Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, onty είπε

Αφου σαμογιεντ θελει ο ανθρωπος γιατι να παρει αδεσποτο; αυτο που παρατηρώ ειναι οτι ο καθενας παίρνει πρωτα σκυλο ρατσας που του αρεσει. Μετα μολις καταλλαβει οτι ολα τα σκυλακια ειναι το ιδιο καλοψυχα και μονο η εμφανιση αλλαζει, το φιλοσοφει καλυτερα και μπορει να παρει το επομενο απο τον δρομο η απο φιλοζωικη. 

Απαντάς μόνος σου στον εαυτό σου ολα τα σκυλάκια είναι το ίδιο. Προσωπικά είχα δυο σκυλιά τα οποία δεν τα διάλεξα εγώ αλλα αυτά ήρθαν στην οικογένεια μου.

1 ώρα πριν, Κάβουρας είπε

Εγώ έχω βαρεθεί να μου λένε πάρε αδέσποτο. Ήδη έχω ένα δεν θέλω άλλο, θέλω να πάρω ράτσα. Τι σας νοιάζει δηλαδή αφού αυτό μου αρέσει;  

Δεν είπε κανείς τι να πάρει η κοπέλα μια ιδέα είπαμε.

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό καταλαβες και εσύ; 

Όπως απαντάει σαν κόπανος απαντάω και γω

Επεξ/σία από Κάβουρας
2η σειρά
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Κάβουρας είπε

Αυτό καταλαβες και εσύ; 

Όπως απαντάει σαν κόπανος απαντάω και γω

Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη.

Βαρέθηκα όμως.

Next time

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

@*Kopanos*Ο, τι πιο άστοχο μπορούσες να πεις. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. 

Συγγνώμη που σας απογοήτευσα Κύριε κάβουρα. Λυπάμαι το ζωντανό που θα βρεθεί κοντα σας με τέτοιες αντιλήψεις που έχετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύεις δεν έχω σκυλιά; 2 αδέσποτα και 1 ρατσας. Αλλά το να δέχομαι κριτικη γιατί το 3ο δεν είναι ρατσας με ξεπερνά. 

Επεξ/σία από Κάβουρας
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Πιστεύεις δεν έχω σκυλιά; 2 αδέσποτα και 1 ρατσας. Αλλά το να δέχομαι κριτικη γιατί το 3ο δεν είναι ρατσας με ξεπερνά. 

Δεν σου έκανε κανεις κριτικη. Ούτε στον OP κάναμε κριτική.

Απλά είπαμε ευγενικά μια γνώμη αν θέλει να το σκεφτεί και ας κάνει ότι θέλει.

Μάθε να διαβάζεις

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Που ειδες την κριτική ; Άνοιξε θρεντ η Ts ρώτησε κάτι και είπαμε την γνώμη μας.

Ο guido είπε "Δεν θα σου πω τι να κάνεις"

Και εγώ είπα "Μήπως θα ήταν καλύτερα"

Ούτε την πέσαμε σε κανέναν ουτε άσχημα σχόλια κάναμε, ελεος με μερικούς εδω μέσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είναι ενοχλητικό να γίνεται πάντα αυτό; 

Καταλαβαίνω τι μου λέτε αλλά είπα να ξεσκασω sorry. 

Επεξ/σία από Κάβουρας
Δημοσ.

Όχι όλα τα σκυλία δεν είναι ίδια,έχουν διάφορες και στον χαρακτήρα και στη σωματική διάπλαση σύμφωνα με το πρότυπο κάθε φυλής,χαρακτηριστικά που σε ένα ημίαιμο δεν μπορείς να ελέγξεις.Αν εγώ πχ θέλω ένα ήσυχο σκύλο για διαμέρισμα και δεν θέλω να πηγαίνω μεγάλες βόλτες θα πάρω ένα γαλλικό μπουλντόγκ και όχι ένα ντόμπερμαν,αν θέλω έναν φύλακα για το σπίτι μου θα πάρω ένα κάνε κόρσο και όχι ένα ποιντερ  και αν θέλω ένα σκύλο φιλικό και παιχνιδιάρη για τα παιδιά μου θα πάρω ένα λαμπραντορ και όχι ένα ποιμενικό Καυκάσου.

Για αυτό πριν πείτε στον άλλον τι σκύλο θα πάρει,ρωτήστε τον γιατί ποιο λόγο θέλει να αγοράσει σκύλο.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Μήπως είναι ενοχλητικό να γίνεται πάντα αυτό; 

Καταλαβαίνω τι μου λέτε αλλά είπα να ξεσκασω sorry. 

Ενοχλητικό είναι όταν σου λέει ο άλλος όμορφα και ωραία θέλω αυτό το σκυλί, και εσύ του επιβάλεις με τον τρόπο σου να κάνει κάτι άλλο. Στην τελική αφού ξέρει τι θέλει ας μην ανοίγει θρεντ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...