Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στο ψυγείο μου κρέμασε η πόρτα με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να μένει και η λάμπα ανοιχτή...τι κλειδι χρειάζομαι;
SB_1957 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχεις το manual του ψυγείου? Εκεί θα έχει οδηγίες για την περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις τη φορά της πόρτας και άρα λέει τι κλειδί να χρησιμοποιήσεις! 2 ώρες πριν, tzoyris7 είπε Καλησπέρα στο ψυγείο μου κρέμασε η πόρτα με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να μένει και η λάμπα ανοιχτή...τι κλειδι χρειάζομαι;
kallair Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΛΟΓΙΚΑ ξεβιδωνεις το πανω καντραν κ ετσι εχεις προσβαση στην βαση του μεντεσε για να τον βγαλεις κ να το βαλεις απο την αλλη πλευρα για να αλλάξεις την φορά. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από kallair
hp8 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, tzoyris7 είπε Καλησπέρα στο ψυγείο μου κρέμασε η πόρτα με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να μένει και η λάμπα ανοιχτή...τι κλειδι χρειάζομαι; Σήκωσε την πόρτα και ξαναβαλτην στη θέση της Στο κάτω μέρος της μεγάλης πόρτα έχει την βάση που την στηρίζει για να μην κρεμάει Κάτι πρέπει να έχει γίνει εκεί Εκτός και αν εκεί που είναι ο σκουριασμένος πείρος έχει φύγει το πλαστικό που την συγκρατεί Ανταλλακτικά στην Αθήνα για τέτοια ψυγεία έχει ο Κουρλαμπας και ο Κομινης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα