Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H δέσμευση της Google για την βελτίωση της πλατφόρμας smartwatch της, πρόκειται να επεκταθεί και πέρα από την "αναθεώρηση" του λογισμικού της.

Η εταιρεία πίσω από το Wear OS συμφώνησε να εξαγοράσει μέρος της πνευματικής ιδιοκτησίας πίσω από την τεχνολογία smartwatch της εταιρείας Fossil, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν και οι δύο εταιρείες δεν έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη τεχνολογία που θα αλλάξει χέρια, εντούτοις ένα τμήμα της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης της Fossil πρόκειται να ξεκινήσει να εργάζεται για τη Google, όπως συνέβη –αν και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα- και στην περίπτωση της εξαγοράς του τμήματος της HTC. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τα τέλη Ιανουαρίου.

Η Fossil επεσήμανε ότι δεν ήθελε να αποχωρήσει από την αγορά των smartwatches, αφού παραμένουν διακόσια άτομα προσωπικό στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, και υποσχέθηκε ότι με την βοήθεια της Google θα συνεχίσει να γνωρίζει ανάπτυξη στην αγορά των smartwatches.

Με την παραπάνω κίνηση, η Google δείχνει ότι παραμένει αφοσιωμένη στην τεχνολογία των smartwatches, και η εξαγορά θα την βοηθήσει στη δημιουργία ενός προϊοντικού χαρτοφυλακίου που θα χαρακτηρίζεται από ποικιλία. Η εταιρεία επιθυμεί να δει το Wear OS να «ευδοκιμεί», κάτι που θα γίνει αξιοποιώντας την εμπειρία και ενός από τους πιο γνωστούς συνεργάτες της.

Άραγε η εταιρεία θα παρουσιάσει τα δικά της smartwatches στο μέλλον ή πρόκειται να συνεργαστεί στενά με την Fossil χρησιμοποιώντας την πνευματική ιδιοκτησία της για να βελτιώσει το Wear OS επεκτείνοντας τα οφέλη της συνεργασίας σε όλο της το οικοσύστημα;

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου η αυτονομία. Θα προτιμούσα να είναι ένα δυνατό κινητό κι ας το φορτίζω κάθε βράδυ.

Θέλω περισσότερες δυνατότητες.

Αυτονομία, ούτως ή άλλως δε με νοιάζει. Να βγάζει απλά την ημέρα. Το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ με το ρολόι. Ας έχει μια ασύρματη φόρτιση και μου είναι αρκετό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι θα επενδύσει η Google στα smartwatches και στο wear os μόνο θετικό μπορεί να είναι για μας τους χρήστες.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν κάποιο από αυτά τα smartwatches υποστηρίζει Google play music και παρόμοια πρόγραμματα αναπαραγωγής μουσικής?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν κάποιο από αυτά τα smartwatches υποστηρίζει Google play music και παρόμοια πρόγραμματα αναπαραγωγής μουσικής?

Το Samsung s3 frontier παίζει μουσικη.ειχε περάσει από τα χέρια μου ένα διάστημα, δεν το είχα χρησιμοποιησει για μουσική αλλά ξέρω ότι υποστηρίζει είτε απευθείας είτε μέσω του κινητού.Το έδωσα γιατί δεν μου άρεσε η αυτονομία του 

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Istros είπε

Το Samsung s3 frontier παίζει μουσικη.ειχε περάσει από τα χέρια μου ένα διάστημα, δεν το είχα χρησιμοποιησει για μουσική αλλά ξέρω ότι υποστηρίζει είτε απευθείας είτε μέσω του κινητού.Το έδωσα γιατί δεν μου άρεσε η αυτονομία του 

Το θέμα μου είναι το απευθείας, να μπορώ να εγκαταστήσω το google music και να κατεβάσω μουσική με τον λογαριασμό μου να την ακούω στο τρέξιμο χωρίς να έχω την ανάγκη κινητού ή συνδέσεως ίντερνετ, δεν γνωρίζω αν το κάνει κανένα αυτό! 

Δημοσ.
1 hour ago, JcD said:

Το θέμα μου είναι το απευθείας, να μπορώ να εγκαταστήσω το google music και να κατεβάσω μουσική με τον λογαριασμό μου να την ακούω στο τρέξιμο χωρίς να έχω την ανάγκη κινητού ή συνδέσεως ίντερνετ, δεν γνωρίζω αν το κάνει κανένα αυτό! 

Όλες οι συσκευές με Wear OS έχουν το Google play music και μπορείς να κάνεις αυτό ακριβώς που θέλεις. Η διαθέσιμη μνήμη βέβαια δεν είναι άπλετη... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Με το google music κανενα. Με tidal και spotify το galaxy watch με αυτονομια 3-4 μερες. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα και το apple watch μεσω itunes.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν έχουν πείσει ως συσκευές ότι μπορούν να σταθούν δυνατά στην αγορά, πάντως το μέλλον ίσως είναι ακόμα καλύτερο σε ότι αφορά τα έξυπνα ρολόγια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...