panatha1369 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Πες μου λιγο φιλε αν θες σε πια εταιρια εισαι γιατι δουλευα παλια και τωρα δουλευω σε μια απο τις δυο μεγαλες. Αν αφορα αυτη που δουλευα στο κομματι των φυλαξεων γιατι εδω που ειμαι τωρα δεν αφορα αυτο ισως μπορω λιγο να σου πω 2-3 πραγματα. Και γενικα το ολο θεμα αυτων των εταιριων και των προβληματων τους να τα λετε με ονοματα. Και αν θες και σε πια φυλαξη εισαι Σου εστειλα pm Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από panatha1369
*Kopanos* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Φίλε ts αν κάτι σε αγχώνει απλά σταματά να το κάνεις, βρες άλλη δουλειά ή ζητά μετάθεση σε άλλο κτήριο που να σε βολεύει καλύτερα. Μην το βάζεις κάτω και μην απελπίζεσαι σχεδόν όλοι πλέον αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. 3 1
panatha1369 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 εχω ζητησει ηδη αλλαγη ποστου και η απαντηση ηταν ή εκει ή αλλιως απολυση
ELMastas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω ποιός το σκέφτηκε και γιατί,αλλά για μένα είναι μεγάλοι καραγκιόζιδες αυτοί εκεί,όταν θέλουν να πηγαίνεις 1 Ωρα και να φεύγεις και να χάνεις και 1 με το πήγαινε έλα ! Πρέπει να μάθετε γιατί γίνεται αυτό και βάσει ποιάς λογικής ? Ας κάτσει μία ώρα παραπάνω ο προηγούμενος η να έρθει πιο πρίν για να τελειώνει η ιστορία δεν είναι κάτι δύσκολο πιστεύω και αν μιλήσεις και με τις άλλες βάρδιες νομίζω ολοι θα συμφωνήσουν,κάτσε και πιάσε και τους άλλους και μίλα τους να συνενοηθείτε για να έχετε ίδια γνώμη απο κοινού,όταν κάνουν τις κότες οι άλλοι και είσαι μόνος σου δεν πας πουθενά όταν όμως μιλήσεις εκ μέρους και των άλλων θα τους κάνεις να το σκεφτούνε πιο σοβαρά.Νομίζω πως είτε κάποια λαμογιά γίνεται στό πόστο με τις ώρες για να γλυτώσουν κάτι η για να εξυπηρετηθεί Ενας με βύσμα κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα των υπολείπων ! Συνήθως ένα απο αυτά τα 2 συμβαίνει στίς δουλειές. Υ.Γ όπως και νάχει εσύ απλά μήν ανχώνεσαι ξέρω οτι στα λόγια ακούγεται εύκολο,αλλά με λίγη εξάσκηση και λίγη αλλαγή σκέψης γίνεται ✌️ Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από ELMastas 1
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Έχω γνωστό σεκιουριτά ο οποίος είχε τραβήξει ένα κάρο από άποψη συμπεριφοράς/ωραρίων και πληρωμής. Γενικά τους σεκιουριτάδες δυστυχώς τους έχουν χεσμένους, τουλάχιστον όσους έχω δει/όσα έχω ακούσει. Παράδειγμα, σήμερα στο Lidl ήταν ένας τύπος και άρχισε να άνοιγε κάποια τρόφιμα και να τα δοκιμάζει, το ένα μετά το άλλο. Όταν ήρθε το σεκιούριτι συνέχισε ανενόχλητος μέχρι που τον βγάλανε έξω γιατί είχε και το θράσος να κάνει φασαρία και να βρίζει. Ένα παράδειγμα για τα ευτράπελα που τραβάνε μερικοί σεκιούριτοι. Και πολλοί από αυτούς πληρώνονται 3 και 60. Γενικά TS προσπάθησε να είσαι λίγο σταρχιδιστής, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι με το παραμικρό και τον κάθε ηλίθιο. Το ξέρω δεν είναι εύκολο αλλά δεν αξίζει να χαλιέσαι. 3 3
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, chill είπε Ξηροί καρποί από τα lidl. Αναρωτιέμαι αν έχουν διαφορά από την χλωρίνη!!! Δοκίμασε και πες.
panatha1369 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, ELMastas είπε Δεν ξέρω ποιός το σκέφτηκε και γιατί,αλλά για μένα είναι μεγάλοι καραγκιόζιδες αυτοί εκεί,όταν θέλουν να πηγαίνεις 1 Ωρα και να φεύγεις και να χάνεις και 1 με το πήγαινε έλα ! Πρέπει να μάθετε γιατί γίνεται αυτό και βάσει ποιάς λογικής ? Ας κάτσει μία ώρα παραπάνω ο προηγούμενος η να έρθει πιο πρίν για να τελειώνει η ιστορία δεν είναι κάτι δύσκολο πιστεύω και αν μιλήσεις και με τις άλλες βάρδιες νομίζω ολοι θα συμφωνήσουν,κάτσε και πιάσε και τους άλλους και μίλα τους να συνενοηθείτε για να έχετε ίδια γνώμη απο κοινού,όταν κάνουν τις κότες οι άλλοι και είσαι μόνος σου δεν πας πουθενά όταν όμως μιλήσεις εκ μέρους και των άλλων θα τους κάνεις να το σκεφτούνε πιο σοβαρά.Νομίζω πως είτε κάποια λαμογιά γίνεται στό πόστο με τις ώρες για να γλυτώσουν κάτι η για να εξυπηρετηθεί Ενας με βύσμα κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα των υπολείπων ! Συνήθως ένα απο αυτά τα 2 συμβαίνει στίς δουλειές. Υ.Γ όπως και νάχει εσύ απλά μήν ανχώνεσαι ξέρω οτι στα λόγια ακούγεται εύκολο,αλλά με λίγη εξάσκηση και λίγη αλλαγή σκέψης γίνεται ✌️ το κακο ειναι οτι ειμαστε μονο δυο ατομα και τη μια ωρα τη κανουμε και οι δυο μας
donblunts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Όχι φάρμακα παιδιά, υπάρχουν και τα φυσικά αγχολυτικά.
zx1234r Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ο ψυχολογικός παράγοντας από μόνος του δεν είναι αρκετός για να ανεβάσει τόσο την πίεση ειδικά σε μικρή ηλικία. Φίλε μου πήγαινε σε έναν γιατρό. Υπάρχει άλλο θέμα πίσω από τις αϋπνίες σου. Το άγχος της δουλειάς ίσως πυροδότησε κάτι άλλο από πίσω και είναι η ευκαιρία να το προλάβεις. 1
panatha1369 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ειμαι 35..και εχω ηδη προβλημα με θυρεοδει.. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από panatha1369
MegalosVeziris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, donblunts είπε Όχι φάρμακα παιδιά, υπάρχουν και τα φυσικά αγχολυτικά. Αυτό είναι μεγάλη μπούρδα. Έχασα πολλές ωραίες στιγμές όταν έπαιρνα φυσικά σκευάσματα αντί να πάω κατευθείαν σε φάρμακα. Αν έχεις πρόβλημα με αγχος πας σε γιατρό και αφήνεις τα γιατροσόφια. 2 1
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, panatha1369 είπε ειμαι 35..και εχω ηδη προβλημα με θυροειδη.. Ε και; εγώ έχω από τα 13-14 Καλά σου λένε ζήτα συμβουλή γιατρού *θυρεοειδής λέγεται 1
panatha1369 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Κοιμαμε δυσκολα και ξυπναω σχετικα ευκολα..ειδικα τωρα που σκεφτομε για τη δουλεια τι να κανω..
guido Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Κοιμαμε δυσκολα και ξυπναω σχετικα ευκολα..ειδικα τωρα που σκεφτομε για τη δουλεια τι να κανω.. να πας να κάνεις πρώτα τις παθολογικές σου εξετάσεις, ότι δεν εχεις τπτ με την πίεση κτλ αν είσαι μια χαρά που θα είσαι, πας μια βόλτα σε ένα νευρολόγο κτλ τώρα να σου κάνω διαγνωση τι έχεις δεν μπορω, αλλα ας πούμε ότι μπορεί να είναι αγχώδη διαταραχή
Paolo_1988 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, panatha1369 είπε Ειμαι σεκιουριτη εδω και 1.5 χρονο..ημουν σε ψιλοχαλια φυλαξη.εφυγα ευτηχως αλλα μου εκατσε αλλο στραβο..με πηγαν σε φυλαξη που ναι μεν καθεσε αλλα εχει μια παγιδα..εισαι μονο καθημερινες και εκτος απο αυτο πρεπει ο πρωινος να σχολαει 2 το μεσημερι και να ξαναρχετε παλι στης 5.30 το απογευμα για μια ωρα και ο απογευματινος να ερχετε το πρωι 9 για μια ωρα και μετα να φευγει και να ερχετε κανονικα για δουλεια 2 το μεσημερι..αυτο καθε μερα.δευτερα-παρασκευη.το θεμα μου ειναι οτι ολη αυτη η διαδρομη ειναι μιση ωρα πηγαινε και μιση ωρα ελα..μετα απο αυτο με εχει πιασει υπερταση 15 η μεγαλη και 10 η μικρη και 84 σφυγμους..και δεν μπορω να κοιμηθω..και δεν ξερω τι να κανω. Cool man relax
Προτεινόμενες αναρτήσεις