Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σεκιουριτη εδω και 1.5 χρονο..ημουν σε ψιλοχαλια φυλαξη.εφυγα ευτηχως αλλα μου εκατσε αλλο στραβο..με πηγαν σε φυλαξη που ναι μεν καθεσε αλλα εχει μια παγιδα..εισαι μονο καθημερινες και εκτος απο αυτο πρεπει ο πρωινος να σχολαει 2 το μεσημερι και να ξαναρχετε παλι στης 5.30 το απογευμα για μια ωρα και ο απογευματινος να ερχετε το πρωι 9 για μια ωρα και μετα να φευγει και να ερχετε κανονικα για δουλεια 2 το μεσημερι..αυτο καθε μερα.δευτερα-παρασκευη.το θεμα μου ειναι οτι ολη αυτη η διαδρομη ειναι μιση ωρα πηγαινε και μιση ωρα ελα..μετα απο αυτο με εχει πιασει υπερταση 15 η μεγαλη και 10 η μικρη και 84 σφυγμους..και δεν μπορω να κοιμηθω..και δεν ξερω τι να κανω.

Επεξ/σία από panatha1369
  • Sad 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλαξε εταιρία, έχει πολλές, γιατί κάθεσαι εφόσον δεν σου αρέσει;; 

Ζητούν προσωπικό πάντα έτσι κι αλλιώς. Πάντως πολύ εκμετάλλευση σε αυτές τις εταιρίες, έχω γνωστό και μου τα λέει, 12ωρα, νυχτερινές βάρδιες, δύσκολες φυλάξεις. Κι όλα αυτά για 450 ευρώ το μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε παιρνει να φυγεις φυγε. Αναλωσιμους τους εχουν τους security. Στον προαστιακο στην Κορινθο εδω ειναι τελειως χαβαλεδες, αλλαζουν συνεχεια τα παρατανε, σου λενε μαλακιες, ακαταλληλοι τελειως. Που τους βρισκουν θα θελα να ξερα. Ενα υπερβαρος πλακα πλακα ηταν ο καλυτερος ο πιο επαγγελματιας.

Βρες αλλη δουλεια security και κατι να σπουδασεις σε κανα ανοιχτο πανεπιστημιο γιατι σε εχουν σημαδεμενο...

γιατι εχεις ανχωθει τοσο; Τι συμβαινει; Σε κρατανε με συμβολαιο; Σου φερονται ασχημα; Εχεις κανα σοβαρο λογο;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 4
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι δεν γουσταρω να με θεωρουν ζωο..ετσι φαιροντε..σαν να ειμαστε ζωα..ειμαι φοιτητης σε τει αθηνα..τι εννοεις σημαδεμενο;;

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

γιατι δεν γουσταρω να με θεωρουν ζωο..ετσι φαιροντε..σαν να ειμαστε ζωα..ειμαι φοιτητης σε τει αθηνα..τι εννοεις σημαδεμενο;;

Λαθος εκφραση. Εννουσα  σε αλλαζουν οποτε θελουν, σε πατανε κατω κτλ. Σε καμια καφετερια ψαξε, internet cafe...

Επεξ/σία από Zerg13
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Λαθος εκφραση. Εννουσα  σε αλλαζουν οποτε θελουν, σε πατανε κατω κτλ.

και υποτιθετε ειμαι σε μεγαλη εταιρια..

Δημοσ.

Πες μου λιγο φιλε αν θες σε πια εταιρια εισαι γιατι δουλευα παλια και τωρα δουλευω σε μια απο τις δυο μεγαλες. Αν αφορα αυτη που δουλευα στο κομματι των φυλαξεων γιατι εδω που ειμαι τωρα δεν αφορα αυτο ισως μπορω λιγο να σου πω 2-3 πραγματα. Και γενικα το ολο θεμα αυτων των εταιριων και των προβληματων τους να τα λετε με ονοματα. Και αν θες και σε πια φυλαξη εισαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...