χαλαγε που δινει και απεριόριστο cloud αλλα δε το ξερω σαν συσκευή overall τι λεει και αν εχει σερβις εδω για την κακη την φάση.

Για αγορά του xiaomi θα σου πουν οι φίλοι εδω απο που να το πάρεις για να εχεις και υποστήριξη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, theo_bart είπε

1) Google Pixel XL

2) Huawei Honor 10

3)Huawei Mate 10 Lite

Δες το Xiaomi  Mi note 3 στα 194€(6/128) με κουπόνι(1BGNote32)από το Banggood και σου μένουν και ρέστα.

https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-3-5_5-Inch-Facial-Recognition-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-Core-Smartphone-p-1198883.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτάσεις παιδιά,μου έκανε εντύπωση  κυριως το xiaomi mi mix 2s και ψαχνοντας λίγο για τα xiaomi  έπεσα πάνω στο mi8.Πιστεύετε με ένα 20αευρω παραπάνω από το εξωτερικο  αξίζει η επιλογή;;Παρολαυτα δεν έχω κάνει ποτε αγορα από το εξωτερικο και δεν είναι σίγουρος για την επιλογή μαγαζιου Αλλά και γενικότερα την αξιοπιστία της διαδικασιας.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, theo_bart είπε

Ευχαριστω για τις προτάσεις παιδιά,μου έκανε εντύπωση  κυριως το xiaomi mi mix 2s και ψαχνοντας λίγο για τα xiaomi  έπεσα πάνω στο mi8.Πιστεύετε με ένα 20αευρω παραπάνω από το εξωτερικο  αξίζει η επιλογή;;Παρολαυτα δεν έχω κάνει ποτε αγορα από το εξωτερικο και δεν είναι σίγουρος για την επιλογή μαγαζιου Αλλά και γενικότερα την αξιοπιστία της διαδικασιας.

Καλύτερο το xiaomi Mi8 ειδικά σε κάμερα αλλά εγώ για κινητό πάνω από 300€δεν θα έδινα με εγγύηση από. Έξω 1χρονου.. 

• Like 1
Δημοσ.

... είναι μία άποψη κ αυτό (η αγορά απο το εξωτερικό).

Τα τελευταία χρόνια όλες μου οι συσκευές είναι αγορασμενες εκτός Ελλάδος.

Δεν ποντάρω καθόλου στην "ελληνική εγγύηση" .... όλοι έχουμε προσωπικά βιώματα ή γνωστούς με αντίστοιχες περιπτώσεις, που μαρτυρούν τις άθλιες πρακτικές κ επίπεδο των "ελληνικών εγγυήσεων".

... Εντάξει δεν τα τσουβαλιαζω όλα, αλλά υπάρχουν πάμπολλα θέματα.... εγώ απο την άλλη προτιμώ να γλυτώνω το "μεγάλο καπέλο" που υπάρχει στην αγορά, εντός.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, theo_bart είπε

1) Google Pixel XL

2) Huawei Honor 10

3)Huawei Mate 10 Lite

Πιστευω ενα απο τα δυο huawei θα σε καλυψει.

Θα εβαζα πρωτο το mate.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theo_bart είπε

Από την στιγμή που ξεφεύγεις από το μπάτζετ σου,ναι αξίζει το Mi8.

Αρκεί να το βρεις από το Banggood που δεν έχει τελωνείο.

Και από ότι βλέπω το έχει στα 313€με κουπόνι το Global version(6/64).

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ βρίσκομαι στο ίδιο διλλημα... Το Nokia 7 plus είναι τεράστιο, το xz1 έχει πολύ μεγάλα bezels. Μου άρεσαν σε εμφάνιση το honor 10 και το xiaomi mi lite 8 . Έχεις δει το pocophone ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι και εγώ στην φάση που ψάχνω κινητό μιας και το redmi note 3 pro ειναι στα τελευταία του.σκεφτομαι το honor 10 που μου αρέσει αρκετά σε design και επίσης είναι κάτω από 6" ιντσες.είδα και το redmi note 6 pro,μου άρεσε αρκετά η αναβαθμισμένη κάμερα και για εμένα συγκρίσιμη με το honor 10.κολλαω στο μέγεθος θα ήθελα κάτω από 6"ιντσες αλλά μόνο το honor 10 βρηκα.ψαχνω κατά κύριο λόγο καλή κκαμερα,με παιχνίδια  δεν ασχολούμαι.

Στην λίστα έχω τα εξής.

Pocophone f1,honor 10,xiaomi mi 8 lite,huawei mate p20 dual, honor 8x

Επεξ/σία από paks
Δημοσ.
8 ώρες πριν, saruman123 είπε

Από την στιγμή που ξεφεύγεις από το μπάτζετ σου,ναι αξίζει το Mi8.

Αρκεί να το βρεις από το Banggood που δεν έχει τελωνείο.

Και από ότι βλέπω το έχει στα 313€με κουπόνι το Global version(6/64).

Το κουπόνι που ανέφερες το βρίσκω καπου;διότι από Ο,τι είδα το mi8 το πουλάνε  παραπάνω από 313€ στο banggood

Δημοσ.
10 ώρες πριν, theo_bart είπε

Το κουπόνι που ανέφερες το βρίσκω καπου;διότι από Ο,τι είδα το mi8 το πουλάνε  παραπάνω από 313€ στο banggood

Screenshot_20190119-101644__01.jpg.54b099e19b91779a91edd3744a37b67f.jpgScreenshot_20190119-101737__01.jpg.ff3097c4a7d879738b7a3687e572b84d.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...