[email protected] Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας Εχω αγορασει το πολυμηχανημα hp officejet pro 6960 το οποιο υποστηριζει την χρηση φαξ Θελω να συνδεσω το πολυμηχανημα με το ρουτερ μου χωρις τηλεφωνο για την χρηση του φαξ Γινετε κατι τετοιο? Ποιο κατω σας στελω φωτογραφια απο τις υποδοχες του πολυμηχανηματος και του ρουτερ Σασ ευχαριστω εκ των προτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Θα βοηθούσε αν έγραφες και το μοντέλο του Router. Σε πρώτη φάση, με προβληματίζει το γιατί έχει και υποδοχή PSTN και υποδοχές VoIP, οπότε θα κάνω μία υπόθεση ότι η υποδοχή PSTN ουσιαστικά περνά "φιλτραρισμένο" τηλεφωνικό σήμα, σε περίπτωση που η τηλεφωνία σου δεν είναι VoIP (ευρυζωνική όπως συνηθίζουν να τη λένε). Το πρώτο που θα δοκίμαζα στη θέση σου, είναι να βάλω μία τηλεφωνική συσκευή (ή και το fax) στην PSTN υποδοχή και να δω αν λειτουργεί. Αν έχεις VoIP τηλεφωνία (ή η PSTN δεν δίνει σήμα), δοκιμάζεις τις πράσινες. Στο πολυμηχάνημα, η ανοιχτή υποδοχή κάτω από το γκρι βύσμα είναι για τη σύνδεση με το router, ενώ η μπλοκαρισμένη με το γκρι βύσμα είναι για να συνδέσεις τηλεφωνική συσκευή.
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Θα πρέπει να ζητήσεις απο τον πάροχο να σου δώσουν μία γραμμή φαξ η οποία θα προγραμματιστεί στο ρούτερ. Εκεί θα συνδέσεις το πολυμηχάνημα.
chrismin13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Το router μου φαίνεται για ZTE και πιο συγκεκριμένα ανάλογο του H367N το οποίο έχει USB Θύρα. Μπορεί να γίνεται Printer Sharing μέσω του router. Όπως είπαν και οι άλλοι, χρειάζεται να ξέρουμε το μοντέλο για να κάνουμε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα